BorysVasiliev Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Z tego co już wiem w K750i nie mozna wylaczyc glosu migawki.... Jedynie dzwoniac na darmowy numer (dzwieku nie ma) ERY... no właśnie jaki to jest ten numer darmowy w erze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 O ile wiem, w nowszych softach (taki chyba mam ja) dźwięk aparatu nie jest słyszany, gdy wchodzimy w tryb wyciszenia. Aby włączyć/wyłączyć ten tryb, przyciskamy przez dłuższą chwilę przycisk "#", czyli prawy dolny. :] Edit: U mnie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 niestety umnie nie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 ULLISSES dźwięku migawki, przy wyciszonym dźwięku, nie ma w niebrandowanym sofcie (no chyba, że coś się zmieniło), a zapewne zmiana softu, na niebrandowany, skończy się utratą gwary. Kolega ma d750i z ery+najnowszy soft i dźwięk ma, ja mam k750i z MediaM i dźwięku nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 @przemek, akurat w pierwszych K750i z Ery również sposób z wyciszeniem skutkował. Natomiast o opcji z darmowym numerem pierwszy raz słyszę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja mam K750i z PlusGSM , sprzed 2 miechów i mam wyłączony dźwięk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 K750i w Plusie, dźwięk wyciszony poprzez # i cisza podczas robienia zdjęć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 No właśnie też mam z Plusa. Soft jest fabryczny - tzn taki, jak dostałem u nich, sam nic nie zmieniałem. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 update softu do W800 i wszystko działa :) przed chwilą robiłem, bo jedna laska mi nie daje spokoju i co chwilę puszcza strzałki, więc wrzuciłem patcha, który białą listę zamienia na czarną i mam spokój :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 chętnie bym sobie wgrał, ale nie chcę tracic gwary :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 hm ja mam z 01.06.06 z Orange i myk z wyłączonym głosem też działa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 jakiej gwary? zawsze można potem wgrać stary soft... teraz mam nowy soft z patchami i nowymi sterownikami wyświetlacza i aparatu :) godzinka roboty, wszystko jest opisane tu http://www.centrumse.pl/forum/index.php?showtopic=14602 http://www.centrumse.pl/forum/index.php?showtopic=14603 http://www.centrumse.pl/forum/index.php?showtopic=14630 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam Przepraszam że umieszczę to pytanie w tym temacie. Po czym poznać że obudowa w K750i jest oryginalna. Dzięki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Czesc obudowy wierzchniej w ktorej miesci sie klawiatura jest z aluminium :) Edytowane 23 Czerwca 2007 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Jak się ściąga przednią część panelu w K750i? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=fehmvqUJZmg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodak_0 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 W plusowym k750i z przed 3 lat na fabrycznym sofcie nie ma dziwieku migawki, jak sie wyciszy (#) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...