shrek999 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam, mam taki dość dziwny problemik. mianowicie przy puisaniu postów silnik edytora jest tak niesamowicie wolny ze klawiaturamusi mi buforowac znaki a potem czekam kilkanascie sekund na dokonczenie poszczegolnego zdania. Da rade cos z tym zrobić bo takiej piany przez to dostaje ze nei wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 To nie wina forum, a Twojego PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Pff myslalem ze sie doczepisz do tego ze wczesnym popoludniem na kilka minut zdechlo i jakies dluzsze chwile zadyszki lapie forum. A tak to jestem zgodny z MaSell - system masz skopany ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 but what?! ff 2.0.0.5... smietnika duzego nei mam i kojarze ze mam tak od dłuzszego czasu...;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jest juz 2,0,0,6 :D . Widocznie masz cos od dluzszego czasu skopane [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 ale od dluzszego dluzszego... jeszcze przed reinstalka jakas 2-3 mce temu tak było;/ i po reinstalce takze... a w czym wogole jest edytor napisany ? moze mam jakąs stara jave ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Javascript jest w calosci obsługiwany przez przeglądarkę. Poza tym nie musisz uzywac edytora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 dobra jest gites.. wylaczylem edytor zaawansowany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Najczęstszą przyczyną problemów z FireFox'em są źle napisane dodatki do niego. Używasz jakiś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Najczęstszą przyczyną problemów z FireFox'em są źle napisane dodatki do niego. Używasz jakiś? browswere images, sage, i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 może, ale tylko może... masz włączone sprawdzanie pisowni w czasie rzeczywistym i sadzisz tyle byków że ff nie nadąża ze sprawdzaniem? :D żart taki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...