bender83 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Przymierzam się do wymiany mojej wysłużonej P4-ki ;). Złożyłem sobie taki oto zestaw, proszę o ocenę i komentarze. Całość wyszła by w granicach 2700 zł. Co do OC to wstępnie nie planuję ale kto wie ;) dlatego proszę też o ocenę pod tym kątem. Intel Core2 Duo E7200 + Scythe Mugen Foxconn P35A-S DDR2 4096MB 800MHz Mushkin Redline XP2-8000 (2x 2048MB, CL5) Seagate Barracuda 7200.11 320GB GeForce 8800GT Inno3D 512MB, DDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E, I-CHILL ACCELERO 700/2000 Zasilacz ATX 450W be quiet Dark Power Pro P7-450W Cooler Master Dominator CM-690 DVD-RW Pioneer DVR-215 DVD-RAM DVD+/- R/RW/DL SATA OEM BLACK Do tego jakieś ciche wentylatory 120mm, ale ich na razie nie liczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zestaw 1-wsza klasa :razz: . Ja osobiście brałbym zamiast tych Mushkinów jakieś Apogee albo Exceleramy IMO lepiej się kręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 O ile nie kupisz w komputroniku czy u innego zdziercy to kupuj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 O ile nie kupisz w komputroniku czy u innego zdziercy to kupuj ;)Ceny liczyłem z Grala i Zenfista, ale może uda się zejść trochę niżej, bo kumpel ma zniżki w kilku sklepach w Gdańsku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaSonido Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Płytę możesz zmienić na ABITa IP35 - lepszy co OC i grafę na 8800GT Galaxy CM HP albo TwinTech. Reszta OK ;) Edytowane 6 Czerwca 2008 przez SebaSonido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Dominator ma kiepsko ułożony panel I/O, bo na górze. Jeżeli ci to nie przeszkadza, to bierz, bo sama obudowa jest zaj... no, fajna jest. I po niskiej cenie. I ma zasilacz montowany na dole ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...