Skocz do zawartości
śruba

Coolermaster Csx

Obudowa za 4000 zł  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wydasz 4000 zł na obudowę?

• Tak
      5
    • Nie
      75
    • Nie wiem
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekaw czy znajdzie się choć jedna osoba na forum, która chciałaby mieć w jednej z obudów CoolerMaster CSX swój sprzęcik...

Czy może jednak więcej będzie osób, które uważają że to strata kasy i podobny efekt można osiągnąć metodami chałupniczymi?

Słyszałem że te obudowy są produkowane w limitowanej serii, a koszt jednej to 4 K :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciał mieć :lol2:

Jakby ktoś chciał podarować to info na PRIV :lol2:

A tak poważnie, to obudowy fajnie wyglądają, limitowana seria (obudowy są ponumerowane) i za to te 4K głównie trzeba wydać...

Mi osobiście ta buda sie podoba:

post-143801-1204875467_thumb.jpgpost-143801-1204875485_thumb.jpgpost-143801-1204875493_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Dla mnie to idiotyzm bo za 4k masz dobrego kompa , ale ja nie o tym. Ogladnij sobie bude Pelzaka czy Gizia. To jest warte kasy i nakladu pracy , a nie zakup puszki za 4k i wpakowania tam bebechow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

absolutna głupota dla snobów... Po cholerę komuś obudowa za 4k? Świadczy tylko o tym, ze on lub jego tatuś jest prezesem firmy i zarabia słone talary.

Na drogie samochody niektórzy "wyrywają laski", ale imo na obudowę komputerową będzie nieco trudniej, więc nie widzę sensu żeby to kupować.

Wśród naszej społeczności to też zbytnio uznania nie znajdzie, bo szastać kasą to każdy potrafi jeśli ją ma :). Stąd jedyny słuszny wniosek - obudowa dla snobów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na drogie samochody niektórzy "wyrywają laski", ale imo na obudowę komputerową będzie nieco trudniej, więc nie widzę sensu żeby to kupować.

ciekawe jak to zrobią. ja nie ich miejscu nie taszczył bym ze sobą obudowy tylko jakieś fajnie autko a nie obudowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta obudowa była niedawno na Allegro za 400zł to jest zwykły Coolermaster mystique ... totalny bezsens za 4k .... sama buda jest OK full alu i wogóle ale ta cena to masakra .....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem lepsze rozwiązanie :)

Jeśli nie chcecie wydawać dużo kasy a chcecie mieć gotową malowaną budkę za niewielką cenę to zobaczcie na

NZXT Hush Blue Flame Special Edition Jak wiadomo NZXT to obudowy wykonane z dobrych materiałów, a teraz dodatkowo są malowane!!!

Kurde dobrze sobie to wymyślili. Pewnie się znajdzie trochę ludzi których ją kupi. Za nieduże pieniądze fajny efekt

Samo malowanie pewnie kosztuje z 200zł Zawsze to 600zł a nie 4000, a efekt praktycznie ten sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niektorzy uwazaja ze budka o wartosci 4k zl to glupota dla snobow, ale jak ktos kupuje kompa za ponad 20k, to trudno sie dziwic ze taka budke sobie wybiera.

coraz czesciej ludzie takie kompy skladaja i nie jest to juz wielkie wow

spoleczenstwo polskie sie bogaci i cieszmy sie z tego :-)

a co do jakosci budek csx i jakosci malowanych aerografem u polskich lakierników, to szkoda czasu na ten temat

to jak porównywanie farby killerpaint ze sprayem montana

dwie różne rzeczy

minusem csx jest ze robia malowanie u smoothcreations, a tam nawet della nie bylo stac na aeorgrafowanie...

tematem ktory by warto poruszyc to czy samo pomalowanie obudowy mozna nazwac prawdziwym moddingiem?

zawsze raczej modding z okienkien, światełkami i porządkiem w środku sie kojarzył

Edytowane przez miodek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale kumpel mówił że coś takiego to on pomaluje za 250zł a za reszte dobrego kompa można by kupić

no 250 zł to nie brzmi źle, czyli wychodziło by na to że zakup NZXT hush blue flame jest nawet godny uwagi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi