nrl Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Gra już za mną, dla tych co jeszcze nie mają powiem tylko WARTO >> Heavy Rain PL - używana jak NOWA (947337696) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Jest problem. Mam za sobą rozdział Akwarium jak Madison, ale muszę go przejść jako Jayden. I tu robi się problem. Odpalam grę, wybieram Kontynuuj i czarny ekran... Jeszcze przy wcześniejszych próbach miałem animacje twarzy, a teraz już nic. Ktoś się z tym spotkał? http://boards.ign.co...4/189918049/p1/ sprawdzę rozdział wcześniej. dziala ; ) ale swoją drogą gra potrafi się wykrzaczyć i trzeba ją resetować. Edytowane 8 Marca 2010 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 poca Dzięki temu bugowi dowiedziałem się kto jest zabójca... nie wiem co daje ludziom pisanie z premedytacją takich spoilerów. Brak słów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Ja przez przypadek przeczytalem komentarz pod jakims filmikiem na YT i tez wiem, bo jakis bezmozg stwierdzil, ze sobie poda to do publicznej wiadomosc. Oprocz spoilera nie bylo w wypowiedzi NIC innego. Nie mialem zamiaru raczej i tak zagrac w HR, ale takie zachowania wciach!iaja jak nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2010 ahh, nareszcie porządna recenzja The Escapist : Video Galleries : Zero Punctuation : Heavy Rain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...