djsilence Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Wyjeżdżasz gdzieś ? Zabierz ze sobą lub stwórz akcent PurePc na koszulce, piasku, ekranie laptopa lub gdziekolwiek indziej i wklejaj tu. (słowem wyjaśnienia - tapetka PPC:) Londyn - metro.) Edytowane 5 Czerwca 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Eeee mi się wydaje czy już kiedyś tą fotkę wklejałeś? ;] Edytowane 5 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Eeee mi się wydaje czy już kiedyś tą fotkę wklejałeś? ;]Nie wydaje Ci sie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Leniuch :P Nawet nowej foty sie nie chce zrobic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 owszem nie wydaje Wam się :) reaktywacja jest, bo już czas, a nowa fota nadchodzi (muszę się tylko oderwać od kompa :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 O widzę, że letnia szkoła ortografii ponownie otwarta :) I jeden z najbardziej obleganych tematów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 do wakacji jeszcze miesiąc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Oj tam oceny już powoli wystawiają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) O widzę, że letnia szkoła ortografii ponownie otwarta :) I jeden z najbardziej obleganych tematów. Nie przejdzie, romek i cała reszta buraczanych moderatorów mówiła o tym-nie będzie podobnego tematu jak "Nuda na forum PurePC", niestety :( EDIT: Chyba nie wiesz o co chodzi z burakami i moderatorami ;) Edytowane 5 Czerwca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Miesiąc wakacji to już mi minął :lol: Czekam na fotkę srajtaśmy z logo PPC nie pamiętam kto ją wklejał w zeszłym roku :lol: Nie przejdzie, romek i cała reszta buraczanych moderatorów mówiła o tym-nie będzie podobnego tematu jak "Nuda na PurePC", niestety icon_sad2.gif :lol: Chyba nie wiesz co czynisz :lol: Edytowane 5 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Prosie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 szkoda ze nie bedzie nudy smiechowo bylo ;( FAK DE REVOLUSZJON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) No to teraz ja 8) Musze sobie znaleźć jakąś robotę bo to dopiero początek wakacji, a już mi sie nudzi :lol: Edytowane 6 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 ekhm, miały być fotki z wyjazdów, a nie z miejsca zamieszkania, ogródka? :> Chyba, że jazda metrem to wyjazd, a koszenie trawy to wycieczka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 to kiedy idziemy robić piktogramy na polach kukurydzy? :twisted: ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Podobno na jednym ze zdjęc zrobionych z sondy krążącej po orbicie marsa widać wielki napis purepc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Podobno na jednym ze zdjęc zrobionych z sondy krążącej po orbicie marsa widać wielki napis purepc... Sorry, pijany byłem a poza tym ciemno było i jakieś zielone ludziki z pędzlem na kasku mnie goniły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Sorry, pijany byłem a poza tym ciemno było i jakieś zielone ludziki z pędzlem na kasku mnie goniły... Hm, nie wiedzieliśmy że to Ty. Wracaliśmy z nurkowania w zielonych skafandrach, a że w wodzie dużo było wodorostów, to niektóym przykleiły się do kasków... A chcieliśmy tylko zwykły autograf :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) Nie przejdzie, romek i cała reszta buraczanych moderatorów mówiła o tym-nie będzie podobnego tematu jak "Nuda na forum PurePC", niestety :( EDIT: Chyba nie wiesz o co chodzi z burakami i moderatorami ;) Łee to gdzie ja nabije moje planowane 2000 postów ? :-| Sik.. khe khe pewien moderator pewnie się do tego przyczynił. Coś czuje jednak że jakiś odważny spróbuje swoich sił i założy "Nuda na PPC: Second edition" Do dziś pamiętam co wersji 1.0 się działo. :P BTW na wakacjach to ja nie jestem więc ze zdjęcia na razie nici ,a ty Dj to też chyba nie jesteś na wakacjach teraz ? ;) Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 [...]a ty Dj to też chyba nie jesteś na wakacjach teraz ? ;)życie tutaj to jak wakacje :) brzmi to bezczelnie, ale niestety tak jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Moze nie do konca z wakacji, ale chyba sie nadaje ;-) 90 metrow ;) EDIT: Ulaaaaaaa za duuze obrazki wiec zmienilem :) Edytowane 13 Czerwca 2007 przez kain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 kain nerki sobie przeziębisz:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...