Skocz do zawartości
Black_war

Skrzynka Pocztowa

Rekomendowane odpowiedzi

Także polecam w home.pl. A na domeny mają co chwile jakieś promocje typu "domena za 1zł". Dla mnie liczy się tylko home z pośród polskich firm hostingowych (24h support, jasne i przejrzyste zarządzanie, itd).

Miałem do czynienia z nazwa.pl i nigdy więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem do czynienia z nazwa.pl i nigdy więcej.

Można wiedzieć czemu? Bo tak się składa, ze od kilku lat opłacam kilkanaście/dziesiąt domen i o ile początkowo część miałem w home.pl, to ponad rok temu przeniosłem wszystkie do nazwa.pl i kompletnie nie mam na co narzekac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam maila w nazwie (domeny zresztą też) i mail jest świetny. Jeszcze nigdy nie miałem z nim problemów antyspam taki że nie dostaję żadnych reklam (no ok, 1 w miesiącu może). Z home nie wiem jak jest teraz ale kiedyś były problemy z antyspamem - nie przepuszczał sporo normalnej korespondencji szczególnie zagranicznej, ale przez tyle czasu chyba musieli z tym coś zrobić (chociaż przez kilka lat mieli userów w d....)

Ale brak supportu 24h to faktycznie spory minus, wczoraj się o tym przekonałem.

Edytowane przez skinny500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z home nie wiem jak jest teraz ale kiedyś były problemy z antyspamem - nie przepuszczał sporo normalnej korespondencji szczególnie zagranicznej,

2 lata temu antyspam istanial chyba tylko jako haslo na ich stronie. Wszystkie smieci sciagało na skrzynke. Teraz nie wiem jak jest, bo chociaz mam mi sie nie chce uzywac ich poczty po tym jak działało poprzednio. Poza mailem wszystko dobrze, tez korzystałem kiedys z pomocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi