Skocz do zawartości
kaluzaaa

Potrzebna Pomoc! Macie Jakiś Szybki Sposób Uczenia Sie Słowek Z Języka Obcego

Rekomendowane odpowiedzi

Podpisuje się pod tym wszystkimi 5cioma kończynami ;) . W podobny sposób postępowałem przez całe LO i byłem zagrożony tylko raz przez 6 semestrów :) . Dodam, ze średnia nie jest zacznie niższa od ludków ktorzy dzien w dzien po 2-4h sie uczyli i zawsze byli przygotowani do wszystkiego ;) .

ja tez tak robilem ;) tylko zeby wyciagnac sie z zagrozen tez nic nie robilem :lol: i srednia miedzy 2 a 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj wpolokator jest na biologi i prawie tam nic nie robi. Czy studia sa lekkie czy ciezke zalezy od wydzialu/wykladajacych/prowadzacych cwiczenia.

Nie wmawiaj mi że się nie uczy ;)

Zaraz pewnie usłyszę ,że coż to za studia ta biologia :? Dla laika który się z tym na codzień nie styka to rzeczywiście może tak wyglądać.

Trudne i wymagające studia. Wymagające wszechstronnej wiedzy i umiejetności.

A dokładnie jest na biologii czy na biotechnologii albo ochronie środowiska?

Bo to diametralna różnica <_<

Mówisz,że zależy od prowadzących ćwiczenia... prawda. Tyle,że w większości przypadków starają się udupić człowieka jak mogą :angry:

Bajdurzysz. <_<

Tak pewnie ;) Podkrążone oczy i podekscytowanie niektórych osobników na studiach, a potem "cudowne" 5 bez przypominania sobie notatek, były zapewne zbiegiem okoliczności :D :lol:

Nie wszyscy studenci to narkomani,ale duża grupa tak postępuje niestety. Ktoś musi w końcu imprezować :razz:

Edytowane przez SAVER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zgasiłem wszystkich na maturze ;) Tak to byłem przeciętnym uczniem, zawsze zagrożony z matematyki, niechętnie się uczyłem. Średnia w granicach 3,x ;) A matura .. Ah .. Polski 4 i 3, Angol 4 i 5, Informatyka 6 :twisted:

Miałem podobnie. W 2 klasie LO byłem zagrożony z matmy (moja głupota), ale ledwo ledwo się udało, a w 3ciej klasie (gdzie swoją drogą robiłem jeszcze mniej :D ) poszedłem dla picu na konkurs matematyczny jakiś tam. Wyniki? Pierwszy w szkole, drugi w powiecie :D . Wyobraźcie sobie minę nauczycielki :lol: . Priceless :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bajdurzysz. <_<

Oj tam, niech se chłopak zyje w nieświadomości :lol: .

I jeszcze ten tekst:

Nie wszyscy studenci to narkomani,ale duża grupa tak postępuje niestety.

Duza grupa? Czyli jaka? Jeden procent, dwa? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, niech se chłopak zyje w nieświadomości :lol: .

Odpuść sobie ;) Byłem na studiach i wiem jak wygląda to towarzystwo. Wielu to ludzie bez przekonań. Ciężko się z nimi dogadać.

Tylko nażreć się, napić i wyspać. Ewentualnie coś tam się nauczyć... :-|

Duza grupa? Czyli jaka? Jeden procent, dwa? :lol:

Więcej - conajmniej 10%. Wiele razy też widziałem (w trakcie studiów) i widuję nadal gości typu łysy , fura-skóra i komóra ,a jeszcze mają na lewo załatwioną kase z socjalu studenckiego.

A uczelnie raczej sobie z tym rady nie dają.

I to ma byc przyszłość narodu?! Niedobrze się robi :?

Ci co jechali na prochach to już dawno leża w ziemi. :-|

Zwykła tania amfetamina nie niszczy tak organizmu w krótkim czasie jak "twarde" narkotyki typu heroina na którą większości nie stać.

Edytowane przez SAVER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie zapytam: jaka uczelnie skonczyles? Bo masz strasznie wypaczony obraz studentow, ew. jednostkowe przypadki rozciagasz na ogol...

Skończyłem Uniwersytet Szczeciński :)

Wypaczony? Czy ja wiem? To wynika z moich obserwacji. Być może w innych miastach jest inaczej.

Wystarczy się przejechać koło np. Politechniki Szczecińskej i popatrzeć kto i jakimi samochodami tam przyjeżdza...

Normalny półświatek :?

Z drugiej strony tajemnicą poliszynela jest,że niektóre studentki prostytuują się... Piszą o tym w gazetach.

Edytowane przez SAVER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi