Dziobak Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Spoko gierka. Przeszedłem kilka początkowych misji i w zasadzie jedyne co mnie drażni to ta rozdzielczość. A te wymagania to nie wiem po co takie duze. U mojego kumpla na Athlonie 1000, 256 RAM i GeForce2MX chodzi tak samo ładnie jak i u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Eh ;/ mi to się nie podoba - właściwie to nie wiem czemu ? Jakoś nie mam przekonania do tej gry, a w mojej świadomości pozostała kultowa 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Mam pytanie czy u was tez wychodzi do pulpitu po przejsciu pierszej misji w 1 kompani bo u mnie tak sie dzieje i podobno wszystkim tak sie dzieje a moze sie myle?? PS.2 i 3 kampania działa ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 niby te wymagania takie duże, ale na p3 500mhz, rivie tnt2 32mb, 192ramu chodzi bez zarzutu, tylko dziwi mnie że jedyną z dostępnych opcji odnośnioe grafy jest tylko zmniana z high na low details :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 dal mnie gra jest rewelacyjna. troche trudniejsza niz 2 ktora przeszedlem na kazdym poziomie trudnosci. te wymagania troche przesadzone, u mnie smiga na high detail bez zadnego przyciecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Mam pytanie czy u was tez wychodzi do pulpitu po przejsciu pierszej misji w 1 kompani bo u mnie tak sie dzieje i podobno wszystkim tak sie dzieje a moze sie myle?? PS.2 i 3 kompania działa ok Kompania czy kampania? :roll: OK, chodzi ci raczej o kAmpanie :wink: U mnie dzieje sie to samo choc nie za kazdym razem (quick load czasem pomaga) sic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Gierka dno,poprzednie części były duuużo lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Gra jest poprostu z<span style="color:red;">[ciach!]</span>aa. Zadna czesc commandosa nie pobije 1 z dodatkiem. 2 i 3 to poprostu kicha na maxa i nawet nie radze wam tego kupować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Gra jest poprostu z<span style="color:red;">[ciach!]</span>aa Nyny, szanuj jezyk ojczysty co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Nie szanuje, to fakt :D , ale jak dla mnie gierka również wiele nie wnosi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 e dla mnie 3 czesc to kicha 1 byla da best ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 jak zobaczyłem w menu tą 'ilośc' dostępnych opcji to myslalem ze padne ze smiechu :D co to ma byc? 21 wiek i nie mozna rozdzielczosci zmienic? lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 kto umie i jak sie to robi ,bo nie potrafie da sie wogole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntgd Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Nie da sie poniewaz nie mam zadnej misji z Kierowcą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 no to jest ta druga misja z pociagiem jak jest ta bomba to w notatniku pisze zebym przestawil ciezarowke a jestem tylko beretem co wogole w tej misji trzeba zrobic bo w pociagu bomba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 wsiadasz i jedziesz :> commandosa juz przeszlem dawno a o ile sie nie myle to klawiszem "Z" sobie pomozesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 stary jesli prawde powiadasz to cie hojnie wynagrodze tymczasem powiedz co trzeba robic w misji gry beretem mam powstrzymac bombe zeby pociag nie wybuchl wez mail daj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntgd Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Masz 15min masz zabic wszystkich ludzi i rozwaliac wszystkie pojazdy. Misja bardzo prosta bardzo duza liczbe Niemcow moze wyciac za pomoca noza. Btw. Szkoda, że trójka jest taka krótka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a ile trojka ma misji ?? kurde trudna ta misja boza malo czasu jest i wogole-kurde mecze sie z nia od dluzszego czasu ty a ta misja gdzie jest zlodziej i sapper to co mam zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a tych co w budynkach siedza tez mam rznac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Denerwuje mnie ta gra. Fadna grafika, gra orginalna i wlasciwie to wciaga ale z pewnoscia nie jest dobrze wytlumaczona.Na przyklad w misji w ktorej masz zabic zdrajce to nie pisze nigdzie ze musisz wejsc do kancelari Hitlera i znalezc pudelko i je otworzyc i wtedy sie wlaczy licznik z czasem. Etc. gra jest z tego powodu trudna i a do tego obsluga gry jest cienka. takze mam do niej mieszane uczucia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ehh commandos3 :/ nieukrywam ze jestem wielkim fanem tej seri :D ale 3 nieprzypadla mi do gustu. Grafika jak dala mnie kompletna porazka juz wolalem ta z 1, kamera wydaje mi sie troche niedopracowana i jakby zle sie poruszala. Z tego co zdazylem przejsc to gra wydaje mi sie jakas prosta i jezeli bedzie miala tyle misji ile mysle :D to juz kompletna klapa :( . wogule gra wydaje mi sie mniej ciekawa od pozostalych czesci (jakby zrobiona na sile). Jednak nic nieprzebije 1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 grafa mi nie przeszkadza, bynajmniej w grach mnie to nie boli, ale moim zdaniem gra nie ma duszy jest jakaś taka inna od pozostałych częśći, być może klimat trochę psuje menu bo trochę nie pasuje do II - wojny ale jakoś mnie ta gra nie przyciągnęła, przeszedłem tylko tutorial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 moim zdaniem wasze 3 ostatnie stwierdzenia sa trafne i okreslaja co tak naprawde jest commandos 3 -jestem tego samego zdania na ten temat i dodam ze 2 rzadzi miedzy pozostalymi PODKRESLE JEZELI TEJ GRY NIE KUPILISCIE A CHCECIE LEPIEJ TEGO NIE ROBCIE STRATA KASY ITD. JA SWOICH STRAYCH NACIAGALEM PRZEZ 2 MIECHY I CO Z TEGO MAM GRE ....SAMI WIECIE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViRuSiK Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 siemka ktos moze wie jak szpiegiem rozpraszac innych zolnierzy- w helpie napisali ze trzeba kliknac lewym przyciskiem myszy... no i klikam ladnie przebrany za oficera- a szpieg podchodzi tylko do zolnierza i [gluteus maximus]... nie zaczyna wogole rozmowy, napisali rowniez ze mozna wydawac polecania - ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>a jak niby ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 bo ty to musisz zrobic tam gdzie jest po prawej takie okno tam gdzie oko ale jeszcze na prawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 tam gdzie jest ikonka przebrania kliknij prawym i bedziesz mial opcje konwersacji, a wydawac polecenia mozesz tylko jako oficer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 siemka ktos moze wie jak szpiegiem rozpraszac innych zolnierzy- w helpie napisali ze trzeba kliknac lewym przyciskiem myszy... no i klikam ladnie przebrany za oficera- a szpieg podchodzi tylko do zolnierza i [gluteus maximus]... nie zaczyna wogole rozmowy, napisali rowniez ze mozna wydawac polecania - ale <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jak niby ?? :? Prosze, nie uzywaj wulgaryzmow, w przeciwnym wypadku zmusisz kogos do dzialania zgodnego z regulaminem ! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 U mnie jest to samo: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2003 moze to coś da - !! Zainstalujcie sobie patha - tu macie link: http://c2.gamesurf.tiscali.de/downloads/pa...s3patch1_42.exe ten path łata wszystkie wersje jezykowe: polskie, angielskie, niemieckie itp ! moze to cos pomoze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...