MarDeb Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Może mam problemy ze wzrokiem, ale nigdzie nie mogę doczytać co znaczą niebieskie kwadraty pod nickiem. Myślałem, ze to ostrzeżenie, ale obok jest napisane, że ostrzeżenie 0%. Czy ktoś wie co znaczą te małe niebieskie kwadraty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Poziom ostrzezeń, przy wiecej niz 0 zmieniają sie kolory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 moze trzeba by dodać tooltipa do obrazka z opisem żeby było jasne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Chyba pod swoim nickiem? Bo przecież u innych nie widać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Widać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 A ja mam czerwone i mam 0%. Będę miał 100% to będą niebieskie? Coś nie tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Skórka Darkness? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Widać :twisted:to tylko mohery widzą :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Skórka Darkness?Tak. To już widzę różnicę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...