Zulusman Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 odnalazlem 3850 i odpalilem :D jak narazie masakra :> po kilku modach zapinkala pieknie :> jestem w szoku.... kolejny szok, to nie mozlnosc dolaczenia do tomaszpawel team :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) odnalazlem 3850 i odpalilem :D jak narazie masakra :> po kilku modach zapinkala pieknie :> jestem w szoku.... kolejny szok, to nie mozlnosc dolaczenia do tomaszpawel team :( E..... o so chodzi z ta nie możnością dołączenia?! Zapisy są otwarte.... w czym problem??? Jak w wyszukiwarce dajesz TomaszPawelTeam - wybierz równierz kraj - Polska.... Edytowane 21 Lipca 2009 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Mnie bez podawania kraju bez problemu znajdowało drużyne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) rafa mozesz mi podac swoje ustawienia dla radka w milce bo ogolnie co nie wpisze to 7 sie tnie :| Jak odpale n1 0.0 to gpu leci na 98% - probki ponizej minuty liczy Jak dam n2 0.0 tez 98% - dwie probki kazda w okolo 2min chcialbym zejsc do 90% obciazenia dla gpu - a teraz nie za bardzo mam czas na eksperymenty Co liczycie na cpu ?? AQUA mi probek nie sciaga, odpalilem na razie rosette ale bede kombinowal z drugim boinc Edytowane 21 Lipca 2009 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) znajdowac znajdowalo, ale nie bylo JOIN terazx z POLAND wyszlo jak ulal :D LICZE :P mam jeden slot wolny...jakas jedno slotowa grafe mozna lyknac....ciekawe co pokarze po miesiacu liczenia - pewnie RAC wiekszy niz 2x280GTX :P Z niecierpliwoscia czekam na F@H - to mnie przekonalo do liczenia...mialem 1 rok laga - szczesliwy rok - ach te rachunki za prad Edytowane 21 Lipca 2009 przez Zulusman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 rafa mozesz mi podac swoje ustawienia dla radka w milce bo ogolnie co nie wpisze to 7 sie tnie :| Jak odpale n1 0.0 to gpu leci na 98% - probki ponizej minuty liczy Jak dam n2 0.0 tez 98% - dwie probki kazda w okolo 2min chcialbym zejsc do 90% obciazenia dla gpu - a teraz nie za bardzo mam czas na eksperymenty Co liczycie na cpu ?? AQUA mi probek nie sciaga, odpalilem na razie rosette ale bede kombinowal z drugim boinc teraz mam tak <avg_ncpus>1.0</avg_ncpus> <max_ncpus>1</max_ncpus> <cmdline>n2 w0.3 f20</cmdline>Ale i tak nie jestem w pełni szczęśliwy bo troche mi jeszcze przycina. Nawet podczas oglądania filmów. Na CPU seti i rosetta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) Co liczycie na cpu ?? AQUA mi probek nie sciaga, odpalilem na razie rosette ale bede kombinowal z drugim boincZ Aqua to ostrożnie, bo to jedyna aplikacja która kożysta z wieloprocesorowości w dosłownym tego słowa znaczeniu..... Czy może się okazać że jak WU z Aqua się uruchomi, to do jego skończenia nic innego na CPU się nie odpali.... Liczymy głównie na CPU (poza Milką) Rosetta@Home, QMC@Home oraz pewnie wchodzący dopiero projekt Collatz Conjecture - z tym, że chwilowo nie wysyła WU... Na pierwszej stronie tego tematu jest wykaz projektów w których aktualnie liczymy. No mi RAC o 20 000 napewno spadnie. Mam w pracy taką mendę, która wyłącza mi komputer.... chociaż jej nic to nie kosztuje..... a że jestem na urlopie..... to będzie posucha..... ale inektórzy ludzie są upierdliwi.... k... j... m.... ZulusMan - widze, ze się udało dołączyć :wink: A szykuje sie ostra walka w Collatz Conjecture, chłopaki juz wkrótce otworzą ponownie projekt z nową superszybką zoptymalizowaną aplikacja :) A..2 Chłopaki z GPUGRID zmienili preferencje obliczeń.... chcą wypuścić aplikację na CPU - i jest to opcja domyślnie włączona. Jak ktoś nie chce tego projektu na CPU liczyc to niech zmieni sobie w preferencjach konta ... Edytowane 21 Lipca 2009 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 znalazłem co przycina - GPU-Z - jak go wywaliłem jest spokój nawet przy GPU@100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesef Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Z Aqua to ostrożnie, bo to jedyna aplikacja która kożysta z wieloprocesorowości w dosłownym tego słowa znaczeniu..... Czy może się okazać że jak WU z Aqua się uruchomi, to do jego skończenia nic innego na CPU się nie odpali.... Więcej niż 1,5 Core 1 wu nie weźmie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 udało mi się odpalić 6x Milka @ CPU i 2x Milka @GPU - efekt GPU załadowane na maxa, CPU ma 88-90% obciązenia :) zobaczymy jak wirtualizacja wpłynie na wydajność liczenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Sterowniki 9.5 , CCC odinstalowane, a ciagle wywala mi driver recovery :( Jest gdzies przedstawiona wydajnosc poszczegolnych kart ATi w milyway ? chce sobie kupic cos i widze wlasnie 3870x2 w fajnej cenie.... jakies podpowiedzi ? Edytowane 22 Lipca 2009 przez Zulusman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Sterowniki 9.5 , CCC odinstalowane, a ciagle wywala mi driver recovery :( Jest gdzies przedstawiona wydajnosc poszczegolnych kart ATi w milyway ? chce sobie kupic cos i widze wlasnie 3870x2 w fajnej cenie.... jakies podpowiedzi ? http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/forum_...wrap=true#25910 No nie wiem jak bardzo to fajna cena, ale.... 4770 wypada zabójczo..... i pod względem RAC i pod wzgledem zużywanej energii :) Edytowane 22 Lipca 2009 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 yyy, ja w milce dołączyć do Teamu? Jak znajde team to nie widze tam takiego przycisku join :-0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 mialem to samo..to sie ze mnie smiali :P daj w wyszukiwarce POLAND, jest wiecej druzyn wyswietlonych i pozniej jak dasz na TEAM to jest JOIN :D Tomaszpawel - piekny ranking... :D narazie jakis czas posiedze na tej grafice co mam - 3850 ale mysle ze w najblzszym czasie 4770 bedzie musem :D ewentualnie 4850 Czy milke mozna liczyc na gForcach ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Kuwa ani w Collatz, ani w Milce nie wyświetla mi Join - co bym nie wybrał POLAND czy bez POLAND... :-/ Po niepowodzeniu w podłączeniu 4870 to już kolejny zonk... trace nerwy normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) mialem to samo..to sie ze mnie smiali :P daj w wyszukiwarce POLAND, jest wiecej druzyn wyswietlonych i pozniej jak dasz na TEAM to jest JOIN :D Tomaszpawel - piekny ranking... :D narazie jakis czas posiedze na tej grafice co mam - 3850 ale mysle ze w najblzszym czasie 4770 bedzie musem :D ewentualnie 4850 Czy milke mozna liczyc na gForcach ?? Prace nad CUDA w milce są obecnie w zaawansowanym stadium. Wkrótce będzie również dostępna aplikacja na CUDA. Majkel popróbuj, wyloguj, zaloguj itd... pewnie to wina serwera milki... coś ostatnio tam mieszają.... Edytowane 22 Lipca 2009 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Czy milke mozna liczyc na gForcach ??na razie nie Po niepowodzeniu w podłączeniu 4870 to już kolejny zonk... trace nerwy normalnie.musiałeś coś zrobić nie tak - wczoraj od kopa odpaliłem radka - robisz kopie 3 plików AMD*.dll w system32, zmianiesz nazwy na ATI*.dll i wrzucasz z powrotem do system32. wrzucasz optymalke dla GPU (ja użyłem SSE2 bo x64 powodowało błedy u mnie), restart kompa i śmiga na radku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Ogłoszenia wakacyjne Panowie!!! czas na małe podsumowanie naszej działalności mamy 22 lipca 2009r Nasza pozycja w Polsce Mamy 2 miejsce w GPUGRID Mamy 2 miejsce w Collatz Conjecture Mamy 2 miejsce w MilkyWay@home +2 :) Mamy 4 miejsce w Rosetta@Home Mamy 5 miejsce w AQUA@home Mamy 6 miejsce w IBERCIVIS Mamy 6 miejsce w NQueens Project Mamy 10 miejsce w Docking@Home +1 :) Mamy 11 miejsce w VTU@Home Mamy 13 miejsce w Cosmology@Home Mamy 14 miejsce w QMC@Home Mamy 15 miejsce w SHA-1 Collision Search Graz Mamy 16 miejsce w Rectilinear Crossing No. +9 :) Mamy 17 miejsce w Leiden Classical +1 :) Mamy 23 miejsce w PrimeGrid Mamy 25 miejsce w SZTAKI Desktop Grid Mamy 25 miejsce w ABC@home +1 :) Mamy 26 miejsce w uFluids Mamy 87 miejsce w Climate Prediction Mamy 115 miejsce w World Community Grid -4 :( Mamy 202 miejsce w Einstein@Home +1 :) Mamy 661 miejsce w SETI@Home - to zdecydowanie nie nasz projekt :oops: +129!!!!!!!!! :) Mamy 13 miejsce w BOINC w klasyfikacji generalnej Obecnie punktujemy najlepiej w MilkyWay@Home - ATI....... ATI...... ATI....... :banana: :gitarzysta: :ploom: :gitarzysta: :banana: Idziemy po 12 miejsce w generalnej klasyfikacji Kraju! zajmie to nam około 6 dni! Mamy ponad 9 000 000 PUNKTÓW Agitujmy gdzie się da by nowi ludzie dołączali do nas! Akcja roznoszenia ulotek rozpoczęta..... żebyście widzieli miny niektórych ludzi jak czytali ulotkę.... bezcenne! Wysokiego RAC! Niech moc obliczeniowa będzie z wami! Edytowane 24 Lipca 2009 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) ATI to dopiero będzie jak sciągniemy ludzi z forum :D Edytowane 22 Lipca 2009 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 No jakby się tak dołączyli wszyscy użytkownicy 4770/4850/4870/4890/4850X2/4870X2 z ppc to byśmy pozamiatali :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) Komp e6850 na p5q DLX 2x2GB ram, chlodzenie stock - wszsystko nie dzialal gpu grid na GTX 260 i walilo bledami w milce na 3850 - taki testowy boxik.... po reinstalu calego sysu, calego boinca i wgraniu sterow 9.5 do milki i zrobieniu wszsytkiego co wczesniej dzialalo..... klipa.... GTX wciaz nie wspolpracuje, 3850 wyswietla full load i po 1s obliczen wali bledy...masakra jakas... zmiana sterow na starsze nie pomaga - nic nie pomaga.... tzn mam se dac spokoj z 2 grafami roznych producentow ? czy wziac na warsztat i zrobic kanapke GTX3850GTX ? Edytowane 23 Lipca 2009 przez Zulusman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 To ostatnie najlepsze :) Próbowałeś na n1 jechać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OxyOne Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Komp e6850 na p5q DLX 2x2GB ram, chlodzenie stock - wszsystko nie dzialal gpu grid na GTX 260 i walilo bledami w milce na 3850 - taki testowy boxik.... po reinstalu calego sysu, calego boinca i wgraniu sterow 9.5 do milki i zrobieniu wszsytkiego co wczesniej dzialalo..... klipa.... GTX wciaz nie wspolpracuje, 3850 wyswietla full load i po 1s obliczen wali bledy...masakra jakas... zmiana sterow na starsze nie pomaga - nic nie pomaga.... tzn mam se dac spokoj z 2 grafami roznych producentow ? czy ORT: ORT: wziąć na warsztat i zrobic kanapke GTX3850GTX ? Do Milki Prosze przeczytaj wątek o instalacji 3850/70 x2 - instalacja tylko i wyłącznie na sterach 8.12 !!! na wyzszych nie idzie!!! Stery 9.5 na grafach serii 4k x2 beda chodziły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) No to jestem zywym dowodem na to ze idzie :) te punkty ktore mamw milce, to sa wlasnie produkcje tej karty 3850, tyle z w innym kompie. Stery 8.12 same instaluja sie w moim systemie - taki sys mam przerobiony - na nich tez sprawdzalem ze skutkiem - blednym Sprawdzi sie jeszcze raz... :>czas narazie mam....w najblizszym czasie wezme cos pokroju 4770 i zrobie kanapke :> GTX4770GTX :P w zasadzie splesniala kanapka - ziloni - zieloni - zieloni :D Jak sadzicie - czy obsadzenie grafiki w pciex8 moze spowalniac grafike w obliczeniach GPUGRID ?? Edytowane 23 Lipca 2009 przez Zulusman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Zulusman uzyj 8.12 lub 9.5 - chociaż dzisiaj próbowałem pod xp użyć 8.12 i same błedy :|, 9.7 (dla 7) też wali błedami - jedyne na razie działające to 9.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) 9.5 i 9.2 juz sprawdzalem...ogolnie kleska... w rivatuner pokazuje mi ze mam ciagle 99,99% load - ciekawe dlaczego.... taki maly pozeracz pradu. na poczatku myslalem ze to jakis virus, blo bug, ale po reinstalu i zmianie starow na 9.5 wyskoczylo toz samo. Plan na najblizszy tydzien - miejsce 17 w rankingu najlepiej liczacych komputerow w GPUGrid :) - aktualnie 21 dotarlem w readme do jednej linijki, gdzie pisze o tym ktora grafike w systemie wykorzystywac, ale nic ta zmiana nie pomaga.... X1, X0 oto moj pliczek - nie caly rzecz jasna: <app_version> <app_name>milkyway</app_name> <version_num>19</version_num> <flops>1.0e11</flops> <avg_ncpus>1</avg_ncpus> <max_ncpus>1</max_ncpus> <cmdline>x0 n2 w0.0</cmdline> <file_ref> <file_name>astronomy_0.19_ATI_SSE2f.exe</file_name> a oto wiadomosci z procesu obliczeniowego: 2009-07-24 11:01:24 Milkyway@home task gs_s222_3s_8p_5_70948_1248423457_0 resumed by user 2009-07-24 11:01:24 Milkyway@home Starting gs_s222_3s_8p_5_70948_1248423457_0 2009-07-24 11:01:24 Milkyway@home Starting task gs_s222_3s_8p_5_70948_1248423457_0 using milkyway version 19 2009-07-24 11:01:26 Milkyway@home Computation for task gs_s222_3s_8p_5_70948_1248423457_0 finished 2009-07-24 11:01:26 Milkyway@home Output file gs_s222_3s_8p_5_70948_1248423457_0_0 for task gs_s222_3s_8p_5_70948_1248423457_0 absent szybka karta :P na koniec jeszcze wyciag z paczki : CAL Runtime: 1.3.186 Found 0 CAL device No supported GPU found! jestem rozmontowany Edytowane 24 Lipca 2009 przez Zulusman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) Kuwa ani w Collatz, ani w Milce nie wyświetla mi Join - co bym nie wybrał POLAND czy bez POLAND... :-/ Po niepowodzeniu w podłączeniu 4870 to już kolejny zonk... trace nerwy normalnie. To join a team, visit its team page and click Join this team To musi gdzieś tam być...... nie ma bata :) Panowie czy ktoś rozkminił jak pod Vistą 64bit z użyciem RivaTuner można regulować obroty wentylatora na karcie graficznej? Obecny RivaTuner 2.24 nie wspiera sterowników 185.85 i wyżej.... i po prostu nie ma aktywnej odpowiedniej zakładki do regulacji.... Edytowane 24 Lipca 2009 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) hmm ja na ati RT2.24 i win7 x64 reguluje bez problemu, próbowałeś dopisać sterowniki do obsługiwanych ? 1. Open <Power User> tab 2. Press <Open database> button 3. Browse for RivaTuner.rtd database file (located in the application root folder) 4. Expand <System> node 5. Ensure that <Hexadecimal display> button is NOT pressed (otherwise 18585 will be treated as a hexadecimal value instead of decimal one) 6. Double click <ForceDriverVersion> 7. Enter 18585 @Zulusman a próbowałeś <cmdline>n2 w0.0</cmdline> Edytowane 24 Lipca 2009 przez Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) hmm ja na ati RT2.24 i win7 x64 reguluje bez problemu, próbowałeś dopisać sterowniki do obsługiwanych ? 1. Open <Power User> tab 2. Press <Open database> button 3. Browse for RivaTuner.rtd database file (located in the application root folder) 4. Expand <System> node 5. Ensure that <Hexadecimal display> button is NOT pressed (otherwise 18585 will be treated as a hexadecimal value instead of decimal one) 6. Double click <ForceDriverVersion> 7. Enter 18585 @Zulusman a próbowałeś <cmdline>n2 w0.0</cmdline> Dokładnie tak robiłem.... ale w wersji 190.38 ten numer nie chce zadziałać..... u mnie może jeszcze komplikowac sprawę fakt, że mam 2x 260 na x38... Chyba spróbuję odinstalowac drivery, riva tunera użyć driver cleanera i spróbuję jeszcze raz E... dałem sobie spokój z RT :) Zainstalowałem 6.05_nvidia_system_tools :) I ze sterownikami 190.38 działa wysmienicie...... Jest rozróżnienie na 2 gpu, oddzielna regulacja taktowania i oddzielna regulacja obrotów wentylatora - ładnie to nvidia zrobiła.... Podaje tez obciążenie GPU i dziwna sprawa - ciekaw jestem czy to prawda to co pokazuje, ale w GPUGRID przy 0.14cpu jest 75% i 71%.... MilkyWay@Home - padło wysyłanie nowych WU.... Admini o tym wiedzą i pracują nad rozwiązaniem problemu. Edytowane 24 Lipca 2009 przez TomaszPaweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) tutaj macie screena.... tak, pisalem, dawalem x0 lub x1, i rozne inne bajki on nie widzi wogle tej grafiki jakby Pragne przypomniec/poinformowac liczacych GPUGrid`a: Od poniedzialku uppdate na CUDA2.2. Licz wydajniej i wgraj nowe sterowniki 190.XX. Jesli takowenie dzialaja poprawnie - mozna liczyc dalej na starych. Edytowane 25 Lipca 2009 przez Zulusman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...