arch Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Witam, probowalem przy pomocy partition magica i acronis disk director polaczyc (merge) 2 partycje. Oczywiscie zadnemu z nich to sie nie udalo, natomiast ~70GB mojej muzyki dotknela dziwna przypadlosc. Wszystkie ape, flace itp. nie dzialaja, ale jak sie wlaczy mp3, leci czasem fragment innego utworu (tez pierwotnie mp3). Wyglada na to, ze zostaly jakos przesuniete indeksy, tak ze komp mysli, ze pliki znajduja sie gdzies indziej niz w rzeczywistosci. Ktos ma jakis pomysl co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 chkdsk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Ja bym tam wolał TestDisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferges Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Miałem coś podobnego. Spróbuj Paragon Hard Disk Manager 8 Professional. Jest tam coś takiego jak Volume Explorer, dzięki któremu najprawdopodobniej będziesz mógł skopiować poprawnie dane. Do danych z "przesuniętym indeksem" udało mi się dostać także za pomocą linuxa. TestDisk też widział poprawnie dane. Edytowane 24 Marca 2007 przez ferges Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...