Slayer Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 O ile pamiętam, to Jim Carrey jest wielkim fanem Cannibal Corpse :lol2: Arnold Schwarzenegger jakoś z AC/DC mi pasuje- występował nawet w jednym video-clipie no i z Guns N' Roses. Bogusław Linda zapewne lubi Leonarda Cohena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Z całym szacunkiem, ale chyba pomyliłeś fora dyskusyjne... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Z pewnościa nie pomyliłem. Jak się komuś z moderów nie podoba, to można skasować. Nie o takich bzdurach pisali - patrz magistrala 128 bit w Geforce 8600 ;) Edytowane 23 Marca 2007 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 a co, znani aktorzy to jakas wyzsza rasa? ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 tak, bo oni są znani :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) ja popieram twórce tematu, ciekawe co słucha Adam Małysz:D Otylia Jędrzejjczak powiedziała w wywiadzie że słucha przed startami jeden osiem L Billy Martin gitarka Good charlotte słucha Silverchair, Incubus, Deftones, Michael Jackson, Lit, Linkin Park, Orgy, KoRn o fuck pomyliło mi sie miało być aktorzy .... ehhh ale niech już zostanie moze kogoś to zainteresuje ;/ Edytowane 29 Marca 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Ja jako slynny aktor slucham ostatnio Funky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 FastlY a z kim mamy do czynienia, z panem Lindąąą może ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2023 3 godziny temu, rdmp3 napisał: Justin Bieber słuchał piosenki Jacka Harlowa Nie klikać, link prowadzi do strony z malware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2023 4 godziny temu, chakushin napisał: Znani aktorzy mają zróżnicowane gusta muzyczne, podobnie jak każdy inny człowiek. Idris Elba ustawił nawet piosenkęako dzwonek swojego telefonu Przywiało kolejnego trolla, nie klikać bo prowadzi do zawirusowanej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...