viking34 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) siemka! macie jakiś ciekawy przepis na orginalne rozrobienie spirytusu? mam w barku 0,5 "pirytu", stoi od dłuższego czasu i ostatnio mnie naszło by go spożytkować - czekam na propozycje przepisów pozdr Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez viking34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Może tu coś znajdziesz http://peb.pl/piaskownica/36937-rozrabianie-spirytusu.html Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Może tu coś znajdziesz http://peb.pl/piaskownica/36937-rozrabianie-spirytusu.html Dzięki. maja ludzie fantazje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Najprostsze o.5 "pragnienia" + szklanka wody przegotowanej. ~~ ok 40% o.5 soku z czarnej porzeczki ( tylko Hortex'u ) + szklanka wody przegotowanej + stołowa łyżka cukru. ~~ ok 40% z przypalanką - spytaj starszych smakoszy. Edytowane 5 Maja 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Z wodą i zagęszczonym sokiem wiśniowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 rozrob ze sprite'm w proporcji 1:1, wcisnij sok z 1-2 cytryn i do lodowki;] pic schlodzone;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 kurde mi się wydaje że to taki lamerskie metody żeby się naje..;] full pro metodę żeby się naje.. masz gdzieś na tym podforum,,poszukaj moich postów,, kawóweczka,, impreza na pełnych obrotach do 8 rano ? no problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 kurde mi się wydaje że to taki lamerskie metody żeby się naje..;] full pro metodę żeby się naje.. Dzieki za odpowiedź. Ciesze sie że wyborcy PIS nadal wiedzą co chcą inni. Piryt dalej stoi i czeka na coś orginalnego. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) moze cos akademickiego. Kaktus TYmabrka i "piryt" ( :lol: ) :) mieszac w dowolnych proporcjach. trzeba eksperymentowac. a najlepiej to jakies owoce w balon troche cukru wody drozdzy winnych dolac tego pirytu i bedzie elegancka naleweczka. np wisniowa ;) Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez osa512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 0,3 "ducha" <jak zaslabe bedzie to wecej" 0,5 "Koncentratu Malinowego Herbapolu" zamieszać i spozywać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 http://tnij.org/cytrynowka niach niach ;] nic lepszego jeszcze nie wymyslilem... tu weszlo 9 cytryn na litr, jak sa mniejsze to moze byc wiecej. jutro wycisne je razem z miazszem i przecedze, dodam zywca w niedziele gotowe do spozycia @forest poszukam tej twojej kawoweczki zaraz, bo mi sie zostalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Jesli chesz byc "zryty " to : Duzy arbuz. Strzykawka 20ml Igła. No i aplikujesz arbuzowi małe "conieco" i odstawiasz do lodówki na 3 -4 godziny... Pozniej jestes tak Naarbuziony ze podobno dobrze pomiata... Ps. Nie testowałem ale wiem ze to działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 rozrob ze sprite'm w proporcji 1:1, wcisnij sok z 1-2 cytryn i do lodowki;] pic schlodzone;pPiłem coś podobnego, ale Sprite był całkowicie wygazowany! Pycha! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Panowie ma ktos przepis na wodeczke z przepalanka? Tzn spirytus rozcienczony woda z dodatkiem roztopionego na ogniu curkru. W jakich proporcjach dodaje sie stopionego cukru i ewentualnie kolejnosc mieszania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Dzieki za odpowiedź. Ciesze sie że wyborcy PIS nadal wiedzą co chcą inni. widzę że wyborcy lpru wciąż starają się wyczuć sarkazm i dowcip, kłapnij proszę ja cie grzecznie :) dwa lata temu mnie obrażono a ja żyłem nieświadomy,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Kiedys robilismy taki spiryt - 1 l piwa + 0.5 spirytusu. Dobrze wchodzi i dobrze kopie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Ja właśnie nabyłem 2L sprytu po okazyjnej cenie. Zaraz zabieram się za przepis: Spirytus 1 część Sprite 1 część Cytryna 1 sztuka I do zamrażalnika. Powinno wyjść około 4L wódki. Będzie troszkę mocniejsze niż 40% :> Edytowane 3 Grudnia 2010 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...