piterq1991 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Co trzeba zrobić: 1. Wchodzisz na stronę: http://www.pajacyk.pl Klikamy na pajacyka i w ten sposób dorzucamy od siebie 5 gr. 2. Wchodzisz na stronę: http://www.polskieserce.pl Klikasz na 5-cio groszówkę i kolejne 5 gr wpada w kieszeń potrzebujących. 3. Wchodzisz na stronę: http://www.zmilosciserc.pl/donate.php Klikasz " DODAJ " pomiędzy dwoma serduszkami i dodajesz kolejne 5gr. 4. Wchodzisz na stronę: http://www.okruszek.org.pl Klikasz " Na Chleb " i dodajesz " ustaloną przez nas sumę " 5gr. 5. Poprzez kliknięcie na przycisk pod flashem z gostkami budującymi dom podarujesz biednym rodzinom 1zł. http://www.habitat.pl/domek.aspx?noban=1 Klikać można raz na dobę. Jeśli wejdziemy na te wszystkie strony i klikniemy gdzie trzeba to już mamy 5gr+5gr+5gr+5gr+1zł=1.20 zł Smile , dopisujesz do tego tematu ile dołożyłeś od siebie groszy np: jeśli wszedłeś tylko na dwie strony to piszesz 0.10 gr, a jeśli na wszystkie to 0.20 gr. Pierwsza osoba pisze np 0.20 gr, następna dodaje do tej sumy swoje grosze np 0.40, później 0.60 i tak dalej(np. ). Zobaczymy ile uda nam się uzbierać. W taki prosty sposób możemy pomóc innym... Nie bądźmy obojętni... Pamiętajcie, że można dodawać tylko raz dziennie:) Ja zacznę: 1.20zł Edytowane 6 Grudnia 2007 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Poklikałem. Sądzę że te postowanie aktualnej kwoty nie jest dobrym pomysłem, bo to będzie nabijanie postów. Wymyśl jak inaczej to rozwiązać. Ale nie będę się bawił w moda, niech oni zadecydują. Edytowane 6 Grudnia 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 fakt też prawda, lecz nie przychodzi mi do głowy jak inaczej to rozwiązać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Napisanie prostej strony z czymś w rodzaju shoutboxa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 kliknalem wiadomo, raczej jak juz ktos kliknie to wszystkie linki. Daloby rade zrobic 1 stronka z guzikiem na srodku:P gdzie (w autostarcie by byla) po kliknieciu "zaliczyloby" wszystkie owe strony? ( a moze i inne temu podobne) Bo o ile dzis klikne, jutro, to potem juz zapomne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 imo zamiast pisac kto ile podarowal lepiej przylepic topic i gdy ktos znajdzie stronke jakiejs fundacji to bedzie dopisywal.. no i realizacja pomyslu HeatheN'a i by bylo lux ja klikłem we wszystkie;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 ja codziennie klikam w pajacyka od jakiegos roku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Od jakiegos czasu uzywam wtyczki do firefox'a PajacykXPI - przynajmniej pamietac nie musze bo otwieraja sie okna same... statystyk sum nie prowadze bo chyba nie o to chodzi. Wazne, ze sie klika i w ten sposob pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Dobry pomysł aby zebrać wszystkie i przykleić. Ja od ok roku apeluje do fundacji apelujących o wpłaty w necie o implementowanie platnosci kartą lub przez paypal (wyjatek to pajacyk), bo za granicą jest masa ludzi, którzy mają kasę i mogliby się podzielić. Tym bardziej, że 1 funt to coś ponad 5zł obecnie, a to by szybciej wspomogło niż 50gr. Mogliby także dogadać się z paypalem, aby zasponsorował ich poprzez nie pobieranie opłat za przyjmowanie kasy. Przykladowo jeżeli kliknę w pajacyka raz dziennie to dodam 5gr, a gdybym raz w miesiącu przesłał 1 funta, to dałbym ponad 3 razy wiecej. Edytowane 6 Grudnia 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Wyczyscic ten temat i zamknac i przykleic coby uniknac wszelkich postfuckerow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) też klikam w pajacyki i tym podobne, ale zastanawiam się jak to tak naprawdę działa i czy te pieniążki trafiają tam gdzie mają trafić. pomysł z klikaniem jest obecny na wielu forach ;) pozdrawiam. Edytowane 6 Grudnia 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) To ja zmienię about:blank na pajacyka w mojej operze. :) BTW. Co do Polskiego sztucznego serca: To to w ogóle powstanie kiedyś? Nic jużnie słychać o tym, a Religa polityką się zajął... Edytowane 6 Grudnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 a nie można po prostu wpłacić od razu bańkę na jakieś konto? :) zaoszczędzę sobie 2000 kliknięć a przynajmniej widać że coś gdzieś dałem. Te pajacyki brzmią dla mnie czysto virtualnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...