qqrydza Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 http://www.limbogame.org/ Bardzo interesująca pozycja. http://www.gametv.pl/artykul/272// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Nie wiem o co chodzi, ale te osiem artów + trailer wyglądają ciekawie. Poza tym zero jakichkolwiek informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 :-o Czyzby cos sie ruszylo w klimacie platformowek 2d? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 O kurcze, pierwszy raz od dluzszego czasu jestem zafrapowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Dostałem taki obrazek od chłopaków... obiecali, że poinformują mnie jak się tylko coś ruszy w temacie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 wygląda ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Tytuł siedzi na mojej "liście" już od dłuższego czasu. 2D wiecznie żywe :). Obracający się świat - przywodzi mi to na myśl LocoRoco [PSP] i AndYetItMoves [PC] (bardzo fajna gra swoją drogą). Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian22 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 tez mi sie to podoba - niezla gra akcji w 2D - ma klimat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 nice, i to bardzo nice, zapowiada się prze gierka ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Uwielbiam platformowki 2D, mogliby zrobic remake Prince'a na pc. Trailer na Xkloca miażdży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Wiadomo kiedy ta gierka ujrzy światło dzienne? Mało o niej słychać a ja już się doczekać nie mogę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Jestem zapisany do newsletter-a, ale jeszcze żadnej wiadomości nie dostałem... Sam chciałbym wiedzieć cokolwiek nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 It's alive! Limbo Video Game, GDC 10: Evolution Of Limbo Interview HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 No wiec gracze PCtowi juz nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz zostali odprawieni z kwitkiem... Pograne panowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 (edytowane) Pewnie mogli by już wydać to rok temu ale MS namieszał ;] Edytowane 23 Lipca 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Producent wycofal sie z wydania gry na pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 (edytowane) No dostałem parę dni temu radosną wiadomość od nich, że... Hi All, Just a short notice to let you know that we have finally gotten the official release date. We are launching LIMBO in two weeks on July 21st as the grand opener of the Summer of Arcade promotion. Regards, Dino Patti CEO & Co-founder of Playdead "http://www.limbogame.org/" @dinopatti Z żalu nawet nie wspomniałem... żałoba. :wink: Edytowane 24 Lipca 2010 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Żałosne... http://i48.tinypic.com/2afyas9.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OtxuM8F2j1Y&feature=player_embedded Na PC 2 sierpnia, a na PS3 2 tygodnie wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Na Steamie dostępne jest demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 omg. limbo na pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Świetna gra, mam ją od wczoraj i wciąga niesamowicie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Odswieze, bo moze ktos nie widział. Gra miazdzy, klimat jest, ideał byłby jakby byla tak 4-5x dluzsza ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Jedna z moich ulubionych gier. Trochę mi wstyd, że bez poradników bym jej nie przeszedł :D Gra jest wciągająca, wymagająca od gracza, a nie od sprzętu, niezwykła oprawa graficzna i dźwiękowa. Wielbię za prostotę artystyczną i trudność rozgrywki. Artystyczna strona gry przypomina mi: I w drugą stronę też to działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja przeszedłem wprawdzie bez poradników, ale do bodajże 3 fragmentów podchodziłem kilka razy, bo nie miałem pomysłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Fantastyczna gra i aż szkoda, że tak krótka - też kilka razy utknąłem ;> Jakiś czas temu, gdzieś chyba czytałem o ich nowej produkcji - podejrzewam, że będzie równie ciekawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Czy da się grać na padzie ? W opcjach jest ale pad nie działa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 gra rewelacyjna oby więcej takich produkcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Czy da się grać na padzie ? W opcjach jest ale pad nie działa :/ Wrzuć do folderu z grą emulator pada od X360 (x360ce) może to pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Czy da się grać na padzie ? W opcjach jest ale pad nie działa :/ U mnie pad z x360 działa bez problemu bez żadnej konfiguracji. Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...