kziel1 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 mam do wyboru 3 klawiatury: - BTC 6100 Ultra Slim - Logitech UltraX Flat - Logitech UltraX Media cena czy wielkosc sposrod tych klawiatur nie graja roli. chodzi mi o jak najnizszy skok klawiszy, ewentualnie jakies wady/zalety tych klawiatur. ktora polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=167005 osobiscie mam BTC, wygodna, niski skok, cicha, moge polecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 do rozwazanych klawiatur dochodzi jeszcze - BTC 6300 Ultra Slim w ktorej z tych wszystkich klawiatur jest blok na shift+wsad?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ja od siebie mogę polecić UltraX Flat jest super, sam obecni pracuje na UltraX Media i też jest niczego sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kziel1 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 a jak jest z kombinacja shift + wsad ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Logitech UltraX Media jest najlepsza. Nie ma problemów z tymi klawiszami ani z żadną popularną kombinacją. UltraX Media to ulepszona wersja tej bez Media. Więc tylko nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Mam UltraX Flat i mogę polecić :) Naprawdę fajny sprzęcik, cichutki, niski skok. Na początku trzeba się przyzwyczaić do np. moim zdaniem 'dziwnie' usadowionego backspace, i delete, ale później już po prostu komfortowa praca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 to samo z mojej strony - polecam Logi UltraX Media, mam i sobie chwale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Tak samo ja mam btc 6300 i mogę polecić- naprawdę pisze sie bardzo fajnie. Jedyny minus to po pół roku intensywnego pisania na klawiszu z częściowo starł się już nadruk, spacja i 2-3 klawisze sie świcą a nieco pod spacją wytarł się srebrny lakier. Inna sprawa,że u mnie te 6 miesięcy to u 80% ludzi przebieg porównywalny z 2-2.5 latami pracy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiberalnyLump80 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 – u mnie, przez ponad rok użytkowania — kilka godzin dziennie — BTC 6300C nic się nie starło, spacja też nie świeci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jest juz temat o klawiaturach, po co to powielac. Napewno wniosek jest taki ze nie oplaca sie brac UltraXow bo sa gorsze np od BTC (wytrzymalosc). Sam potwierdzam, prawie 3 letni ultraX jest knkretnie dobity, z tym ze byl juz mocno po okolo roku. A sa ludzie ktorzy zajezdzaja te klawy juz w kilka miesiecy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Potwierdza co do Logitecha..... właśnie zjechałem druga klawe w ciągu 2 lat. Teraz czas na BTC ciekawe ile pociągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Tak samo ja mam btc 6300 i mogę polecić- naprawdę pisze sie bardzo fajnie. Jedyny minus to po pół roku intensywnego pisania na klawiszu z częściowo starł się już nadruk, spacja i 2-3 klawisze sie świcą a nieco pod spacją wytarł się srebrny lakier. Inna sprawa,że u mnie te 6 miesięcy to u 80% ludzi przebieg porównywalny z 2-2.5 latami pracy :wink: U mnie klawisze bez zarzutu, za to strasznie wytarl sie srebrny lakier w miejscu, gdzie zazwyczaj opieram dlon podczas pisania... mechanicznie bez zastrzezen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...