poca Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Ogolnie to ryba tez coś tam robisz od strony technicznej? Bo ciagle widze my my my my my my. A widać że nie masz zielonego pojecia o czym piszesz ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Ogolnie to ryba tez coś tam robisz od strony technicznej? Bo ciagle widze my my my my my my. A widać że nie masz zielonego pojecia o czym piszesz ; ] Robie za poganiacza, aby murzyny szybciej pracowaly ;). A tak na powaznie, to ktos musi marudzic, ze wolno idzie B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Betatesty się rozpoczęły. Mogę powiedzieć, że lay spełnił moje oczekiwania. Wygląda świetnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Dajcie screena ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Dajcie screena ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Ok, niewazne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Ten theme jest pisany od podstaw czy na jakimś bazowaliście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) No ja myślę, że drumah (wybacz brak udużeń, ale nakichane tego w nicku masz :P ) rysował ;] Edytowane 12 Marca 2008 przez DaRoN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Ten theme jest pisany od podstaw czy na jakimś bazowaliście? Od podstaw. Grafika przygotowana przez naszych przyjaciół z zielonej wyspy ;) Aktualnie kończymy wdrażać pocięty xhtml do naszego CMSa co niestety jest klasycznym przykładem PITA biorąc pod uwagę ilość wariantów wyświetlania, drobnych fragmencików itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...