Skocz do zawartości
djsilence

Purepc Na Wakacjach - Reaktywacja

Rekomendowane odpowiedzi

Wyjeżdżasz gdzieś ? Zabierz ze sobą lub stwórz akcent PurePc na koszulce, piasku, ekranie laptopa lub gdziekolwiek indziej i wklejaj tu.

post-110226-1181064811_thumb.jpg

(słowem wyjaśnienia - tapetka PPC:) Londyn - metro.)

Edytowane przez djsilence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

O widzę, że letnia szkoła ortografii ponownie otwarta :)

I jeden z najbardziej obleganych tematów.

Nie przejdzie, romek i cała reszta buraczanych moderatorów mówiła o tym-nie będzie podobnego tematu jak "Nuda na forum PurePC", niestety :(

EDIT: Chyba nie wiesz o co chodzi z burakami i moderatorami ;)

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miesiąc wakacji to już mi minął :lol: Czekam na fotkę srajtaśmy z logo PPC nie pamiętam kto ją wklejał w zeszłym roku :lol:

Nie przejdzie, romek i cała reszta buraczanych moderatorów mówiła o tym-nie będzie podobnego tematu jak "Nuda na PurePC", niestety icon_sad2.gif

:lol: Chyba nie wiesz co czynisz :lol:

Edytowane przez KAX_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno na jednym ze zdjęc zrobionych z sondy krążącej po orbicie marsa widać wielki napis purepc...

Sorry, pijany byłem a poza tym ciemno było i jakieś zielone ludziki z pędzlem na kasku mnie goniły...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, pijany byłem a poza tym ciemno było i jakieś zielone ludziki z pędzlem na kasku mnie goniły...

Hm, nie wiedzieliśmy że to Ty. Wracaliśmy z nurkowania w zielonych skafandrach, a że w wodzie dużo było wodorostów, to niektóym przykleiły się do kasków... A chcieliśmy tylko zwykły autograf :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przejdzie, romek i cała reszta buraczanych moderatorów mówiła o tym-nie będzie podobnego tematu jak "Nuda na forum PurePC", niestety :(

EDIT: Chyba nie wiesz o co chodzi z burakami i moderatorami ;)

Łee to gdzie ja nabije moje planowane 2000 postów ? :-| Sik.. khe khe pewien moderator pewnie się do tego przyczynił. Coś czuje jednak że jakiś odważny spróbuje swoich sił i założy "Nuda na PPC: Second edition"

Do dziś pamiętam co wersji 1.0 się działo. :P

BTW na wakacjach to ja nie jestem więc ze zdjęcia na razie nici ,a ty Dj to też chyba nie jesteś na wakacjach teraz ? ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi