Skocz do zawartości
^goku^

Nowa Odsłona Overclock.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Rzeczywiście ten żółty trochę daje po oczach - szczególnie jak ktoś nie przepada za tym kolorem. ;)

No i kolumnę zacznającą się od wyszukiwarki, dałbym na lewą krawędź strony. No ale ja trochę staroświecki jestem. ;)

poca:

Widać modny kolor tego roku. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie podoba :P tylko na forum można byłoby jakoś oddzielić podfora:P

http://shackit.pl/

http://techworks.pl/

Żółto i czarno mi ;]

żeby wyczyścić atmosferę i nie mieszac sie w głupie zagrywki my byliśmy pierwsi z tymi kolorami :P

eot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym bijącym po oczach żółtym może coś zrobimy. Klikając na 'opcje' po lewej, możemy pozmieniać parę rzeczy, więcej 2602159[/snapback]

żeby wyczyścić atmosferę i nie mieszac sie w głupie zagrywki my byliśmy pierwsi z tymi kolorami :P

eot

Nie chcę sie kłócić :P. Ale jak eot to EOT ;).

BTW.Czy admini na tym forum mają zamiar odbanować naszego redakcyjnego kolegę kev'a ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maja zamiar siegnac po bana na kolejne konto bo wtorny debilizm jest tepiony.

Update:

Debilizmem wtornym nazywam np zdjecie osobiste w obecnym... bylym aktywnym koncie :arrow: f.e.a.r.... No i to ze nie dociera status jego osoby na forum. Ale to juz znamy od ~10 kont.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi