Black_war Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Która ;) ? Może być płatna (pewnie o bezpłatną ciężko) byle nie na wp.pl gdzie płatna jest gorsza od wieeeeeeeelu darmowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 kupujesz domene gdziekolwiek, a skrzynkke na home.pl (polecam, uzywam 2 kont dozywotnich od 2003 i sobiwe cenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Także polecam w home.pl. A na domeny mają co chwile jakieś promocje typu "domena za 1zł". Dla mnie liczy się tylko home z pośród polskich firm hostingowych (24h support, jasne i przejrzyste zarządzanie, itd). Miałem do czynienia z nazwa.pl i nigdy więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 gmail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 gmail tez ujdzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Miałem do czynienia z nazwa.pl i nigdy więcej.Można wiedzieć czemu? Bo tak się składa, ze od kilku lat opłacam kilkanaście/dziesiąt domen i o ile początkowo część miałem w home.pl, to ponad rok temu przeniosłem wszystkie do nazwa.pl i kompletnie nie mam na co narzekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Można wiedzieć czemu?Godziny pracy (brak supportu 24h), ceny (wówczas mieli droższe domeny), opieszałość w pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Ja mam maila w nazwie (domeny zresztą też) i mail jest świetny. Jeszcze nigdy nie miałem z nim problemów antyspam taki że nie dostaję żadnych reklam (no ok, 1 w miesiącu może). Z home nie wiem jak jest teraz ale kiedyś były problemy z antyspamem - nie przepuszczał sporo normalnej korespondencji szczególnie zagranicznej, ale przez tyle czasu chyba musieli z tym coś zrobić (chociaż przez kilka lat mieli userów w d....) Ale brak supportu 24h to faktycznie spory minus, wczoraj się o tym przekonałem. Edytowane 24 Października 2007 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Może i tak, mi tam support 24h niepotrzebny, wiec nawet nie wiem czy takowy jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Może i tak, mi tam support 24h niepotrzebny, wiec nawet nie wiem czy takowy jest ;)Dokładnie do czasu: Ale brak supportu 24h to faktycznie spory minus, wczoraj się o tym przekonałem. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Home ma swietny support, przekonalem sie nie raz. Nieraz dzwonia do mnie na komorke 2-3 minuty po mailu. Nigdy sie na nich nie zawiodlem, imho the best polish hosting provider. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Z home nie wiem jak jest teraz ale kiedyś były problemy z antyspamem - nie przepuszczał sporo normalnej korespondencji szczególnie zagranicznej,2 lata temu antyspam istanial chyba tylko jako haslo na ich stronie. Wszystkie smieci sciagało na skrzynke. Teraz nie wiem jak jest, bo chociaz mam mi sie nie chce uzywac ich poczty po tym jak działało poprzednio. Poza mailem wszystko dobrze, tez korzystałem kiedys z pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Ja nigdy nie miałem na home żadnych problemów ze spamem. Zamierzchłe czasy to musiały być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...