Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Odjazdowa buda

Rekomendowane odpowiedzi

hmm o gustach sie nie dyskutuje...

Jak na auto- niezle

Jak na kompa- jedno dachowanie i ...

Jak skoncze moja bude, to sprzedam, kupie za to jakiegos Malucha- dezela, wstawie kompa i bede mial jeszcze lepsza obudowe :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nawet calkiem calkiem :twisted:  :twisted: tylko GDZIE JA TRZYMAC  :lol:

Hej, poprzedni topic w tym temacie był 3 tygodnie temu . Niepodoba mi się takie nabijanie sobie postów :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nawet calkiem calkiem :twisted:  :twisted: tylko GDZIE JA TRZYMAC  :lol:

Hej, poprzedni topic w tym temacie był 3 tygodnie temu . Niepodoba mi się takie nabijanie sobie postów :evil:

to po co sam to robisz ?? nie trzeba bylo nic dopisywac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm...obudowa dosc oryginalna...z tym ze raczej niepraktyczna, faktycznie kazdy moze z buta pociagnac i poleci z hukiem. Po drugie to raczej to nie jest projekt polski...niezle $ musialo na nia zejsc...nie zdziwilbym sie gdyby z raz tyle co cala elektronika....jakbym juz mial taka bude to zamiast kompa bym sobie silnik do srodka zamontowal i po gazety jezdzil :))[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ejo jakby sie pojawil ten kto to zrobil to niech napisze skad wzial takie fajne kolka (ja tez takie chce :) )

Znajac polska rzeczywistosc to musialbys wziac kolka od Melexa :mrgreen: , bo te wygladaja jakby byly od karta jakiegos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakbym nie zauwazyl :) ja myslalem kiedys o podobnym projekci tylko ze kulka dokrecic tak bardziej z boku i wieksze (zeby buda w gruncie rrzeczy byla po srodku) ale stwierdzilem ze wtedy zajmie miz za duzo miejsca i matka mi kaze spac z samochodzkiem na wycieraczce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi