Skocz do zawartości
Black_war

Wyszukiwanie Postów Danego Użytkownika W Temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Co Administracja na to aby to dodać do menu, które się wysuwa po naciśnięciu LPM na "OPCJE" w jakimś temacie? Wpisujemy nick użytkownika i wyświetla wszystkie jego posty w temacie, w którym to zrobimy. Proste a jakby ułatwiło niektórym życie ;) (no chyba, że taka opcja istnieje tylko ja o niej nie wiem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Istnieje tylko Ty o niej nie wiesz - no chyba, że nie masz do niej dostępu, nie byłem użytkownikiem od >5 lat ;]

Kiknij sobie w nicka nad avatarem i po lewej stronie belki 'opcje profilu' - jest tam dużo ciekawych rzeczy, min. to, o co pytasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Istnieje tylko Ty o niej nie wiesz - no chyba, że nie masz do niej dostępu, nie byłem użytkownikiem od >5 lat ;]

Kiknij sobie w nicka nad avatarem i po lewej stronie belki 'opcje profilu' - jest tam dużo ciekawych rzeczy, min. to, o co pytasz

Ja tobie jako biedny user mówię iż tam jest :

Znajdź posty użytkownika

Znajdź tematy użytkownika

A nie ma "Znajdź posty użytkownika TYLKO w danym temacie" a chyba o to chodziło ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tobie jako biedny user mówię iż tam jest :

Znajdź posty użytkownika

Znajdź tematy użytkownika

A nie ma "Znajdź posty użytkownika TYLKO w danym temacie" a chyba o to chodziło ;)

Dokładnie o to. I nie chciałbym wyszukać tylko swoich postów, ale np. sprawdzić czyjeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety taka opcja mimo, że rzeczywiście wydaje się bardzo sensownym pomysłem jest ciężka do zaimplementowania i dodatkowo nie planujemy w najbliższym czasie wdrażania jakichkolwiek nowych funkcjonalności do obecnej wersji silnika forum dyskusyjnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi