qqrydza Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11912&a=1 http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=4573 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=gra,26,12426,3485 I to ma być już w tym miesiącu. Edytowane 10 Maja 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Gra może być całkiem smaczna. Grafika ze screenów sie podoba.Napewno sie zobaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Ładna grafa, gra wydaje się być niezła, na pewno zagram ;] Edytowane 10 Maja 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) No ale nie grafika czyni grę dobrą, ciekawe jak będzie z grywalnością, aaa i proponuje zmienić nazwę tematu na Pirates of the Caribbean bo samo Pirates mi się kojarzy z inną grą ;) Edytowane 10 Maja 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) nie zła grafika? http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=img7.jpg http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=img6.jpg http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=img8.jpg Chyba że to z konsoli wii, albo na kiepskim sprzęcie... Imo tamte screeny są z filmików które będą w grze, pożyjemy - zobaczymy ;) http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=bogb.jpg hmm... dziwne. Te lepsze są dwa - trzy dni po tych gorszych... słaba i mocna grafika pokazane? Edytowane 10 Maja 2007 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) To albo inna gra albo na psp :lol: Wystarczy spojrzeć na wskaźniki np. życia całkiem inne niż w pierwszych screenach, które z racji właśnie tych wskaźników filmami raczej nie są... ;] Edytowane 10 Maja 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...mp;img=img7.jpg Tak wygląda wersja pc. :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 ciekawe czy bedzie mozna grac orlando blumem;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Ta gra to będzie pewnie jakiś kicz reklamujący film i tyle, po co tym sobie głowie zaprzątać to nie wiem. Skriny zbyt wiele nie obiecują, to samo poprzednie częsci tej serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Te screen'y z iksa bardzo fajnie wyglądają, myślałem, że na pc będzie taka sama jakość grafiki. A sama gra...? Mieczykiem tu i tam... może i fajnie by było pociąć na plasterki ale w nowoczesnej oprawie graficznej. A tak to sobie daruję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 jestem troche zacofany w grach ale jak istnieje cos takiego jeszcze jak demówki to trzeba popykac w demko,bo może sie okazac fajna gra nie ma co jej odrazu skreślać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Przeciez to są screeny z psp ludzie. WTF. Qqrydza nie podoba Ci się oprawa graficzna z PC (te 3 co podał zozol to psp) ? Mysle ze jest zajedwabista i całkiem fajna jak na dzisiejsze czasy - to nie crisis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 gra polega na wcisnieciu odpowiedniego klawisza akcji w danym momencie, a gra robi reszte za gracza. Sa jeszcze jacys chetni na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnySiwus Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;igtv,150;core.html ciekawy trailer, jeżeli będzie tyle combosów co w PoP to może być ciekawa pozycja wśród zręcznościówek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 gra polega na wcisnieciu odpowiedniego klawisza akcji w danym momencie, a gra robi reszte za gracza. Sa jeszcze jacys chetni na to?Np ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) PCtowcy jak zwykle potraktowani wyjątkowo ahh... cudo :lol: :mur: uninstall Edytowane 17 Maja 2007 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Przecież ostrzegałem. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Np ja Czy aby na pewno? :lol: Po screenach wyglada bardzo nieciekawie, raczej sobie odpuszcze ten zacny tytuł. EDIT: Co to za kurczak w lewym górnym rogu obok liczby "żyć"? [; Edytowane 17 Maja 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Co to za kurczak w lewym górnym rogu obok liczby "żyć"? [;"apteczka" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Również gra poleciała z mojego dysku, przecież to klapa jak nie wiem grafika wygląda jak z PS1, ogólnie nie warto grać w to, a już myślałem że to będzie fajny tytuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 akurat to co podałem to był jednak PC... Imo gra nie warta świeczki na pc... fajny Ex. na X'y czy na PS3 też jest/będzie ta gra? Chamskie podejście ze strony producentów zostawiać kompy daleeeeko w tyle z grafiką i niektórymi grami... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Dzisiaj pogralem w demko na X360 i powiem ze faktycznie, jak patrze na screen'y z PC to zenada w porownaniu z X'em. Wszystko chodzi plynnie, postacie wygladaja bardzo dobrze, no i rozgrywka jest bardzo mila. Taka fajna gierka aby sobie odpoczac. :)) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Zobaczcie jak to powinno wyglądać. http://www.gametrailers.com/player.php?id=...wmv&pl=game Po trailerku załącza się jakiś gameplay i tak jakoś dziwnie wygląda... mało dynamicznie i strasznie sztywno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 a ja dorwałem FULL'a na x0 :) i muszę przyznać, że gra się bardzo miło :) grafika prezentuje bardzo wysoki poziom i aż dziw mnie bierze, że sezonowa gra, czym niewątpliwie są piraci tak wygląda :) postacie są trochę drętwe i mało sie odzywają, ale i tak jest dobrze na x0 szczerze polecam tą grę ps może mi ktoś powiedzieć jak się zdobywa te zielone kropeczki :oops: i regeneruje ten czerwony pasek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 I tak to powinno też wyglądać na PC <_< , a to co nam dali do żenada normalnie szkoda słów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koven Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 akurat ten czerwony pasek regenerujesz walczac z przeciwnikami przed walka z "powazniejszym" wrogiem, ktory wymaga ukatrupienia specjalnym ciosem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Jak dzieci - brzydka grafika to gra od razu jest fee :lol: Chyba zaczynam rozumieć idee NFS, FIFY itp :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 To jest skrajnie odwrotny przyklad MaSell Nie robmy dalej ot. Nie warto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Ja na kompie grałem w tych(screen powyżej) piratów i gierka nawet fajna. A czy zagram na PC w tych(screen poniżej) piratów na PC?? Pytam sie bo nic nie wiem z tego tematu, te dwa screeny co podałem to napewno nie są z tej samej gry. Edytowane 10 Czerwca 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ten na linie to wer x0... Przynajmniej tak mi sie wydaje [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...