Tompior Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) No proszę: :D Na rewersie kilka rysek, ale jest OK! :) Jedyne zastrzerzenie to opakowanie - koperta na CD + koperta bąbelkowa to chyba jednak za mało jak na możliwości Poczty Polskiej ;). No ale udało się odebrać w jednym kawałku. Właśnie odpalam! :D (na wszelki wypadek wypnę wtyczkę od neta :P) UPDATE: Pfff, przejechałem przez 'warsztat' i +5GS :P No to jak teraz podlaczysz x0 do neta i m$ zobaczy, ze masz 5GS za warsztat to po ptokach :D Chociaz z drugiej strony, jestesmy zwyklymi ludzmi, widzimy, ze jest gra to kupujemy. Nie nasza wina, ze ktos nam sprzedal przed premiera wiec chyba nie ma sie czego bac ;) Ten gosciu, ktory nam sprzedal tylko problem moze miec ;p Edytowane 9 Stycznia 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 No to jak teraz podlaczysz x0 do neta i m$ zobaczy, ze masz 5GS za warsztat to po ptokach Chociaz z drugiej strony, jestesmy zwyklymi ludzmi, widzimy, ze jest gra to kupujemy. Nie nasza wina, ze ktos nam sprzedal przed premiera wiec chyba nie ma sie czego bacZacznij sie zastanawiac czy naprawde wszystkie Twoje przemyslenia sa warte postowania, prosze Cie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) jakie tryby gry??????? czy poprawili cos względem dema??? np kolizje realniejsze niz w rzeczywistości??? :lol: Edytowane 8 Stycznia 2008 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Kolizje raczej takie jak w demie. Póki co odblokowałem cztery samochody - kurde jeden fajniejszy od drugiego :P, miasto potężne, soundtrack (jak zawsze w Burnoutach) dobrze dopasowany, przeciwnicy dość agresywni - coś pięknego :D Nie wiem czy w demie też tak było, ale wydaje mi się, że wibracje nie są zbyt dobrze 'zgrane' z uderzeniami - ktoś kto grał więcej w demo pewnie się jutro wypowie na ten temat ;) 400 smashy, 120 billboardów, 50 super jumpów - kto to wszystko objeździ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Bania: ale te samochody naprawde sie od siebie roznia czy jest tak jak w poprzednich czesciach, gdzie byly praktycznie 4 typy samochodow a wsrod tych rodzaji poszczegolne maszyny roznily sie tylko maksymalna predkoscia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Tzn. po każdej wygranej odblokowuje się INNY samochód (miałem już jakiegoś pickupa, tunera i coś a'la pimpmobile :P). Po wygranym rajdzie, żeby dodać go do złomowiska (a zarazem móc nim jeździć) trzeba zrobić na nim takedown przy pierwszym spotkaniu na ulicy. Natomiast ustanawiając czas w Road Rule dostajesz zaktualizowaną wersję samochodu, którym ten czas ustanowiłeś - mam nadzieje, że nie zamotałem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnS Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Kilka pytań: Czy po przegranym wyścigu mozna go od razu zrestartowac i rozpoczac od poczatku? Czy mozna sie teleportowac do juz odkrytych wyscigow? Czy sa wyscigi z sztywno wyznaczona trasa bez mozliwosci jej samodzielnego wyboru? Tryby gry tylko takie jak w demie? Czy jest tryb w ktorym zbiera sie okreslona ilosc takedownow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 ciekawe jak sie tym smiga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Szkoda, że Biedronka nie zrobiła takiego promo ;) A poza tym ide wysadzić moja poczte. Jak to mozliwe ze do takich Kielc doszlo w dzien, do Lodzi w 2...a DO WARSZAWY ODDALONEJ O 40KM OD ZYRARDOWA NIE?!?!?!?!?! :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 @UnS 1. Nie, rajd kończysz na linii mety i tam zostajesz. 2. Nie, musisz dojechać na to skrzyżowanie i wcisnać gaz z hamulcem. 3. Możesz jechać którędy chcesz, byle jak najszybciej na metę. Dodatkowo dojeżdżając do skrzyżowania są wskazówki gdzie jechać (podczas rajdu). 4. Wszystkich jeszcze nie sprawdzałem, ale wygląda na to że jest ich więcej niż w demie. 5. Tak, jest tryb ROAD RAGE - freeride'ujesz z przeciwnikami po mieście nabijając takedowny. Jak to mozliwe ze do takich Kielc doszlo w dzien, do Lodzi w 2...Że niby do JAKICH? :P Słuchaj, przesiadka z Żuka na Kangoo robi różnice - priorytety na drugi dzień :P @kucyk no do takiego cuda to mi jeszcze troche brakuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Bania, wychodzi na to że tylko my mamy Burnouta ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Widział ktoś może gdzieś skan całej okładki z Paradise'a? ;) @mastha (niżej) Myślałem o oryginalnej okładce pasującej do płyty, a nie jakimś paskudnym NTSC-custom :P Coś takiego dokładnie: Edytowane 10 Stycznia 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 A % za lenistwo chce? Już bylo podawane http://www.cdcovers.cc/view/313215/front/b...ise-ntsc-custom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) @mastha (niżej) Myślałem o oryginalnej okładce pasującej do płyty, a nie jakimś paskudnym NTSC-custom :P French custom może być ? ;) http://www.cdcovers.cc/view/325031/front/b...ench-pal-custom Edytowane 10 Stycznia 2008 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Dzisiaj gierka doszla :D Hmm, wydaje mi sie, ze te rozne achievmenty sa troche za latwe. Godzinka gry i juz jest zrobionych z 6 achievmentow. Muzyka mi sie podoba, mapa duza, wyzwan tez duzo ;) Chyba bedzie duzo godzinek grania. @down: no tez racja, ale np: dostac rampage mozna w minute (20 punktow za to) a znalezc wszystkie 400 skrotow (tez 20 punktow) troche trudniej... :P Dziwna ta punktacja :) Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Na początku tak jest. Na zachętę. Potem się zaczynają jaja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Chce ktos dzisiaj przetestowac multi? ;) Aha, testowaliscie juz "show mode" czy jakos tak? Odbija sie samochodem i trzeba zgniatac innych. Po skonczeniu "pokazu" mamy full turbo i wiecej kasy ;) Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 ale jak nie ma rozwałki na krzyżówkach to gra - [gluteus maximus]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 proszszszsz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 http://www.mygamercard.net/leaderboard.php...mp;x=77&y=7 ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Róbmy szybko screeny. Bo nam dzieci nie uwierzą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 ekhm... kto jest pr0? ;) Też Wam nie podchodzi ten tryb showtime...? Mnie ani trochę... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 http://allegro.pl/item297609657_burnout_pa...l_inteligo.html No ale tego to ja już w ogóle nie kumam :blink: :blink: Może jest rzeczywiście gdzieś w Polsce tłoczona jak Forza 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Napewno tak, skoro jest z instrukcją i w pudełku z oryginalną okladką... PS: Do premiery to ja chyba tego Paradise'a skończę - już 75% ^_^ EDIT: Jednak to pudełko nie jest oryginalne - to Amaray ;) EDIT2: http://allegro.pl/item297647068_burnout_pa...l_inteligo.html - i znowu "Poprostu pogralem i sprzedaje"... :? Edytowane 16 Stycznia 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 A my i tak karamy w światowym rankingu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Haha, proste! ;] Jest ktoś z Was w stanie zrobić Stunt Run'a na milion punktów...? Za nic w świecie nie może mi to wyjść... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Haha, proste! ;] Jest ktoś z Was w stanie zrobić Stunt Run'a na milion punktów...? Za nic w świecie nie może mi to wyjść... :| Podpowiedz: zrob podwojna beczke z flat spinem 360+ stopni to dostaniesz multiplier x 4 albo x6 juz nie pamietam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Swoją drogą niezły zalew Allegro wersjami z samą płytą za 140zł. Ciekawe czy do końca jest to sprowadzane z legalnego źródła ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Swoją drogą niezły zalew Allegro wersjami z samą płytą za 140zł. Ciekawe czy do końca jest to sprowadzane z legalnego źródła ... A jak sądzisz? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 'Przypadkiem' to mi to czasami wyjdzie, ale podczas stunta NIGDY :P Spróbuję jeszcze później... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...