draak Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Dobrze rozumiesz. ;) To tak nie do konca obsluguje te napisy... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 No jako osobnego pliku wrzuconego razem z filmem to raczej nie. Mogli by się narazić wydawcom a tego pewnie nie chcą. :) A kontenerem jest *.divx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Nie wiem czy wiecie, ale napisy w formacie *.txt to tylko w niektórych społecznościach się przyjęły. Reszta jedzie na str jeśli już w ogóle ich potrzebują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 to ja zostaje przy avi recomp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 No jako osobnego pliku wrzuconego razem z filmem to raczej nie. Mogli by się narazić wydawcom a tego pewnie nie chcą. :) A kontenerem jest *.divx.A, rozumiem. Z tym akurat styczności nie miałem. Nie wiem czy wiecie, ale napisy w formacie *.txt to tylko w niektórych społecznościach się przyjęły. Reszta jedzie na str jeśli już w ogóle ich potrzebują.Pozostają jeszcze SSA, czy ASS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Demo-scena wzięła się za PS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Proponuję zerknąć na poprzednią stronę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 O ile wiem, by pliki wideo i tekstowy (i dźwiękowy zresztą), jak to mówicie "zintegrować", trzeba umieścić je we wspólnym kontenerze, którymi są OGM, czy MKV. A te znów podobno obsługiwane przez XMB nie są. Chyba że mowa o innym systemie.W avi tez mozna zaembedowac napisy, nie ma zadnego problemu. Nie wiem czy wiecie, ale napisy w formacie *.txt to tylko w niektórych społecznościach się przyjęły. Reszta jedzie na str jeśli już w ogóle ich potrzebują.Tak, w Polsce. Reszta swiata jedzie na srt, sub, ass/ssa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 W avi tez mozna zaembedowac napisy, nie ma zadnego problemu. Tak, w Polsce. Reszta swiata jedzie na srt, sub, ass/ssa :) my to w ogóle inni jesteśmy, txt, allegro, gadu gadu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Ale takie TXT czy allegro czy gg bardziej mi odpowiada niż ebay albo ICQ. Są bardziej czytelne i prostsze do opanowania. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 sorry kojak za OT, ale nie zgadzam się z Tobą, nie uważam, żeby taki eBay był trudny do opanowania, w końcu korzystają z niego hamburgery więc ;) a co do komunikatora - dla mnie to jest żal, że mamy gadu gadu, zamknęliśmy się na świat w jednym protokole którego nikt nie zna oprócz nas :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 a co do komunikatora - dla mnie to jest żal, że mamy gadu gadu, zamknęliśmy się na świat w jednym protokole którego nikt nie zna oprócz nas :-|[OT] do tego strasznie kijowym ~~ nie ma to jak Jabber [/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Może wolę allegro dla tego, że od x lat go używam ale layout wydaje mi się bardziej spójny i przemyślany. ;) A jabbera używam z telefonu "papla". ;) EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) tak apropo's wyciagania kasy i zali do microsoftu-czy fakt ze nowy " Wipeout hd" bedzie mial "az" 8 tras,ale zaraz po premierze dostepne beda nowe poprzez PSstore-o czyms swiadczy??? acha no i jeszcze ciekawa tendencja do wydawania coraz wiekszej ilosci poprzez wylacznie PSstore-czy nie zmusza to graczy do ciaglego zapelniania hd grami wylacznie w wirtualny sposob?-a przeciez jest wiele ludzi ktorzy wola posiadac gre na plycie,no ale coz sony wie co robi :) ps.dzisiaj z "milosci" do sony kupuje PSP :lol2: i jeszcze ponizej Kłopoty dla posiadaczy PS3 60GB! ps3site Kłopoty dla posiadaczy PS3 60GB Wiadomości nadesłane z “Duńskiego frontu” nie są najlepsze. Jeden z pracowników tamtejszego sklepu podzielił się ze światem informacją, że w chwili obecnej Sony nie może naprawić konsol PS3 60 GB z wbudowaną kompatybilnością wsteczną z PS2. Koncern musi ponownie rozpocząć produkcje podzespołów które są wykorzystywane w tym modelu a tym czasem duńscy gracze oczekujący na powrót swojej PS3ki otrzymują grę gratis na otarcie łez. Sam mam ten właśnie model i ciekawi mnie jak sprawa wygląda w Polsce? Nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy konsola mi pada, oddaje ją do serwisu a odbieram wersję 40GB! Edytowane 30 Marca 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 http://www.sirius.pl/gry_konsole/towar_cen..._Turismo_5.html co to za wrsja ps3 black gt ?? orientuje sie ktos ? czy jest to moze zwykle ps3 z gt5 p ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 To normalna 40-tka z pudełkowym GT5:P. ;) O innych nie słyszałem. Z okazji MGS ma być stalowa. ;) @dragonlore Nie zaczynaj znowu dobrze? Wszyscy wiemy, że te firmy wyciągają z nas kasę. Ale nie zapominaj, że to MS wymyślił wyciąganie kasy za dodatki. ;) O ile dobrze pamiętam bardzo narzekał na to Mark Rein. ;) Ale zostawmy to już bo nie ma najmniejszego sensu się wykłucać co jest fajne a co jest bee. Gratuluję zakupu PSP. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Może wolę allegro dla tego, że od x lat go używam ale layout wydaje mi się bardziej spójny i przemyślany. ;) EOT Jak dla mnie to ebay ma strasznie nieintuicyjny layout, podzial na kategorie tez jest miejscami dziwny. Allegro jest o lata swietlne do przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 ta konsola black gt to ps3 40gb z obudowa od ps3 60 gb :))) jesli chodzi o kolor i polysk powierzchni. apropo Allegro i eBaya jasne ze allegro jest 10 x fajniej wykonane i jasniejsze w nawigacji ale allegro jest juz wlasnoscia ebaya :)) wiec niewiadomo na jak dlugo jeszcze bedzie ladnie nam swiecilo "-) pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 No właśnie. Allegro sprzedali. Ale mam nadzieję, że layout pozostanie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 mam jeszcze jedno pytanie, widze w sklepach ze sa tylko wersje 40gb i teraz czy warto np doplacac do wresji 60gb np z allegro ? rozumiem ze roznia sie one tylko dyskiem i czytnikiem krat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 mam jeszcze jedno pytanie, widze w sklepach ze sa tylko wersje 40gb i teraz czy warto np doplacac do wresji 60gb np z allegro ? rozumiem ze roznia sie one tylko dyskiem i czytnikiem krat ? http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3#Retail_configurations Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Halfi jak postawisz kolo siebie ps3 40 i 60 gb to roznica jest taka ze w dotyku i wizualnie ps3 60 wydaje sie jakos tak lepiej wykonania fajnieszy plastyk............. ale to moje prywatne zdanie ja specjalnie szukalem wersji 60gb do kupienia dla siebie :-) a pozatym nielupie sprzetow w wersji okrojonej atrapa klapki dla czytnika kart itp.......... pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Szczerze mówiąc to 40tki też bym nie kupił. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 o taka odpowiedz mi chodzilo :) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 mam jeszcze jedno pytanie, widze w sklepach ze sa tylko wersje 40gb i teraz czy warto np doplacac do wresji 60gb np z allegro ? rozumiem ze roznia sie one tylko dyskiem i czytnikiem krat ? Lepiej by kurna sie zabrali za sprzedaz zapowiadanej tylko na USA wersji z MGS4 w Europie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Szkoda że wersja 60GB jest stosunkowo droga na Allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) No bo to już rarytas jest. :) PS. http://pl.youtube.com/watch?v=MKwDUhtVqbU&...-ps3-t3460.html Komentarz zbędny. ;) Edytowane 31 Marca 2008 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 no co tu duzo mowic, wyglada fenomenalnie, to jest gra dla ktorej warto kupic konsole, szkoda, ze na pelna wersje trzeba tyle czekac, bo moglo by to przyspieszyc decyzje... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 no co tu duzo mowic, wyglada fenomenalnie, to jest gra dla ktorej warto kupic konsole, szkoda, ze na pelna wersje trzeba tyle czekac, bo moglo by to przyspieszyc decyzje... :-|Eeeee.... Resistance:FoM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 kucyk pewnie chcial tego posta napisac w temacie o GT5:P...? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...