qqrydza Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Pamiętacie ten hicior? :D http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12453 http://www.mobygames.com/game/bionic-commando/screenshots Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 No pamiętam jak zagrywałem się w to na automatach , jaka to była wtedy grafa gamplay... :D Widzę ,że ze starym BC nie będzie to miało wiele wspólnego ,ale zapowiada się obiecująco. I będzie na PC/X360 i PS3 .Widze ,że coraz więcej gier konsolowych pojawia sie ostatnio na PC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Warto dodać, że głos pod głównego bohatera będzie podkładał Mike Patton, wokalista grupy Faith No More. Informacja z tej stronki... http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=37287 ... to już kolejna pozycja, w której Patton macza swe struny głosowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Jak dla mnie wyglada to swietnie (zwlaszcza zniszczone budynki) moze byc naprawde ciekawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Warto dodać, że głos pod głównego bohatera będzie podkładał Mike Patton, wokalista grupy Faith No More.W sumie Patton też ma uszkodzoną jedną rękę (nie aż tak, ale...). A na Amidze grając w BC złamałem kiedyś joystick 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 smakowicie te screeny wyglądają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Troszkę historii oraz kilka szczegółów odnośnie nowej wersji. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/117969.html Trailer. http://www.n-joy.cz/video/bionic-commando-...EmiIPxKFlFglrh/ Edycja... Wyżej treść starego posta a tu nowy gameplay i screen'y. http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24533 Edytowane 21 Października 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Oryginał of kos pamiętam, grałem na automatach. Niezła gierka. Ciekawe o ile gorszy będzie remake? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Pre-order na gram.pl za niecałe 80zł. Dostępność: I połowa 2009. Grę zrobił GRIN więc może być nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) Gierka zapowiada sie fajnie, ale w tym topicu taka susza ze chyba nikt sie nie interesuje tym tytulem. Edytowane 17 Grudnia 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CichyMichal Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Bionic powinien być ciekawy... Ten pomysł z tą wielofunkcyjną łapą jest super... napewno lepiej bedzie niz gdyby uzyli oryginalnej liny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans15336 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Pierwsza gra w jaka nie grałem na Atari i innych komputerach/automatach :blink: :blink: :blink: Chyba zaraz ściągne aby oblookac co to jest :rolleyes: - oczywiście pisze o wersji na atarii Edytowane 23 Grudnia 2008 przez Hans15336 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Grałem, nawet przyjemne. Kilka godzin pośmigałem i tyle :) EDIT - mówię oczywiście o Rearmed. Gameplay nawet fajny, mnie uderza to, że koleś ma bardzo ograniczone ruchy - wszędzie tym hakiem trzeba się dostawać. Cóż - ma być zręcznościówka i to im się bardzo udało. Grafika również niczego sobie. Ogólnie polecam. Edytowane 23 Grudnia 2008 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 wistler: polecam najpierw przeczytac o jakiej grze jest temat, unika sie wtedy wypisywania glupot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) wistler: polecam najpierw przeczytac o jakiej grze jest temat, unika sie wtedy wypisywania glupot...Wybacz, nie zaznaczyłem tylko, że mówię o Rearmed. Edytowane 23 Grudnia 2008 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Pierwszy ciach!a post. Grales w ta gre? To ja chce miec twoje dojscia. Gra o ktorej ty piszesz ma oddzielny temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Grales juz w gre ktora nie wyszla?? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2008 Pierwszy [ciach!]a post. Grales w ta gre? To ja chce miec twoje dojscia. Gra o ktorej ty piszesz ma oddzielny temat. Grales juz w gre ktora nie wyszla?? :|Napisałem, że mówię o Rearmed? Po co dalsze komentarze? Tematu o pecetówce nie widziałem, stąd tutaj się wypowiedziałem. A że temat jest w Grach, a nie Konsolach, to już nie moja wina. To mnie zmyliło. Mea culpa. Coś jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Ktoś już miał okazję przetestować? Gra wyszła 22 maja a tutaj cisza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Pitolisz , na pc wychodzi 17lipca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Nie znalazłem osobnego tematu w dziale Konsole, a na xbox.com wyraźnie napisane jest Data wydania: 2009-05-22Więc nie pitolę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 To xbox.com podaje daty premiery gier na PC? Nie wiedziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 To coś słabo się starałeś: http://forum.purepc.pl/Konsole-f100/Bionic...do-t247623.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 To xbox.com podaje daty premiery gier na PC? Nie wiedziałem.Nie k***a, podaje daty premiery na Amigę :mur: Gra już wyszła na X360 i PS3, zapytałem czy ktoś grał. Tak trudno odpowiedzieć na pytanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Nie k***a, podaje daty premiery na Amigę :mur: Gra już wyszła na X360 i PS3, zapytałem czy ktoś grał. Tak trudno odpowiedzieć na pytanie?? Tak trudno bo to nie jest działz konsolami i odpowiedź na to pytanie beszcześci dobre imie peceta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Co robi pecetowi ;)? Gra ponoc niezla ale slabo sie sprzedaje na konsole, gdzies czytalem. Zobaczymy jak bedzie z PC. Podaje link do recki na GT: http://www.gametrailers.com/video/review-b...-commando/49427 Edytowane 10 Lipca 2009 przez gr0chu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Od dawna bo aż od 33 dni na necie jest dawno polska recenzja, więc nikomu nie potrzebna zagraniczna http://www.gaminator.pl/video/5760,Bionic-...eorecenzja.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Tak trudno bo to nie jest działz konsolami i odpowiedź na to pytanie beszcześci dobre imie peceta :PSkoro gra wychodzi na trzy platformy to po co zakładać osobne tematy. Jak mówi regulamin tego działu: Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź w INDEKSIE GIER, czy taki temat już nie istnieje.Link z indeksu gier kieruje do tego tematu. Z tym bezczeszczeniem to raczysz żartować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 (edytowane) Skoro gra wychodzi na trzy platformy to po co zakładać osobne tematy. Jak mówi regulamin tego działu: Link z indeksu gier kieruje do tego tematu. Z tym bezczeszczeniem to raczysz żartować?? Nie, jako pecetowiec wymagam od konsolowców trzymania się swojego działu, co nie znaczy, że lubię nie lubię gier na konsole bo lubię, ale działów się trzymam, a jedna gra = 1 temat to chodzi o podział platform. W dziale z konsolami masz setki tematów o tych samych grach co w dziale pecetowym Edytowane 11 Lipca 2009 przez malybenek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 No i ktoś może napisze coś o grze w wersji PC ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...