genzo Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 HEJ MAM PROBLEM TAK MI SIE ZDAJE Z MONITOREM ACZKOLWIEK NIE JESTEM PEWIEN. A OTO CO JEST NIE TAK.!!! GDY WLACZAM KOPUTER I PO URUCHOMIENIU SYSTEMU CZASEM ROBI MI SIE ROZOWY LUB INNEGO KOLORU MONITOR I NIE MOGE NIC ZROBIC ZOSTAJE MI TYLKO RESET (DODAM ZE JAK ZROBI MI SIE TO NP PODCZAS GRANIA LUB SCIAGANIA TO WSZYSTKO DZIALA TYLKO NIE MOGE NIC ZROBIC ZEBY BYLO WSZYSTKO NORMALNIE NIE DA SIE TEGO NAPRAWIC I CIAGLE JEST ROZOWY LUB CZARNY?? WIE KTOS JAKA JEST TEGO PRZYCZYNA BO KOMPUTER MAM NOWY OKOLO 3 M-CY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Najpierw sprawdź wtyczki i kable - poruszaj nimi, dociśnij. Jeśli nie będzie reakcji, to podłącz inny monitor żeby się upewnić, że to jego wina. W razie potwierdzenia się podejrzeń, oddaj monitor do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Widac, ze komputer masz od niedawna, bo nie zauwazyles, ze wcisnął ci się caps lock... <_< Zmien w biosie PCI-E Frequency na 101-105 (nawet nie waż się pytać jak to zrobić - manual płyty głównej i do roboty). Kilka osob mialo takie problemy z 8800gt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genzo Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zmien w biosie PCI-E Frequency na 101-105 (nawet nie waż się pytać jak to zrobić - manual płyty głównej i do roboty). a jednak sie spytam bo przed chwila chcialem to zrobic ale w biosie nie moglem znalesc takiej opcji wiec pomocy z tym!!! prosze!!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Miałem ten problem z monitorem CRT, okazało się, że padł jeden tzw. "zimny lut" , znajomy mi to wymienił i działał bez problemu 2 lata, ostatnio znów od czasu do czasu różowieje. Czasem odmagnesowanie pomagało, ale tylko na krótką chwilę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 oj zaraz razem z capsem i wykrzyknikami polecisz z forum odesłano cię do instrukcji - nie wracaj bez przeczytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Miałem ten problem z monitorem CRT, okazało się, że padł jeden tzw. "zimny lut" , znajomy mi to wymienił i działał bez problemu 2 lata, ostatnio znów od czasu do czasu różowieje. Czasem odmagnesowanie pomagało, ale tylko na krótką chwilę. zimny lut to nie jest coś co "pada" i trzeba wymienić :lol2: to porostu lut ktory nie trzyma / pękł i trzeba przelutować. co do autora nie widzisz tych opcji bo pewnie są ukryte idź poszukać w manualu odpowiedniego buttona odblokowującego te opcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 zimny lut to nie jest coś co "pada" i trzeba wymienić :lol2: to porostu lut ktory nie trzyma / pękł i trzeba przelutować. co do autora nie widzisz tych opcji bo pewnie są ukryte idź poszukać w manualu odpowiedniego buttona odblokowującego te opcje Zapewne masz rację, ja nie jestem eletronikiem, jak pisałem znajomy to zrobił. Grunt, że pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genzo Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 teraz to juz mi sie za kazdym razem jak wlacze komputer robi czarny monitor ale tylko jak pierwszy raz wlacze i gdy go zresetuje wtedy jest wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...