skinny500 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Moje internetowe portfolio: http://uniqueproject.com. Do tej pory byłem bez portfolio nie było potrzebne, ale prędzej czy później będzie konieczne więc w końcu powstało. Projektowała inna osoba i inna to napisała. Oczywiście najważniejsze zadanie jakie ma spełniać strona to prezentacja projektów. Nie ukrywam że było to robione tak żeby napisanie tego wyszło jak najtaniej. Kiedy portfolio faktycznie stanie się potrzebne to zostanie zaprojektowane nowe, porządne i pewnie we flashu, bo do takich celów flash jednak się nadaje idealnie. Edytowane 11 Grudnia 2007 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Tak myslę do czego się przyczepić i cięzko mi coś znalezc :) Ta łapa trochę bardziej by mogła zwracac uwagę ze to klikalne. Tekst byś trochę poprawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 no od biedy można by się czepić jednego słówka... Transitional :). Ogólnie ocena 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Jakoś mi się nie podoba to przeglądanie projektów. Za każdym razem otwiera się w nowym oknie. Najlepiej byłoby wykorzystać jakiś skrypt w Ajaxie do otwierania zdjęc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ajax odpadł już na początku, za duże są niektóre projekty i przeglądanie ich w ajaxie było by niewygodne. Tym bardziej, że docelowo pewnie każdy projekt będzie sporo większy niż teraz, bo może będą też wybrane podstrony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 tak sie zastanawiam czy "be unique..." w pierwszym zdaniu nie powinno byc zastapione przez "being unique..."? projekt ciekawy, przyciaga uwage bez watpienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Thx, prawdopodobnie masz rację. Właśnie poprawiłem :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 alez prosze bardzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...