Kirk42 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam! Mam dość nietypowy problem, kiedyś zdarzyło mi się coś takiego ale nie potrafiłem tego usunąć, dopiero przy formacie zniknął ten problem, teraz nie chce mi się robić formata dlatego zwracam się z prośbą. jak usunąć tę dziwną pozycje w menu dodaj/usuń programy. Jest to taka pozycja ktora jest na gorze i na dole czarna, potem w tym zawieraja się rożne ramki, niewiem co to jest, dołączyłem 2 screeny, myślę że jak ktoś wie jak to rozwiązać to wie o co chodzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 To jest efekt uszkodzonych/nieprawidłowych/niezarejestrowanych plików systemowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Yhm, a jak to usunąć, naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 http://support.microsoft.com/kb/266668 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ten sposob nie działa, dotyczy on widnowsa 2000 a w xp chyba jest inny rejestr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ta bardzo inny rejestr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 nie wiem o co chodzi, nie znam sie na rejestrach systemu, tak czy inaczej pomoc od strony MS nie działa tez tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A nie prościej zrobić to ręcznie? Włączasz X-Tweaker/RegCleaner 4.3 lub inny program, który ma podgląd wpisów z "Dodaj/Usuń". Odczytaj, który teoretycznie wpis (lub wpisy) mieści się między Crazycośtam i FlashMenu. Następnie włączasz Edytor rejestru, wyszukujesz owe wpisy - zapewne na gałęzi "Uninstall" i kasujesz całe klucze w postaci {xxxxx}. // Żeby nie było: Jak pisałem posta, to nie było tego wyżej. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Niestety zadna z powyzszych metod nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Czyli sprawdziłeś klucze: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components ? Obstawiam, że na tym drugim jest wpis powodujący problem. Ostatecznie można wywalić wszystkie wpisy z obu, ale uniemożliwi to odinstalowanie części programów i/lub może spowodować błędy w działaniu InstallShield. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Slyszales kiedys o wyszukiwarce? http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ad...=Szukaj&lr= Przykladowa strona z opisem jak naprawic: http://www.whizblaze.com/windowsxp/xp00005/ Jezeli znowu nie zadziala to nalezy wymienic uzytkownika i sprobowac jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...