kobus Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 prosze o odpowiedz czy daemon tools otworzy plik .bin bo sciaglem gierke i sie okazalo ze ma 780mb wiec na plytke nie nagram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 1. otworzy, jeśli masz do niego plik cue (jeśli nie to można go łatwo zrobić) 2. nagrasz bo obraz zajmuje na dysku 780mb, ale na płycie zajmie mniej (jush to w jakimś topicu tłumaczyłem) 3. Znasz coś takiego jak szukaj ??? (zawsze chciałem to powiedzieć :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 1. otworzy, jeśli masz do niego plik cue (jeśli nie to można go łatwo zrobić) 2. nagrasz bo obraz zajmuje na dysku 780mb, ale na płycie zajmie mniej (jush to w jakimś topicu tłumaczyłem) 3. Znasz coś takiego jak szukaj ??? (zawsze chciałem to powiedzieć :twisted: Może damy stały topic na forum Jak nagrać pliki bin,iso,mdf,img itp :) no i opis programów typu Alcohol 120% , CloneCD , itp ... co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 1. otworzy, jeśli masz do niego plik cue (jeśli nie to można go łatwo zrobić) 2. nagrasz bo obraz zajmuje na dysku 780mb, ale na płycie zajmie mniej (jush to w jakimś topicu tłumaczyłem) 3. Znasz coś takiego jak szukaj ??? (zawsze chciałem to powiedzieć :twisted: Może damy stały topic na forum Jak nagrać pliki bin,iso,mdf,img itp :) no i opis programów typu Alcohol 120% , CloneCD , itp ... co wy na to ? Popieram trzeba przykleić taki topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 A właśnie- pliki *.mdf- czym to nagrać, bo się z takim formatem ( chyba) nie spotkałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 A właśnie- pliki *.mdf- czym to nagrać, bo się z takim formatem ( chyba) nie spotkałem. *mdf i jeszcze jakiś drugi to pliki FantomCD, takiego japońskiego chyba cd-emulatora z możliwością burningu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 A właśnie- pliki *.mdf- czym to nagrać, bo się z takim formatem ( chyba) nie spotkałem. *mdf i jeszcze jakiś drugi to pliki FantomCD, takiego japońskiego chyba cd-emulatora z możliwością burningu. Czym wypalić ten *.mdf ?:| Bo po 2 miesiącach( ponad :P) dociąga mi się gierka w tym formacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 A właśnie- pliki *.mdf- czym to nagrać, bo się z takim formatem ( chyba) nie spotkałem. *mdf i jeszcze jakiś drugi to pliki FantomCD, takiego japońskiego chyba cd-emulatora z możliwością burningu. Czym wypalić ten *.mdf ?:| Bo po 2 miesiącach( ponad :P) dociąga mi się gierka w tym formacie ;) *.mdf - Alcohol tego nie łyknie przypadkiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Przecież chyba napisałem- FantomCD, całkiem fajny. A Alcohol nie wiem, nie używam, chyba że w piwie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 1. otworzy, jeśli masz do niego plik cue (jeśli nie to można go łatwo zrobić) 2. nagrasz bo obraz zajmuje na dysku 780mb, ale na płycie zajmie mniej (jush to w jakimś topicu tłumaczyłem) 3. Znasz coś takiego jak szukaj ??? (zawsze chciałem to powiedzieć :twisted: Może damy stały topic na forum Jak nagrać pliki bin,iso,mdf,img itp :) no i opis programów typu Alcohol 120% , CloneCD , itp ... co wy na to ? a wiesz ze istnieje takie cos jak www.cdrinfo.pl?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 MDF to chyba obrazy z programu Alcohol 120%. Albo nie............. MDS! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 mds - Media Descriptor ccd - CloneCD cue+ bin - CDRWIN bwt - Blindread cdi - DiscJuggler nrg - nero mozna je wszystkie wypalac Alcohol 120% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 mds - Media Descriptor ccd - CloneCD cue+ bin - CDRWIN bwt - Blindread cdi - DiscJuggler nrg - nero mozna je wszystkie wypalac Alcohol 120% Cue + bin - mozne wypalać również nero ISO - praktycznie większość programów do nagrywania Praktycznie większość istniejacych formatów mozna załadować na wirtualny naped Daemon Tools i mozliwe jest wtedy przegranie CD dowolnum programem umożliwiającym kopiowanie CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...