Skocz do zawartości
Koen

"co Kupić" Na Oślej łączce

"Co Kupić ??" na Oślej  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz, że na Oślej Łączce powinno powstać subforum pt. "Co Kupić??"

• Tak
      47
    • Nie
      14
    • Nie wiem, obojętne mi to
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie 0 bo jeszcze niedawno na oślej było jedno subforum "kulinaria" a teraz mamy 5+ogólnie "ośla". To strasznie rozdrabnia forum, kiedyś jak chciałem się pośmiać to wchodziłem na oślą a teraz weź i szukaj... ofc można się przyzwyczaić ale np. temat o napisy.org odkryłem po paru dniach (kto by pomyślał że to w kulturze?!)

Poza tym zapewne przyzwyczaję się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Rozdrabnianie nie jest złe, bo nie ma potopu skrajnie różnych tematów. Oczywiście (jak ze wszystkim) trzeba mieć umiar.

2. Jak byś używał opcji "Zobacz nowe posty", to nie miałbyś takich problemów. ;)

3. "Napisy.Org" powinien wylądować w dziale, którego brak zaczynam odczuwać. Z drugiej strony powstałby mirror "Prezentacje" oraz spam na szeroką skalę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Jak widzę dział się sprawdza. Ciesze się bardzo bo faktycznie odciążył trochę samą oślą łączkę.

Ja również

+1

Fajnie się sprawdza. :)

Poza tym że zostały tam przeniesione 24 tematy i nie powstał żaden inny a ostatni post jest z 2.06 to za szybko to zachwalacie/nie ma czego jak na razie.

Dział powstał to zamknijmy ten temat-sprawa już zakończona ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi