Havret Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam W najbliższym czasie mam zamiar zaopatrzyć się w nową kartę graficzną ze stajni Nvidia. W grę wchodzą następujące pozycje, w następujących cenach: BFG 8800GTS 320MB OC GDDR3 HDCP 2xDVI -- Cena: 1070,00 z VAT InnoVISION 8800GTS OVERCLOCK! 320M 320BIT 570/1800 DDR3 320 -- Cena: 1100,00 z VAT Gainward 8800GTS Golden Sample 320MB/320BIT DDR3 DD 550/1760 -- Cena: 1080,00 z VAT Nie jestem pewien, którą wybrać. Dlatego też uprzejmie proszę kolegów forumowiczów o rzucenie mi trochę światła na tą sprawą. Ja sam najpoważniej myślę o Gainwardzie, jednak jeden z moich znajomy stwierdził, iż Gaiwardy nie prezentują dziś takiej klasy jak kiedyś i popełniłbym duży błąd inwestując w kartę tej marki. Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Palit 8800 GTS 320 MB za 1 038 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohito Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Asus 8800 gts za 1039 zł http://www.agito.pl/product/38586?bid=40 dostajesz dwie gry i 3dmarka 2006, do tego 3 lata gwarancji i solidny producent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Do BFG 5 lat gwary i koszulkę z ich logiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havret Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Obie nie kręcone... Mnie raczej interesuje coś mocniejszego (znaczy kręconego), a nie karta niedużo tańsza ze standardowymi zegarami. Ten Palit to w ogóle odpada. Asus zresztą też. No to jak doczekam się dotyczącej tematu odpowiedzi?? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Obie nie kręcone... Mnie raczej interesuje coś mocniejszego (znaczy kręconego), a nie karta niedużo tańsza ze standardowymi zegarami. Ten Palit to w ogóle odpada. Asus zresztą też. No to jak doczekam się dotyczącej tematu odpowiedzi?? ;> Chcesz doplacac do sprzetu tylko dlatego ze producent nieznacznie przetaktowal GPU i MEM :?: :lol2: Sugeruje przebic sie przez watek o 8800gts i zwrocic uwage ile zyskujesz na takim postepowaniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 BFG 8800GTS 320MB OC GDDR3 HDCP 2xDVI -- Cena: 1070,00 z VATTa będzie OK. Skoro TAK bardzo Ci zależy na OC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 moim zdaniem gwara powinna w tym przypadku byc wazniejsza azniezeli pare mhz wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havret Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Chcesz doplacac do sprzetu tylko dlatego ze producent nieznacznie przetaktowal GPU i MEM icon_question.gif laugh.gif Sugeruje przebic sie przez watek o 8800gts i zwrocic uwage ile zyskujesz na takim postepowaniu... Hmmm, z tego co widzę tutaj --> http://www.pureoverclock.com/review.php?id=644&page=6 to różnica jest całkiem spora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 a co taki z ciebie len ze samemu dwa suwaki przesunac to problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Czytanie ze zrozumieniem :arrow: Chcesz doplacac do MHz zamiast krecic samemu :?: Coz, Twoja sprawa. Tylko w takim razie po co ten watek? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havret Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ponieważ mam dylemat między trzema wymienionymi w pierwszym poście modelami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jezeli tylko te 3 to wez BFG, 5 lat gwarancji przyda sie przy odsprzedazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja odradzam innovision - ta firma zawiodła mnie kiedyś dając podkręcony niższy model i sprzedając jako wersję szybszą ( wyskakiwały w upalne dni artefakty bo "firmowo" podkręcona pamięć do granic możliwości nie "wytrzymywała" ). Może firma się zmieniła jakościowo a może nie - ja bym nie ryzykował. Weź BFG - 5 lat gw. przyda się przy odsprzedaży jak kolega Chwali chwali B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...