Komixx Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Jako, że to jest Hyde-Park.. Życzę Wam przede wszystkim beztroskiego uśmiechu, bo to on sprawia, że życie obfituje w jaskrawe kolory; spełnienia marzeń (nawet tych, o których jeszcze nie wiecie) i wielu sukcesów (tych dużych, ale także takich mniejszych - prawie niezauważalnych ). Życzę Wam również, aby każdy dzień przynosił coś takiego niepowtarzalnego i wyjątkowego, takie maleńkie światełko radości, które sprawia, że warto żyć i kochać życie :)...Wesołych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia! Życzy, Marcin (Komixx) Edytowane 24 Grudnia 2007 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesolych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesolych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesołego karpia i smacznej choinki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Temat i tak pojdzie do kasacji, ale Wesołych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja wogle nie czuje tych swiat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 qbass, no ja też tak niezbyt, wstałem dziś o 12:30, żadnych kolęd w ogóle nie słuchałem i nic, jednak... Wszystkiego najlepszego koledzy-userzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Bo swieta to sciema , wazne ze wolne jest i tyle ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 ja wogle nie czuje tych swiat me too :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wyroslem juz z tego poprostu, a moze to dlatego ze jestem taki zabiegady przed swietami i nie mam na nic czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Swieta sa najciekawsze dla dzieci ;) Mikolaj, ubieranie choinki, prezenty, snieg, jazda na sankach itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesołych Świąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesolych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Panowie swoje lata już na karku macie ,więc i tej atmosfery tak nie odczuwacie ;) Praca ,szkoła ,a człowiek zabiegany. Ważne ,że te kilka dni spędzi się z rodziną ,bo czasem i z tym bywa problem w normalne dni. Wesołych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Tu możecie składać innym Życzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesołych :smile2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesołych purowicze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesołych! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 i ode mnie- zycze rodzinnej atmosfery i przedewszystkim dużo pieniędzy :D , smacznego karpia i wogóle. prezentnów nie zycze bo chyba kazdy juz wyrósł ;> . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesołych? Znowu mróż i pada śnieg, za 3 dni do roboty, sałatke goście mi pewnie wszamają zanim zdąże sam jej zasmakować, a prezenty głownie kupione za moje zielone :lol2: Za dzieciaka było fajniej hehe :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesolych Swiat! PS. Klimat na dworzu niezbyt swiateczny :/. U mnie ani jednego plateczka sniegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesołych, zdrowych, spokojnych Świąt spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze :) Niech te dni będą dniami pełnymi radości i szczęścia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remauser Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesołych Świąt! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Chociaż, że mam 15 lat.. i tak już wyrosłem z prezentów itp.. Ale wiem, że to jest czas, żeby spędzić go miło z rodziną... Wesołych Ps. można prosić o przyklejenie tematu na czas świąt?(później możecie go nawet usunąć) A co do klimatu to go nie ma.. u mnie tylko mróz i mróz..nawet śniegu nie ma.. ale poczekajmy jeszcze końca dnia nie ma :D:P Edytowane 24 Grudnia 2007 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 wesolego sniegu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wszystkiego naj ;o) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zdrowych, pogodnych i radosnych świąt, oraz spełnienia marzeń! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wesolych, spokojnych i co najwazniejsze zeby was zdrowie przez i po swietach nie opuscilo. Pech chcial ze na te swieta mialem jeszcze wieksze wydatki niz zwykle bo dysk padl a bez komputera jestem odciety od pracy ..... a jeszcze wiekszy pech ze w zadnym sklepie nie mieli odpowiedniego dysku i musialem kupic w komputroniku przeplacajac o 200 zl :o Przepraszam za OT Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 jak święta to święta..:/ Zawsze jakieś nieprzewidziane wydatki są.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...