Skocz do zawartości
qqrydza

Bionic Commando

Rekomendowane odpowiedzi

No pamiętam jak zagrywałem się w to na automatach , jaka to była wtedy grafa gamplay... :D

Widzę ,że ze starym BC nie będzie to miało wiele wspólnego ,ale zapowiada się obiecująco.

I będzie na PC/X360 i PS3 .Widze ,że coraz więcej gier konsolowych pojawia sie ostatnio na PC...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto dodać, że głos pod głównego bohatera będzie podkładał Mike Patton, wokalista grupy Faith No More.

Informacja z tej stronki...

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=37287

... to już kolejna pozycja, w której Patton macza swe struny głosowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troszkę historii oraz kilka szczegółów odnośnie nowej wersji.

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/117969.html

Trailer.

http://www.n-joy.cz/video/bionic-commando-...EmiIPxKFlFglrh/

Edycja...

Wyżej treść starego posta a tu nowy gameplay i screen'y.

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24533

Edytowane przez qqrydza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza gra w jaka nie grałem na Atari i innych komputerach/automatach :blink: :blink: :blink:

Chyba zaraz ściągne aby oblookac co to jest :rolleyes: - oczywiście pisze o wersji na atarii

Edytowane przez Hans15336

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem, nawet przyjemne. Kilka godzin pośmigałem i tyle :)

EDIT - mówię oczywiście o Rearmed.

Gameplay nawet fajny, mnie uderza to, że koleś ma bardzo ograniczone ruchy - wszędzie tym hakiem trzeba się dostawać. Cóż - ma być zręcznościówka i to im się bardzo udało. Grafika również niczego sobie. Ogólnie polecam.

Edytowane przez wistler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy [ciach!]a post. Grales w ta gre? To ja chce miec twoje dojscia. Gra o ktorej ty piszesz ma oddzielny temat.

Grales juz w gre ktora nie wyszla?? :|

Napisałem, że mówię o Rearmed? Po co dalsze komentarze?

Tematu o pecetówce nie widziałem, stąd tutaj się wypowiedziałem. A że temat jest w Grach, a nie Konsolach, to już nie moja wina. To mnie zmyliło.

Mea culpa. Coś jeszcze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość malybenek

Nie k***a, podaje daty premiery na Amigę :mur:

Gra już wyszła na X360 i PS3, zapytałem czy ktoś grał. Tak trudno odpowiedzieć na pytanie??

Tak trudno bo to nie jest działz konsolami i odpowiedź na to pytanie beszcześci dobre imie peceta :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak trudno bo to nie jest działz konsolami i odpowiedź na to pytanie beszcześci dobre imie peceta :P

Skoro gra wychodzi na trzy platformy to po co zakładać osobne tematy. Jak mówi regulamin tego działu:

Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź w INDEKSIE GIER, czy taki temat już nie istnieje.

Link z indeksu gier kieruje do tego tematu.

Z tym bezczeszczeniem to raczysz żartować??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość malybenek

Skoro gra wychodzi na trzy platformy to po co zakładać osobne tematy. Jak mówi regulamin tego działu:

Link z indeksu gier kieruje do tego tematu.

Z tym bezczeszczeniem to raczysz żartować??

Nie, jako pecetowiec wymagam od konsolowców trzymania się swojego działu, co nie znaczy, że lubię nie lubię gier na konsole bo lubię, ale działów się trzymam, a jedna gra = 1 temat to chodzi o podział platform. W dziale z konsolami masz setki tematów o tych samych grach co w dziale pecetowym Edytowane przez malybenek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi