dzuj Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Siema. dzisiaj dostałem nową kartę graficzną i chce o drazu zrobić sobie formata i teraz mam pytanie starą kartę wyjąc i włożyć nową przed czy po formacje? proste pytanie prosta odpowiedź Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 A jaki jest sens instalować system na starej karcie, aby zaraz potem włożyć nową?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Format :arrow: Nowa :arrow: Windows :arrow: Sterowniki :arrow: Cala reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Uwzględniając, że format robi się z poziomu instalatora, to: Nowa :arrow: Format :arrow: Windows :arrow: Sterowniki :arrow: Cala reszta. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Eeee tam. Format wykona na starej, wylaczy i wsadzi nowa i hadziaa!111 byle na trzezwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 ok dzięki chłopaki za szybką odpowiedź biorę sie do roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Byle na trzezwo!!11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 w sumie to nie ma różnicy byle by podczas instalki siedziała już ta nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja mam sys z 1,5 roku a karte wymieniłem z 5900xt na 7900gs. Zero formata tylko zmiana sterów i all lata ładnie juz od ponad pół roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ja też przesiadłem się ostatnio z 76gt agp na 86gt pcie i nie orałem systemu ... i też wszystko działa elegancko :) ale... lubie orać system więc zrobie to niebawem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Bo jak sie przesiada z nvidii na nvidie to problemów nie ma, gorzej jak jedną z tych "nvidii" zastapi ATI ;p choc zazwyczaj odpowiedni app do usuwania sterow wystarczy. Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Format :arrow: Nowa :arrow: Windows :arrow: Sterowniki :arrow: Cala reszta. Uwzględniając, że format robi się z poziomu instalatora, to: Nowa :arrow: Format :arrow: Windows :arrow: Sterowniki :arrow: Cala reszta. :P Wybieram bramkę ULLISSES'a, przed formatem wiadomo, że karta pasuje do slotu :) i wogóle działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 eee .. na łatwizne idziesz :) ja bym w czasie instalacji zmienil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 eee .. na łatwizne idziesz :) ja bym w czasie instalacji zmienil Hardkorowcy zmieniaja podczas grania :lol2: Ja nawet sprobowalem odpalic stary system po przesiadce z Socket A na C2D, ale blue screen :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja tam nie widze sensu instalacji systemu przy zmianie grafy. Na obecnym systemie mialem juz 3 grafy x800-->x1900xt-->8800gts. i ZERO problemow. Wystarczy odinstalowac stara grafe , wylaczyc kompa , wlozyc nowa - zainstalowac i jazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Moze nie odczujesz tego az tak, ale mimo wszystko troche syfu po starych sterach zostaje i na swiezym systemie bedzie chodzic lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...