Skocz do zawartości
nrl

Burnout 5: Paradise

Rekomendowane odpowiedzi

Znajdź sobie jakąś trasę gdzie masz kilka jumpów, bilbordów, itd - możesz tam nabić duży mnożnik. Między jumpami wciskaj boost, żeby utrzymać combo. Trzeba mieć trochę szczęścia :)

Na youtubie masz trochę filmików, popatrz gdzie są dobre miejscówki :) http://pl.youtube.com/results?search_query..._type=&aq=f

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mozna prosic o jakies wrazenia?

Na razie zdążyłem tylko na 15min odpalić, nowy ekran startowy, newsy, zmienione obrazki w interfejsie, itp ;) Dam znać jak przysiądę na dłużej...

--------

Screeny motorów w Burnoucie - http://blog.us.playstation.com/2008/08/05/...burnouts-bikes/

Obawiam się, że crashe z motorami będą biednie wyglądać... Burnout Paradise ma rating ESRB: E10+, PEGI: 3+ :/ Nasz motórzysta raczej nie będzie latał na lewo i prawo łamiąc kończyny ~~

Edytowane przez MacOSek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Motury mają sie nie psuć, a sam moturzysta magicznie znika w chwili wypadku.

Jak dla mnie to "żal.pl" i kolejne potwierdzenie tego, że burnout idzie w kierunku jakiegoś need for speeda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tymi motorkami bedzie sie smigac tak jak motorami w PGR4 to rownie dobrze moga ich w ogole nie dawac. A z tymi motocyklistami to faktycznie zdeczka nedznie, ze znikaja. To ze ich nie ma w samochodach to trudno, i tak nie widac, ale ze jednoslady to w zasadzie "ghost riders" ;) to troche szkoda. Chociaz z 2 strony wydaje mi sie, ze ciezko by bylo zrobic dobre i realistyczne odwzorowanie zachowań motocykli i kierowcow przy uderzeniach. Tak czy inaczej: zassac trzeba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko odnośnie osiągnięć z fotkami.

Jak zdobyć to osiągnięcie:

Hotshots - 20 gs

Get 50 Snapshots in your Lineup

Z tego co rozumiem, to to są te fotki które wyświetlają mi się jak kogoś tejkdałnuje? Tylko, że nie ważne ile ich mi się wyświetli, to w Lineupie mam ich tylko 20... Stare znikają i tylko najnowsze 20 wyświetla się.

----

Happy Snapper - 10 gs

Send 5 Camera Shots

Notorious - 20 gs

Send 50 Camera Shots

Do tych dwóch trzeba mieć kamerkę podpiętą pod iksa, tak? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zassalem paczuszke z motorkami i musze przyznac ze sa super. IMO duzo lepiej sie je prowadzi niz te w PGR4. Doszly tez pory dnia i niby zmienna pogoda, ale przez 45 minut gry nie napotkalem na zadne "anomalie" ;) Jedyne co mi nie pasi to ze nie mozna nimi zadnych trickow robic (nie liczac wheelie), no i wypadki sa strasznie zubozone, po prostu motor sie przewraca i juz. Ale jest do zrobienia licencja na motorki no i mnostwo rzeczy w multi. Jakby ktos byl chetny w niedziele wieczorkiem posmigac to mozemy sie umowic (jesil moj mod na polepszenie zasiegu wifi bedzie w stanie zapewnic mi przyzwoity poziom sygnalu :lol2: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony Poland mnie dzisiaj rozlozylo na lopatki :)

http://images44.fotosik.pl/18/7065bb99929df01dm.jpg

"Za jedyne 239zł" hahaha

:blink:

Coś im nie wypali ta "promocja"

Edytowane przez poca
nie cytujemy obrazków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi