Gość jasrka Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 co to za gatunek "gra na maksa"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 ja nie wiem, ale podoba mi sie screenowy opis gry, chyba mozna tam zabijac :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 W ogole super temat - dwa nic nie przedstawiajace prawie zdjecia i zero opisu, i co mam teraz szukac informacji o tej grze w google ? Chyba po to sie tworzy temat o grze zeby przyblizyc troche o czym ona jest itd. Miernie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belcik Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 tam na screenie macie stronkę www.parabellumthegame.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Nic więcej o tym nie ma ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Ja mam wrażenie , że temat o tej grze był już założony , ale go w spisie nie ma. Kolejne screeny http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Właśnie miałem je wstawić :D a wrażenie masz bo dawno wspominałem o niej w którymś temacie o u.e.3.0. Jak widać na Czeskim tiscali jest wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) jooo, ja też chcę naperniczać z m16 na ulicy, ja dla mnie rewelka ps. chocioż wolołbym z stachyty na zabawie Edytowane 17 Września 2007 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 jooo, ja też chcę naperniczać z m16 na ulicy, ja dla mnie rewelka ps. chocioż wolołbym z stachyty na zabawie Chyba gry mają na Ciebie negatywny wpływ, nie graj w to. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Na GameTrailers można znaleźć trailer: http://www.gametrailers.com/game/3208.html Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...