satou Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) DARK VOID Dark Void będzie strzelanką rozgrywającą się w Trójkącie Bermudzkim, a ściślej mówiąc w międzywymiarowym portalu, do którego ów trójkąt prowadzi. Historia opowiada nam o Willu, pilocie, który rozbil sie w Trojkacie Bermudzkim i w tajemniczych okolicznosciach zostal przeniesiony do Pustki ( The Void ). Swiata, w ktorym czai sie starozytna rasa obcych - The Watchers, szykujacych sie wlasnie do inwazji na Ziemie. Bohater dolacza sie do grupy ocalalych i podejmuje walke z obca rasa. Moim zdaniem zapowiada sie ciekawie. Wymiana ognia to cos na wzor Gears of War, dodatkowo po chwyceniu wroga sa dostepne rozne egzekucje. Cala zabawa zaczyna sie jednak na otwartych przestrzeniach - skalna kraina skompana w blasku slonca, klify i strome gory wyrastajace ze skrytej we mgle odleglej powierzchni. Dzieki plecakowi odrzutowemu nic nie stoi na przeszkodzie zeby w dowolnym momencie oderwac sie od ziemi i zaczac szalec w powietrzu. Akcji w powietrzu nie brakuje dynamizmu, do tego mozemy dokonwyac abrodazu na wrogich pojazdach i przejmowac w ten sposob kontrole nad nimi. Dodatkowym atutem gry jest Vertical Combat System ( na filmikach mozna sie przekonac na wlasne oczy ). Postac przeskakuje po skalnych polkach z wykorzystaniem dopalaczy, potrafi sie uchwycic na pionowej skale pod skalnymi polkami. Kamera fachowo ukazuje cala akcje od spodu postaci prosto w góre. W tym czasie mozemy przeskakiwac miedzy polkami, wychylac sie i prowadzic ogien z przeciwnikami. Bardzo fajne. Tytul troche slabo reklamamowany ale moze byc niespodzianka w tym roku. Polecam obejrzec video bo na screenach gra nie powala. Podoba mi sie polaczenie retro stylu z hi-tech obcej cywilizacji. Moze byc naprawde swietny tytul. Video: http://www.gametrailers.com/player/36686.html http://www.gametrailers.com/player/34750.html http://www.gametrailers.com/player/34748.html wiecej filmow: http://www.gametrailers.com/game/5681.html info: http://news.teamxbox.com/xbox/16685/Capcom...nces-Dark-Void/ Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) Co taka cisza? Premiera światowa już była a tutaj pustka. Zapraszam do wypowiedzi. To na zachętę - physX w akcji: Edytowane 21 Stycznia 2010 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 A co ma być? Przeciętniak i nudy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ma wspierać też nVidia 3D vision. Podobno potencjał zmarnowany ale opieram swoją wiedzę jedynie na podstawie artu z cd action. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Akurat 3d vision wspiera sporo gier , także to żadna rewolucja. Gierka to crap , stąd brak wypowiedzi w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Widać mam spaczony gust. Przeszedłem całą i podobała mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udało się komuś może zaaplikować pacza do physx ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Po co Ci patch jak masz wersje digital - ściąganą? W wersji digital patch już jest dodany - u mnie physX działa. Oczywiście najbardziej obrywa się graczom, którzy zakupili BOXa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Gameplay mi się jakoś nie podoba. Nie lubię tego typu strzelanek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 (edytowane) Gierka fajna, ma klimacik, sympatycznie sie w nia pyka ;) Edytowane 24 Stycznia 2010 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) Jak dla mnie to całkiem miła gierka akcji z dynamiczną muzyką, bardzo poprawną grafiką oraz fajnymi efektami cząsteczkowymi czyli physX. Kojarzyła mi się ze starszym tytułem Advent Rising. Edytowane 11 Marca 2010 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...