konny Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Szukam wydajnego chlodzenia pod core 2 duo E8200. Chodzi mi jedynie o wydajnosc, halas nie jest przeszkoda. Przedzial cenowy 150 - 200 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Pentagram Karakorum - cicho, wydajnie, tanio - podkrecasz procesor? http://www.allegro.pl/item374544408_chlodz...75_939_am2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konny Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Mam taki zamiar. Wolalbym cos drozszego zarazem lepszego. Wlasnie po to napisalem przedzial cenowy :P Edytowane 11 Czerwca 2008 przez konny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Karakorum ma najlepszy stosunek cena / wydajność. Osiąga niższe tempereatury jak co poniektóre droższe produkty Scythe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ultra 120ex. Cena ok.170zl, do tego jakis dobry wiatrak (ja mam DELTE :) ) i powinno byc w miare chlodno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konny Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mysle nad tym - http://www.allegro.pl/item376140257__zalma...2_775_w_wa.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zarówno Karakorum jak i Ultra120 eXtreme będą zdecydowanie wydajniejsze. Jeśli musi ładnie wyglądać to pomyśl jeszcze o Xigmateku Red Scorpion. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Pentagram Karakorum - cicho, wydajnie, tanio - podkrecasz procesor? http://www.allegro.pl/item374544408_chlodz...75_939_am2.html Tutaj można o 20zł taniej kupić ;) http://allegro.pl/item381239506_pentagram_...rum_p_7015.html Edytowane 11 Czerwca 2008 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) za 65zł Pentagram Karakorum nie daje szans reszcie :D, ale jeśli chcesz coś innego to stawiam OCZ Vendetta 2. Edytowane 12 Czerwca 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konny Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 czyli nie ma nic bardziej wydajnego do 200 zl XD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 oczywiście że jest. choćby Thermalright Ultra 120 Extreme + jakiś dobry wentyl do niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 w poprzedni temacie wszyscy mi polecali pentagrama więc ja też go polece tylko podobno pasta w dołączona do coolera jest kiepska więc musiał byś dokupić osobno np: arctic silver 5 pozwala obniżyć temperatury o około 10 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiatrak-cls Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 hej podejdzie Thermalright Ultra 120 Extreme pod mobo:DFI UT P35 t2r bo teraz mam scythe mine i jest za slabe, przy 1,4v w Orthosie mam juz do 70C :blink: jak cos to jutro kupuje ultre extreme tylko musze miec pewnosc ze da rade ja załozyc czekam na odp. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Da radę założyć, bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiatrak-cls Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Da radę założyć, bez problemu. to elegancko, jutro zamawiam mam nadzieje ze temp. spadna znacznie dzieki "stolara" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konny Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) QRVICH, moglbys mi podac jakis zestawic z tym Thermalrightem(chodzi mi o paste i wentylator) Edytowane 17 Czerwca 2008 przez konny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Karakorum ma najlepszy stosunek cena / wydajność. Osiąga niższe tempereatury jak co poniektóre droższe produkty Scythe. jeszcze jeden głos za Karakorum :D Do 4GHz na bezpiecznym Vcore (do1,36V) wystarczy w zupełności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 QRVICH, moglbys mi podac jakis zestawic z tym Thermalrightem(chodzi mi o paste i wentylator)Jasne, tylko to ma być 150-200zł bez wentylatora? W każdym razie w tej cenie tylko TR Ultra 120 Extreme (170zł), a z past: Zalman STG1, IC Diamond 7 Carat, Coollaboratory Liquid Pro, ewentualnie trochę mniej wydajne Arctic Silver 5 i Arctic Cooling MX-2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konny Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 do 4ghz @ e8200 i asus p5kc powinno pojsc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 do 4ghz @ e8200 i asus p5kc powinno pojsc ? hehe mobo wyrobi ... ale czy proc da radę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konny Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 bede probowal... ' ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konny Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Wejdzie tu Thermalright? Czytalem ze czasem nie miesci sie w plytach glownych. Takie pytanie na offtop, bo innym temacie nie racza mi odpowiedziec : "Mam procka E8200, mam zamiar go podkrecic. Wiem ze z ta plyta raczej nie zaszeleje, ale chce wiedziec czy ten brak dodatkowych faz zasilania moze mi znacznie ograniczyc overclocking". Edytowane 18 Czerwca 2008 przez konny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jesli te radiatory kolo socketu nie sa zbyt wysokie to wejdzie. A co do faz to raczej znacznie nie ogranicza, tylko stabilnosc bedzie mniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konny Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Maja one jakies 2.5 cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Wejdzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...