maSTHa212 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja raz zrobilem pelne okrazenie, bo zaczynalem na tej wielkiej hopie, a skonczylem wyskokiem w parku w tym dole. ~ 8,5mln. I praktycznie kazdy Stunt tak zaczynam, bo praktycznie "robi sie samo" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 w jaki sposob przechodzicie te stunty? ja mam zawsze problem jak na to trafiam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja wykorzystuję buga ze stacją benzynową :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Znajdź sobie jakąś trasę gdzie masz kilka jumpów, bilbordów, itd - możesz tam nabić duży mnożnik. Między jumpami wciskaj boost, żeby utrzymać combo. Trzeba mieć trochę szczęścia :) Na youtubie masz trochę filmików, popatrz gdzie są dobre miejscówki :) http://pl.youtube.com/results?search_query..._type=&aq=f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Ja wykorzystuję buga ze stacją benzynową :lol:Yyy WTF? Jakies szczegoly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=kscqCAFvGqw Ale ze mnie lamer!11111111 ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 OMFG LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 http://polygamia.pl/galeria-samoloty-w-burnout-paradise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Tak patrze na te screeny i nie moge rozkminic: co bedzie mozna robic tymi samolotami? Nijak nie moge sobie wyobrazic samolotow jako srodka lokomocji w Burnoucie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Hmmm... latac? :P Pewnie beda punkty za jakies akrobacje powietrzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Ciekawe jak będzie wyglądał tryb crash :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 No to Cagney już jest na rynku. ;) U mnie już się ściąga (381MB)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Napiszta ile i jakie achievmenty doszly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Z tego co widzę, to żadne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Z tego co widzę, to żadne.Czy mozna prosic o jakies wrazenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) Czy mozna prosic o jakies wrazenia?Na razie zdążyłem tylko na 15min odpalić, nowy ekran startowy, newsy, zmienione obrazki w interfejsie, itp ;) Dam znać jak przysiądę na dłużej... -------- Screeny motorów w Burnoucie - http://blog.us.playstation.com/2008/08/05/...burnouts-bikes/ Obawiam się, że crashe z motorami będą biednie wyglądać... Burnout Paradise ma rating ESRB: E10+, PEGI: 3+ :/ Nasz motórzysta raczej nie będzie latał na lewo i prawo łamiąc kończyny ~~ Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Podobno motory sie nie psują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Motury mają sie nie psuć, a sam moturzysta magicznie znika w chwili wypadku. Jak dla mnie to "żal.pl" i kolejne potwierdzenie tego, że burnout idzie w kierunku jakiegoś need for speeda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nie no może, aż tak źle nie będzie, wkońcu jak by moturzysta:D nie znikał i sie łamał itd. to gra by miała wyższe oznaczenie, a wkońcu oni chcą kase trzepać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jeśli tymi motorkami bedzie sie smigac tak jak motorami w PGR4 to rownie dobrze moga ich w ogole nie dawac. A z tymi motocyklistami to faktycznie zdeczka nedznie, ze znikaja. To ze ich nie ma w samochodach to trudno, i tak nie widac, ale ze jednoslady to w zasadzie "ghost riders" ;) to troche szkoda. Chociaz z 2 strony wydaje mi sie, ze ciezko by bylo zrobic dobre i realistyczne odwzorowanie zachowań motocykli i kierowcow przy uderzeniach. Tak czy inaczej: zassac trzeba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Mam pytanko odnośnie osiągnięć z fotkami. Jak zdobyć to osiągnięcie: Hotshots - 20 gs Get 50 Snapshots in your Lineup Z tego co rozumiem, to to są te fotki które wyświetlają mi się jak kogoś tejkdałnuje? Tylko, że nie ważne ile ich mi się wyświetli, to w Lineupie mam ich tylko 20... Stare znikają i tylko najnowsze 20 wyświetla się. ---- Happy Snapper - 10 gs Send 5 Camera Shots Notorious - 20 gs Send 50 Camera Shots Do tych dwóch trzeba mieć kamerkę podpiętą pod iksa, tak? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 To chyba są fotki twojej facjaty w momencie przekroczenia mety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Bikes Pack powinien pojawić się 18 września! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Zassalem paczuszke z motorkami i musze przyznac ze sa super. IMO duzo lepiej sie je prowadzi niz te w PGR4. Doszly tez pory dnia i niby zmienna pogoda, ale przez 45 minut gry nie napotkalem na zadne "anomalie" ;) Jedyne co mi nie pasi to ze nie mozna nimi zadnych trickow robic (nie liczac wheelie), no i wypadki sa strasznie zubozone, po prostu motor sie przewraca i juz. Ale jest do zrobienia licencja na motorki no i mnostwo rzeczy w multi. Jakby ktos byl chetny w niedziele wieczorkiem posmigac to mozemy sie umowic (jesil moj mod na polepszenie zasiegu wifi bedzie w stanie zapewnic mi przyzwoity poziom sygnalu :lol2: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 (edytowane) Spoko te motorki, piszę się na multi. Dodaj mnie. Edytowane 20 Września 2008 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Sony Poland mnie dzisiaj rozlozylo na lopatki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 (edytowane) Sony Poland mnie dzisiaj rozlozylo na lopatki :) http://images44.fotosik.pl/18/7065bb99929df01dm.jpg "Za jedyne 239zł" hahaha :blink: Coś im nie wypali ta "promocja" Edytowane 13 Października 2008 przez poca nie cytujemy obrazków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Za 'jedynie' tą kasę i nie jest to jedyna pomyłka. Gry na polskim PSS (wg artykułu na PS3site.pl - sam nie sprawdzałem [router się rypie]) zwyczajnie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 warto kupic ten tytul za 99 zl w empiku ? popykalem w demko i fajnie mi sie auto rozwalalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 warto kupic ten tytul za 99 zl w empiku ? popykalem w demko i fajnie mi sie auto rozwalalowarto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...