aerial Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 :arrow: http://www.hemmy.net/2006/07/13/unlucky-ducklings/ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=84...483&q=OGame co się dzieje gdy komuś trochę pojedziemy w OGame ;p ten koles gra w unreal tournamenta... bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Swiadek na slubie :blink: --> normalnie nie moglem wytrzymac, kiedy to pierwszy raz zobaczylem :D Edytowane 23 Lipca 2006 przez stregobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Mundialowa reklama Troche czasu juz minelo ale to jest dobre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Irasiad :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=tShEDm0xowU&NR Łowca wymiata. :lol: Edytowane 24 Lipca 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Leze (wymagana przynajmniej podstawowa wiedza o filozofi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoją stronę. ********* Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny. ********* - Wiesz, wprowadzają nam nowy plan pracy w firmie. - Tak? Jaki? - Darmowe wieczory i weekendy - już od 18... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 http://salmonella.co.uk/chicken-mcnugget.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 heh nigdy w maku nie kupwałem kurczaków ;p teraz tym bardziej nie kupie :D z cyklu - bash.org.pl <kolega> zatkało ? <Ja> zatkać to można dziure np. w beczce, prędzej pasującym słowem do zaistniałej sytuacji było by wyrażenie "zabrakło słów ?" lub jeżeli pragniemy użyć bardziej wyszukanych słów możemy powiedzieć "czy w naszej konwersjacji zabrakło Ci argumentów ?" <kolega> ...eee... <Ja> zatkało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) http://wiadomosci.onet.pl/1360868,69,item.html Dmuchany facet dla kobiet :P Edytowane 24 Lipca 2006 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Szczoteczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Kolesie ukryli się w sklepie. Wyszli z ukrycia po 30 minutach... Szkoda że czekała ich tak wysoka kara, ale zabawa przednia :) i 2 ciekawe filmiki: Grajek. Taki inny sposób gry na gitarze. Ci, mają nieźle pary w rękach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) lol zawsze marzyłem o tym, żeby sobie pobuszować po auchanie lub tesco w nocy :lol: zeby nie bylo ot <null> LaDziK na jaki profil dostales sie do LO? <LaDziK> chumanistyczny bash.org.pl Edytowane 24 Lipca 2006 przez pain.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Szkoda że czekała ich tak wysoka karawysoka ??? u nich to dwa miechy niewytężonej pracy ... LoL .... wysoka kara .. to tak jakbyś w polsce dostał za coś takiego 2000 PLN.. ale u nas dostaniesz od razu 20 K na wejściu za samo zostanie po godzinach :P lol zawsze marzyłem o tym, żeby sobie pobuszować po auchanie lub tesco w nocy ja też ale dopóki jest jak wyżej albo ja nie bede zarabiał coś pod 100 K miesięcznie to sobie na razie odpuszczam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) IMO - świetne :) Edytowane 25 Lipca 2006 przez Boone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 ok moja mama lubi grać w pasjansa ale TO JUż PRZESADA http://img113.imageshack.us/img113/6900/pasjansdq2.jpg to nie jest wynikiem zabawy w Photoshopie... jeśli nie wierzycie to nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Poprostu leze 8O :lol2: :blink: edit: polak potrafi Skoro Rodney mowi ze to mozliwe to tak jest :lol: :lol: Edytowane 25 Lipca 2006 przez deadfrog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Coś strasznego :-| http://de.fishki.net/picsp/podbor999991_05.jpg Tu już smieszne: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 http://www.smog.pl/wideo/2709/zakochany_osiol/ LOOL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Wlasnego autorstwa :>. :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Robiłem porządki i znalazłem wycinek z jakiegoś szmatławca, którego kiedyś daaawno rozdawali w szkole :) Sory, że taka fotka rozdarta ale krzywo się przymierzyłem do zrobienia jej :P Czilaut na bansie :lol2: A co do samego artykułu jeżeli tak można go nazwać to jak pierwszy raz go zobaczyłem to myślałem, że padnę ze śmiechu :D Edytowane 26 Lipca 2006 przez Boone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=659...91&q=snoken http://video.google.pl/videoplay?docid=-60...16&q=snoken następne filmiki produkcji (S)noken'a [; (twórców mine) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Coś mi się nie wydaje, że ten pierwszy filmik to dzieło Snoken'a. Ani w Mine ani Mine 2 ani w tym drugim filmiku nie używano dema Fraps'a ale w tym, do którego podałeś link (pierwszy) użyto demka. Coś mi tu nie pasi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 A kto tam wie ... ja te filmiki akurat ze stronki klanu Snokena ściągałem i to na pewno jego :P łobydwa Hej! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 może dlatego że te 2 filmiki co je wrzuciłem to były (chyba nawet napewno) pierwsze tego typu Snokena? A potem zobaczył że to fajna sprawa i wykupił frapsa i zaczęła się przygoda z Mine [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 z basha :> <Lukasz> jak wyszedłem z metra na Świętokrzyskiej, to podchodzi do mnie 2 gości i jeden mówi: <Lukasz> "sorry, Hybrydy club?" <Lukasz> to to mu wytłumaczyłem po angielsku gdzie to jest <Lukasz> podziękował <Lukasz> i do tego kolegi swojego mówi: "kurde, żeby jakiś obcokrajowiec tłumaczył mi gdzie w Warszawie są kluby" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 :lol2: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 smutne ale prawdziwe [; na TVN 24 jest takie szkło kontaktowe, tam dają pare śmiesznych scenek z reportaży, z tego co jest w internecie itp. itd. polecam oglądać [; I jak nazywa sie brat Irasiada? Irależeć [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 a wiecie ze ostatnio pan tramwajarz z wrocławia znany z łapania pedofili internetowych walczy z ludźmi śmiejącymi się z kaczorów :D.. więc ja się nie smieję, bo jeszcze mi drzwi do tramwaju nie otworzy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...