FanEk Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) nie szkoda wam czasu na te configi.... rozumiem sli 88gtx... btw. ostatni screen wydaje mi sie że to są poprostu cienie i detale obiektów podniesione na vhigh, tyle. Edytowane 28 Listopada 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) No ale sam zobacz jakie to jest pokręcone: POPATRZCIE NA DROGĘ: Config od Gregora Config od Carsona @Gregor proszę Cię zmień w swoim configu tylko cienie na vhigh i nic więcej nie zmieniaj i zapodaj mi config. Coś czuję, że to będzie wtedy najlepszy config na ziemi ;) Edytowane 28 Listopada 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Cholera jasna !!!! Kupiłem oryginał wsadzam płytę i jej nie czyta :( . Wymienili mi nosnik i dalej nie czyta :( . Na necie znalazłem , że HP DVD 840i nie czyta gier wydanych przez EA. Co jest do diazka ?? Zupdatowałem firmware w tym dziadowskim hp i lipa :(. Jest jeszcze jakas opcja?? Napęd inny kupic to bez sensu :(. Edytowane 28 Listopada 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Nieciekawa sprawa, ale w sumie problemu wielkiego nie ma. Ściągnij obraz Crysisa z Internetu lub zrób kopię zapasową u kolegi. Masz do tego prawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) No tak , ale co na cracku bede jechał na multi?? Bez sensu mam nadzieję , że bana nie dostanę ;/. Jestem taki zły i tak powiem - hp dziadowska firma , dziadowskie płace i wogóle żal mi tych ludzi co u nich pacują za 1800zł !!! Edytowane 28 Listopada 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sisay1982 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) ale macie zabawe :D zmiencie sobie w moim configu shedry terenu na 2 i rendering na 3, zwiekszcie textury cienie i oto super szybki config na 8800 i porownajcie screny ;d Do zmiany: e_max_entity_lights = 7 na 10 r_FillLights = 7 na 14 q_ShaderTerrain = 1 na 2 q_Renderer = 2 na 3 q_ShaderGeneral = 1 na 2 r_UseEdgeAA = 0 na 2 r_MotionBlur = 0 jasli ktos lubi to na 3 e_shadows_max_texture_size = 512 na 1024 POZDRAWIAM ;] Acha textury na HIGH i restart gierki (reszty opcji w grze nie ruszac, z tego co zauwazylem nawet anty przerzuca na ustawiena HIGH co jest bezsensu no ale coz taki urok gry ) Edytowane 28 Listopada 2007 przez Sisay1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 No tak , ale co na cracku bede jechał na multi?? Z ostrożności procesowej pragnę podkreślić, iż stosowanie programów typu „crack” wiąże się z fazą użytkowania programu, nie zaś uzyskania, które było w pełni zgodne z wolą osoby uprawnionej, i może stanowić co najwyżej naruszenie umowy cywilnoprawnej, nieskutkujące jednak jakąkolwiek odpowiedzialnością karną Tak się będziesz bronił w sądzie jakby co ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Ale kombinujecie z tymi konfigami , Devil z tymi cieniami to ja przekombinowałem , dałem shader shadow na 0. Extremalny konfig - link Troche mniej extremalny - link Przy pierwszym konfigu umnie jest zwiecha po jakimś czasie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Sideband az wstyd ze dzwieku nie podpiales pod vhigh ;) poza tym wiedze ze pozwiekszales po prostu maksymalna rozdzielczosc poszczegolnych tekstur i "dynamiczne chmury" (generalnie wartosci w gore :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Jesteście śmieszni. Przerzucacie się configami i robicie jakies cuda niewidy zeby droga miała lepszą teksturę? czyzby grafika sie tylko liczyla? A gdzie fun z gry? Przykre, bardzo przykre... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Fun z gry jest dopiero na multi :). Ach pięknissimo, dziś nocka zarwana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Jesteście śmieszni. Przerzucacie się configami i robicie jakies cuda niewidy zeby droga miała lepszą teksturę? czyzby grafika sie tylko liczyla? A gdzie fun z gry? Przykre, bardzo przykre... :-| Gdybys mial cos w okolicach 8800 to tez bys grzebal...nawet z ciekawosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Sideband az wstyd ze dzwieku nie podpiales pod vhigh ;) poza tym wiedze ze pozwiekszales po prostu maksymalna rozdzielczosc poszczegolnych tekstur i "dynamiczne chmury" (generalnie wartosci w gore :D)Miało ładnie wyglądać , a nie ładnie brzmieć :wink: Można też ustawić wode tak , by w pierwszym levelu sięgała do hammera :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Cholera jasna !!!! Kupiłem oryginał wsadzam płytę i jej nie czyta :( . Wymienili mi nosnik i dalej nie czyta :( . Na necie znalazłem , że HP DVD 840i nie czyta gier wydanych przez EA. Co jest do diazka ?? Zupdatowałem firmware w tym dziadowskim hp i lipa :(. Jest jeszcze jakas opcja?? Napęd inny kupic to bez sensu :(.Mi po włożeniu płyty do napędu najpierw dokładnie 12 razy cyknie i potem dopiero czyta. Nie wiem czy to cecha płyt DL, czy coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Gdybys mial cos w okolicach 8800 to tez bys grzebal...nawet z ciekawosci ;) Dobrze napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 No i już wiem dlaczego droga jest zrypana. Aby było tak jak na tym niższym screenie wystarczy zmienić w configu: z tego r_UsePom=1 na to r_UsePom=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 czyli wylaczyles parallax oclusion mapping, no ciekawe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) No to jak ma być :) Będzie POM ale droga będzie zrypana. Co zrobisz aby droga była ładna a był POM? Chcesz grać w grę z taką drogą... bo ja nie :) Ta gra jest powalona. Gregory w swoim configu też ma POM wyłączone... a qqrydza na nim grał i zachwalał :) Edytowane 28 Listopada 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) To niech zobacza jak wygladaja kamyczki na zboczach i sciezkach, czy sa rownie wyraziste i wypukle. Zobacz moze (z wlaczonym pom) opcje r_EnvTexUpdateInterval, daj ja na 0.03 albo jeszcze mniej 0.01 Sideband, jaki facet nie lubi wypuklosci :lol: Edytowane 28 Listopada 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Ma być włączone. Chyba , że ci nie zależy na wypukłościach :wink: Edytowane 28 Listopada 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 to ja tez mam pytanie. właśnie jestem na lotniskowcu i mam to działo i nie mogę namierzyć tego wielkiego stwora. Raz próbowałem czy po wczytaniu będzie ok czy to jakoś inaczej się namierza ??? i próbowałem jeszcze raz i ch...! Jak zmienie na to działko to pokazane jest cały czas nad celownikiem "NIE namierzono celu". Trace całą amunicje i nic . Ostatni komunikat to jest od tej Heleny że cośtam go osłabia. Weźcie poradzcie coś bo nie chce mi sie wkurzać nad tym. dzieki wczesniej mówiliscie że w końcu sie namierzy!! ale ile trzeba czekać i w co celować ?? teraz grałem z 15 minut i lipa nie da rady namierzyćbiore lornetke i niby pokazany jest ten egzocostam ale nie da rady nic zrobic i nały czas nie namierzone powiedzcie ilo to jeszcze diadostwo potrwa bo to bug wielki tej gry???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamnIt Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Może to być bug taki jak np ten z zasypaną jaskinią pod koniec drugiego levelu. Ja osobiście nie miałem żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Bo pewnie walczy z hunterem, w którego trzeba walić rakietami. Masz tam pudło rakiet i wal do oporu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Mi po włożeniu płyty do napędu najpierw dokładnie 12 razy cyknie i potem dopiero czyta. Nie wiem czy to cecha płyt DL, czy coś innego. http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=14759 Wina nagrywarki w moim przypadku. Tak jak napisałem firma hp to badziew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 mam pytanko - grał ktoś z TAKĄ grafiką? http://www.incrysis.com/incgalleryview.php?file=368.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 mam pytanko - grał ktoś z TAKĄ grafiką? http://www.incrysis.com/incgalleryview.php?file=368.jpg ja mialem podobna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 To zapodaj cfg obadamy . Za Chiny nie moge uzyskac takiej jakosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 To jest skrin z tego filmiku, ktory kieedys tam zapowiadal Crysisa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 To zapodaj cfg obadamy . Za Chiny nie moge uzyskac takiej jakosci.i nie uzyskasz. sporo wczesniejszych filmikow bylo renderami robionymi na potrzeby promocji - gdzies przemknal mi wywiad z goscmi, ktorzy to robili dla ea/crytek. takim filmikiem jest np. ta akcja z czolgami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) i nie uzyskasz. sporo wczesniejszych filmikow bylo renderami robionymi na potrzeby promocji - gdzies przemknal mi wywiad z goscmi, ktorzy to robili dla ea/crytek. takim filmikiem jest np. ta akcja z czolgami.dokładnie, wiele filmików było podrasowywanych na potrzeby promocji, tylko że ten screen nie jest z filmiku renderowanego, to był gameplay i taką grafike da sie uzyskać "prawie" ;) jak napisał Blue. Edytowane 29 Listopada 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...