FlywiN Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Panowie będą III Targi Komputerowe w Lublinie? bo widze ze stronka coś nie śmiga a słyszałem pogłoski że już nie będzie takich imprez w LBN????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 hmm a czemu? wie ktoś szkoda bo fajna atrakcja na ścianie wschodniej! źle że nie będzie OC PARTY :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 (edytowane) Bo do organizacji takich imprez trzeba współpracy i kumatych ludzi ;) I dużo czasu którego na V roku nie mam, do tego praca.... Edytowane 6 Lutego 2009 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 no tak wiem ale wiesz to jest fajna impreza i było dużo chętnych a jakby było kontynuowane , impreza mogła by być co rok mam nadzieje lukasrz ze zorganizujesz wiesz na UP mogło by być wpisane już na zawsze jako wizytówka UP organizacja takich imprez teraz to tylko zalezy od ciebie lukasrz każdy pokłada w tobie wielkie nadzieje ze jakoś to zorganizujesz i będą takie imprezy po twojej kadencji na studiach!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Osobiście planuje organizacje imprezy za rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Szkoda, że w tym roku nie będzie chodź może się skusisz? ale to i tak dobrze , że będzie za rok.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkH Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 III Targi Komputerowe, które odbędą się 14 - 15. maja 2009 roku w Centrum Kongresowym Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. http://www.goldenline.pl/forum/iii-targi-k...lublinie/676506 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 O :) Przyjdę popatrzeć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Ja również zjawie się ze stanowiskiem :-D jak zwykle zresztą. BTW: czwartek, piątek - zawsze to będzie większy ruch niż w weekend :-P Edytowane 8 Lutego 2009 przez majkel84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opo Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) Fajnie że będą Targi tylko Wtedy Kiedy mam Mature z CHEMII :/ lepiej jakby bylo w Weekend 9-10 Maja? lub 11-12 a może? 16-17? Edytowane 12 Lutego 2009 przez FlywiN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Przecież matura nie trwa cały dzień. Napiszesz szybko i przyjdziesz na targi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Niestety, w tym roku III Targi Komputerowe UP w Lublinie nie odbędą się. Odwołanie imprezy spowodowane jest nikłym zainteresowaniem ze strony wystawców i sponsorów, które z kolei może być spowodowane kryzysem gospodarczym lub działaniami silniejszej konkurencji, która w tym samym czasie planuje podobną imprezę w LublinieWystarczy, że lukasrz nie organizuje i już wtopa :-D Zastanawiam sie tylko co to za konkurencja? Bo nic nie słyszałem :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Na coś trzeba zrzucic wine jak się nie potrafi targów zorganizowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 To jak w końcu z tymi targami komputerowymi w Lublinie 2009 będą? Jakieś info i program imprezy gdzieś można znaleść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 As far as I know: nie będzie :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...