kkNd! Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 No przyznam, ze moj argument nie byl trafny. Za bardzo sie rozpedzilem i napisalem glupote, gdyz zapomnialem, ze kasa i tak idzie do wydawnictwa a nie tloczni (no wiekszosc). Tutaj przyznaje racje.Coraz bardziej wygladasz jak skocz po piwo ^^ ch z tym gdzie miala isc, wazne ze tam nie doszla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) @Tompior Zacząłem przy tej ogromnej hopie w górach podwójną beczka, potem mostem na dole, cały czas tą dwupasmową drogą na południu ku wschodowi, następnie ku północy, na plaże i skończyłem koło klubu - razem wyszło coś pod 1,4mln - fart jak nic :D Nie przestawaj boost'ować tylko puszczaj gaz/wciskaj hamulec, ale boost non-stop włączony - da się zrobić, choć sam w to do dziś nie wierzyłem :) EDIT: Właśnie skończyłem całą grę (chociaż mam 95% postępu), zdobyłem licencję ELITE (zwycięstwo we wszystkich 120 eventach) i nagrodą był złoty kolor do wszystkich zdobytych samochodów ;) Dziwne, bo mam odblokowane 72/75, czyżby te 3 były na kod? Edytowane 17 Stycznia 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) Coraz bardziej wygladasz jak skocz po piwo ^^ Bo sie umiem przyznac do bledu? ;) Anyway nie obchodzi mnie jak to wyglada. @Bania: Ogromna hopa w gorach?:D Chyba bede musial poszukac. Dzisiaj probowalem nabic 1mln jednym trikiem ale potem pojawil sie komunikat, ze ciagle robie to samo, i ze "Stunt failed" :P Masz juz licencje B? :> I kiedy dostales F1? :D @down: juz masz elite? 0.0 Edytowane 17 Stycznia 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Tak to mniej więcej wygląda: - czerwony to 'trasa obowiązkowa' ;) - żółty to dodatkowo, gdybyś coś ominął to w drodze powrotnej możesz zaliczyć - czerwone kółko - duża hopka w górach :P Tam na południu jedź cały czas brzegiem, przy prawej krawędzi, celowo tak krzywo narysowałem tą kreskę ;) Jak najedziesz dwa razy na tą samą rampę to Ci nie zaliczy, na każdy element można wjechać tylko raz. Licencję B to miałem drugiego dnia po kupnie ;) Później jest A, Burnout i na końcu Elite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zaraz zjem pada... max co potrafię wykręcić to 800 tys ;] Z reguły olewam pierwsza hopke na moście, rzadko kiedy prosto na nią wjeżdżam. A jak już zrobię podwójną beczkę na początku, to się tak podniecam, że z reguły montuję się na najbliższej ścianie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Gra zamowiona, mam dosyc czytania o tym jak sobie gracie :P Premiera 22 stycznia niestety w sklepach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 W sklepach tak, ale na Allegro ostatnio za 140zł były :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) W sklepach tak, ale na Allegro ostatnio za 140zł były :) juz po 100zl :P Gral z was ktos juz na multi? Ostatnio jak chcialem dolaczyc do gry, to okazalo sie, ze nie ma ani jednej :D Edytowane 18 Stycznia 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ja z pocą sporo graliśmy online i nawet jacyś ludzie się dołączali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) Kurde w koncu i do mnie dotarla plytka (wyslana tydzien temu w poniedzialek priorytetem, dziekujemy Poczcie Polskiej <_<). Giera...masakruje!! Paradise City jest OLBRZYMIE i naprawde jestem pelen podziwu, normalne miasto i okolice, zadna tam po[ciach!]lka. Trzeba jednak BARDZO dobrze poznac drogi zeby jezdzic na pamiec, bez tego eventy typu Race nie maja szans powodzenia. Road Rage bardzo latwy, te rajdy na jak najwieksze combo to cos na ksztalt tego co bylo w Dominatorze, przy pierwszym podejsciu walnalem 200k najgorsza fura wiec chyba nie jest zle...chociaz do miliona troche brakuje. Poza tym strasznie sie wkrecilem w szukanie billboardow, super jumpow i smashy. Ogolnie daje na chwile obecna 9/10, po prostu zadnych wad na razie nie znalazlem i zostawiam sobie ten jeden punkcik na wszelki wypadek. Revenge moze pucowac buty tej czesci. Edytowane 18 Stycznia 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Kurde w koncu i do mnie dotarla w koncu plytka (wyslana tydzien temu w poniedzialek priorytetem, dziekujemy Poczcie Polskiej <_<). Giera...masakruje!! Paradise City jest OLBRZYMIE i naprawde jestem pelen podziwu, normalne miasto i okolice, zadna tam po[ciach!]lka. Trzeba jednak BARDZO dobrze poznac drogi zeby jezdzic na pamiec, bez tego eventy typu Race nie maja szans powodzenia. Road Rage bardzo latwy, te rajdy na jak najwieksze combo to cos na ksztalt tego co bylo w Dominatorze, przy pierwszym podejsciu walnalem 200k najgorsza fura wiec chyba nie jest zle...chociaz do miliona troche brakuje. Poza tym strasznie sie wkrecilem w szukanie billboardow, super jumpow i smashy. Ogolnie daje na chwile obecna 9/10, po prostu zadnych wad na razie nie znalazlem i zostawiam sobie ten jeden punkcik na wszelki wypadek. Revenge moze pucowac buty tej czesci. Mowisz tydzień temu... hmmmmm... A data stempla pocztowego to rzeczywiscie tydzien temu przystawiona? Bo kupilem od kolesia takze gierki (ale za pobraniem) i tez nadal ich nie mam choc zarzeka się że wysłał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Mi wyslal na bank wtedy co poce i bani. Poczta leci w jakies kule konkretne, bo dzis tez doszlo cos wyslane jeszcze przed Burnoutem czyli 2 tygodnie temu. Syf i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 (edytowane) U mnie była pięknie na drugi dzień :) A w jakim stanie ta Twoja płytka? Miasto może olbrzymie nie jest, ale małe oczywiście też nie. Chociaż w porównaniu do TDU wypada nieco słabiej... ;) Ja znalazłem 384 smash'e i więcej nie mogę, czekam na mapkę. Jest ktoś chętny na Challenge dla 3 graczy dziś (za jakieś pół godziny) ? :) EDIT: 200 000 Jacku? ;) Proszę bardzo, TO jest wynik: http://www.burnoutaholics.com/?q=node/654 :P Edytowane 18 Stycznia 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Mi wyslal na bank wtedy co poce i bani. Poczta leci w jakies kule konkretne, bo dzis tez doszlo cos wyslane jeszcze przed Burnoutem czyli 2 tygodnie temu. Syf i tyle.Do mnie dzisiaj doszla swiateczna kartka, wyslana 18go grudnia :D takze pozostaje chyba tylko spokojnie poczekac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Mi wyslal na bank wtedy co poce i bani. Poczta leci w jakies kule konkretne, bo dzis tez doszlo cos wyslane jeszcze przed Burnoutem czyli 2 tygodnie temu. Syf i tyle. Dzis paczka od kolesia z allegro przyszła w końcu. Rzeczywiście cos poczta nawala (ponoc u mnie był chory listonosz i dziś jakiś na zastępstwo przyszedł - nie wiem ile w tym prawdy ;P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Dzis paczka od kolesia z allegro przyszła w końcu. Rzeczywiście cos poczta nawala (ponoc u mnie był chory listonosz i dziś jakiś na zastępstwo przyszedł - nie wiem ile w tym prawdy ;P )Muahahahah to samo wczoraj uslyszalem: ze koles byl nieobecny przez tydzien w pracy i moze stad te opoznienia :lol2: :mur: Wiec moze faktycznie cos im padlo skoro wszedzie ten sam kit wciskaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Eee, to mój zdrowy był i taki wesoły :P Fajnie, że coraz więcej ludzi z forum ma już B:P - może jakaś ustawka na ulicach Paradise City i popykamy Challenge? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Fuck Challenge - ROAD RAGE!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 A jest Road Rage online...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 A nie??!! No kurna, nie sprawdzalem, bo nawet do glowy by mi nie przyszlo, ze moze nie byc ONLINEowej rozwalki na drogach. Lepiej zeby byla bo bedzie duuuuuuuuuuza lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Ale to miasto jest przecież za duże na 8 osób... Minuta szukania rywala i 2 sekundy takedowna... Kiepsko chyba by to wyglądało... Ja tam się nigdzie nie dopatrzyłem Road Rage w tym menu Paradise Online czy tam Paradise Live, chociaż jakoś specjalnie nie szukałem... Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 2 sprawy: czy Wam tez gra swiruje przy probie znalezienia/utworzenia gry na Live? Czy to probuje wyszukac kogos czy sam utworzyc gre to wyskauje mi okienko ze sie laczy z serwerami Paradise City i juz. Laczy sie i laczy i nic. Nie wiem czy to ogolnie z Livem problemy czy u mnie cos wywala tylko przy tej konkretnej grze. A po 2 sie pochwale ze znalazlem wszystkie jumpy, smashe i boardy :D Ostatniego superjumpa szukalem juz z taka desperacja, ze sobie mapke na lapku wyswietlilem i zakreslilem ulice ktorymi juz przejechalem :lol: No, a teraz zabieram sie za konczenie eventow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 U mnie wszystko OK, wczoraj trochę grałem na Live bez żadnych problemów i lagów. Może by się jakoś ustawić i pośmigać w doborowym towarzystwie po Raju? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jestem za, ale to tylko wieczorami. Moze dzis? 21-22? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Jacyś chętni na dziś wieczór? :) Wczoraj śmigało się elegancko z mastha i wojmacem :D @down - no wiadomo - "albo robisz albo nie!" :P Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ja bede, ale tak okolo 22. Albo wczesniej ale o 21 bede musial sie ulotnic na jakis czas. Zrobilem dzis Milioners Club, a funny part jest taki ze myslalem ze to trzeba jedno combo za 1mln trzasnac, a nie po zsumowaniu. I majac 900k zaczynalem od poczatku <_< Tak czy inaczej: "albo robisz albo nie" i widzimy sie wieczorkiem @ Live. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dzis od 20 zapraszam chetnych na Live. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Proszę bardzo, oto kod do europejskiej wersji gry na samochodzik Carson "STEEL WHEELS" GT: Z891 4K88 IN25 79AAWpisywać w SPONSOR PRODUCT CODE, enjoy :D Do zobaczenia o 20 na live ;) EDIT: No niestety zbyt wielu chętnych nie było - tylko ja i mastha... :( Właśnie ukończyłem całą grę - 101% :D - tym razem dostałem platynowy lakier do wszystkich samochodów ^_^ Edytowane 27 Stycznia 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) czy to dziala? nie mam jeszcze licencji A How to Cheat: To use these codes you must have a 'Class A' license [or better]: BESTBUY - Unlock Best Buy car GAMESTOP - Unlock Gamestop car CIRCUITCITY - Unlock Circuit City car WALMART - Unlock Wal-mart car Edytowane 28 Stycznia 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) To są kody do wersji USA. Na europejska wersje jest jeszcze jeden kod na wózek Gamestop (thx wojmac ;) ): B179 8M20 XA09 80FF(0 to ZERO) Ktoś chętny na challenge? Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...