Skocz do zawartości
Zawi

Nasi Kochani Politycy

Nasi kochani politycy...  

123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Z którą z poniższych osób wg. Ciebie łączy się najwięcej afer politycznych?

• Lech Kaczyński
      12
    • Aleksander Kwaśniewski
      28
    • Lech Wałęsa
      1
    • Andrzej Lepper
      63
    • Józef Oleksy
      8
    • inny
      11
  2. 2. Która z poniższych osób najbardziej wsławiła Polskę na arenie międzynarodowej??

• Lech Kaczyński
      4
    • Aleksander Kwaśniewski
      30
    • Lech Wałęsa
      80
    • Andrzej Lepper
      2
    • Józef Oleksy
      1
    • inny
      6
  3. 3. Która z wymienionych osób budzi twoje największe zaufanie??

• Lech Kaczyński
      8
    • Aleksander Kwaśniewski
      39
    • Lech Wałęsa
      20
    • Andrzej Lepper
      2
    • Józef Oleksy
      4
    • inny
      50
  4. 4. Którą z podanych osób jako pierwszą wysłałbyś z misją specjalną w kosmos :)

• Lech Kaczyński
      63
    • Aleksander Kwaśniewski
      10
    • Lech Wałęsa
      2
    • Andrzej Lepper
      38
    • Józef Oleksy
      1
    • inny
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Ech Moja ukochana pani nauczycielka od pp kazała nam przeprowadzić ankietę na dowolnie wybrany temat, tak więc czynię - przed waszymi oczyma widnieje mini ankieta o naszych kochanych politykach.

Prosił bym wszystkich przeglądających temat o oddanie głosu, pomoże mi to w późniejszej poprawnej "analizie" ankiety, im więcej głosów tym lepiej - z góry dziękuję wszystkim głosującym.

mam nadzieję że mój temat nie łapie się pod regulaminowy zakaz mówiący o pracach domowych, jeśli jednak tak jest, to bardzo przepraszam, i jednocześnie proszę o jego szybkie usunięcie.

PS.

Za ewentualne błędy przepraszam - troszkę już późno i mogłem nie zauważyć.

Edytowane przez Zawi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm jeśli chodzi o ankiete dot. nazwisk związanymi z aferami brakuje tam bardziej Leszka Millera niz kaca odrodzonej RP Józefa Oleksego. Jeśli miałbym wysłać kogoś w kosmos na misje specjalną byłby to na bank Endrju Lepper :D ...ale misje długotrwałą lub bezpowrontą.

Edytowane przez -talib-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiem sie, bo mnie krew zalewa ja widzę 40% ufającym Kwaśniewskiemu. Ludzie czy wam zupełnie się po********ło w głowie. W taki sposób zawsze będziemy krajem marionetką, bez przyszłości. Sorry za oburzenie, lecz nie wytrzymałem. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Corso, wyluzuj. To nie jest kolejny temat do dyskusji/kłótni politycznych.

Uwaga do wszystkich:

Wszelkie dymy w tym temacie będę karał dwoma tygodniami ZKU.

Temat ma za zadanie zebrać informacje do pracy jednego z użytkowników, a nie służyć przewalaniu pustego w próżne.

Oddajcie głos w ankiecie, ewentualnie dodatkowo wpiszcie się jak głosowaliście. Bez zbędnych komentarzy.

Podyskutować możecie sobie w innych tematach politycznych, które już (nie wiem zupełnie po co) znajdują się na Oślej.

EOT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie Gierdych??

Nie no ankieta niekompletna, nie mam kogo w kosmos slac z ekspedycja doksztalcania glazow na marsie

Ostatnia opcja :arrow: inny.

W kosmos należałoby wysłać więcej osób, nie tylko jedną. ;)

Dobra, ja już nic nie piszę, bo jeszcze mi Sikor wlepi kolejne % za nic. :cry: Domagam się sprawiedliwości!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiem sie, bo mnie krew zalewa ja widzę 40% ufającym Kwaśniewskiemu. Ludzie czy wam zupełnie się po********ło w głowie. W taki sposób zawsze będziemy krajem marionetką, bez przyszłości. Sorry za oburzenie, lecz nie wytrzymałem. Pozdrawiam.

Wybieramy mniejsze zło, a wolę profesjonalnego złodzieja, niż idiotę na stanowisku (vide: kaczor).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee.. tam - wysylanie politykow w kosmos nie ma najmniejszego sensu, bo i tak pojawia sie nastepni - wysylac trzeba tych, co na nich glosuja ;)

Ja tam bym poleciał. 20mln$ piechotą nie chodzi :lol2:.

Szkoda, że ankieta nie ma punktów:

a) Iksiński

b) Igrekowski

c) inny

d) wszystkie powyższe

bo bym bardzo często d wybrał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pani od pp - glupie pytanie co to dokladnie oznacza. woś, po czy wf cos mi jescze switaja ale pp ?

Napisałeś to zdanie na poziomie 10letniego dziecka <_< :-|

Nie wiesz co to pp tak? Podstawy Przedsiębiorczości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz ja mialem "TMIL" madralo rozszyfruj ten skrot podpowiedz ostatnie slowo oznacza leninizmu. :)

Wiesz niektorzy podstawowke skonczyli troche dawno i nie sa na bierzaca (a wlasnych dzieci w tym wieku jeszcze nie posiadam). Mialem cos zbierznego zwalo sie podstawy wiedzy ekonomicznej

Edytowane przez Cloperflake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Która z poniższych osób najbardziej wsławiła Polskę na arenie międzynarodowej??

Co prawda nie polityk (na razie przynajmniej), ale pierwsze co mi się nasunęło to Adam Małysz :D. Po namyśle wspomnieć wypada Lecha Wałęsę jako najbardziej znaną na arenie międzynarodowej postać związaną z upadkiem komunizmu/socjalizmu oraz Aleksandra Kwaśniewskiego ponieważ to za jego prezydentury Polska weszła do NATO i UE. O Lechu Kaczyńskim trudno coś powiedzieć - jego polityka zagraniczna jest niby twarda (teoretycznie dobrze dla Polski), ale jakaś taka mało skuteczna. Niby chce reprezentować interesy Polski, ale niewiele mu z tego wychodzi. No i nasze stosunki z krajami UE uległy pogorszeniu za jego rządów (nie twierdzę, że to tylko jego wina).

Która z wymienionych osób budzi twoje największe zaufanie??

To jeszcze nie te czasy, żeby w Najjaśniejszej znalazł się jakiś polityk, któremy będzie można zaufać. Wybory moim zdaniem (parlamentarne i prezydenckie) to tylko wybieranie mniejszego zła, a i z tym nie jest najlepiej.

Którą z podanych osób jako pierwszą wysłałbyś z misją specjalną w kosmos :)

Giertychów!!! Obu!!! I jeszcze całą ich bandę "zamawiaczy pięciu piw". Dodam jeszcze, że ta wyprawa nie musi być wcale daleka, wystarczy do wnętrza naszego Słońca i będzie git :D.

-----

Co do samej ankiety:

1. W pytaniach 2. i 3. uważam, że nazwiska Leppera i Oleksego są co najmniej zbędne.

2. W pytaniu 2. widziałbym z przyjemnością osobę Jana Pawła II, który oprócz tego, że był papieżem (a w zasadzie właśnie dlatego), był przywódcą państwa kościelnego Watykanu, więc poniekąd także politykiem. Ponadto był politykiem jedynym w swoim rodzaju, bo nie zabiegającym o własne profity, prawdomównym, szczerym i dobrym. Dlatego ufały mu, podziwiały i kochały miliony ludzi na całym świecie.

-----

[oftopic]

"TMIL"

Teoria marksizmu i leninizmu :D

Nie mogłem się powstrzymać :D

[/oftopic]

Edytowane przez shaqal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za głosy i Konstruktywne odpowiedzi, ankietę uważam za skończoną, - rzeczywiście była niekompletna, jak pisze shaqal, ale jej rozbudowanie i zróżnicowanie możliwości odpowiedzi, utrudniłoby mi interpretację wyników.

Jeszcze raz dziękuję.

Ps.

temat można już odlepić.

Ps2.

Tylko zachowujcie się grzecznie jeszcze moja pani Profesor zechce tu zajrzeć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję wszystkim za głosy i Konstruktywne odpowiedzi, ankietę uważam za skończoną, - rzeczywiście była niekompletna, jak pisze shaqal, ale jej rozbudowanie i zróżnicowanie możliwości odpowiedzi, utrudniłoby mi interpretację wyników.

Jeszcze raz dziękuję.

Ps.

temat można już odlepić.

Ps2.

Tylko zachowujcie się grzecznie jeszcze moja pani Profesor zechce tu zajrzeć :D

Będzie grzecznie, bo temat zamykam na wszelki wypadek. Znając naszych kochanych użyszkodników prośba o grzeczność może spowodować

zupełnie coś innego. :twisted2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...