Grzechu Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Mi sie to podoba, ale średnica kroccow nie dla mnie. 1. 2. OPISY Wyslalem do Krzysia mejla z zapytaniem o krocce czy da sie powiekszyc na 12mm. Co o tym sadzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 cpc potrafi zaskoczyc ;] byloby milo gdyby ... 12-15cm ----------- apdeJt ; myslalem ,ze to czujnik z elektroniką ;/ ... eeeee .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Mi sie to podoba, ale średnica kroccow nie dla mnie. 1. 2. OPISY Wyslalem do Krzysia mejla z zapytaniem o krocce czy da sie powiekszyc na 12mm. Co o tym sadzicie? daj znac jak bedziesz wiedzial cos wiecej bo to w sumie nieglupi pomysl i cena w miare ok :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 nieźle kolo zaczyna robić pełen serwis mnie sie podoba i jak za taką cenę to warto a jak kto chce lepsze i z szerszymi końcówkami to na zachodnich stronach takie maja za 15E + dostawa (kiedyś takie mieli na koputroniku i nawet ladne ale za 70 zł - przesada) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 hehe czyli jednak mamy 3 "duze" firmy od WC w polsce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Hehe, jesli beda takjie na 12mm to chetnie bym wziol jedno do nowego WC :) Moze jak sie znajdzie jakies 10 osob to zrobi serie z innymi kroccami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 jak to cos jest podlaczane bo nie widze zadnego przewodu do podlaczenia do mobo lub opcji wizualizacji pomiaru. Jezeli to sie ma tylko krecic przy monitorze to nie widze sensu zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 zawsze mozna rozbeblacz jakas stara myszke ;] i masz czujnik przeplywu .. no panowie majsterkowicze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 to dawajcie zbierzmy sie w kilkanascie osob , napiszemy do pamuli ze tyle i tyle osob chce to na zamowienie z kroccami 12 mm - moze by poszedl na to ??? facet zarobi , a my tanio kupimy (ew. cos tam sie doplaci za zamowienie )) co wy na to ??? bo zaczynami sie to podobac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 jesli to ma czujnik do kompa (w co watpie) oraz 12mm oznacza zewnetrzna srednice to dopiszcie mnie tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 nie ma czujnika ... sugerowalem tylko , ze nie byloby zrobienie takiego czegos specjalnym problemem. Nalezaloby sie spytac WIEDZĄCYCH .. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Ja chyba nie musze mowic ze jestem rowniez zainteresowany? :wink: PS odpowiedzi narazie nie dostalem Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Ja chyba nie musze mowic ze jestem rowniez zainteresowany? :wink: PS odpowiedzi narazie nie dostalem Pozdro to caly czas czekamy , bo jestem w stanie wywalic na to nawet 60 zl :D:D:DD:D::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Ja chyba nie musze mowic ze jestem rowniez zainteresowany? :wink: PS odpowiedzi narazie nie dostalem Pozdro to caly czas czekamy , bo jestem w stanie wywalic na to nawet 60 zl :D:D:DD:D::D ja jestem wstanie max 35... wiecej na penwo nie. Nie jest to wiecej warte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 no to zobacz po ile takie cus chodzi w innych sklepach zagranicznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Ja jestem chętny, jeżeli nie wyniesie mnie to więcej niż jakieś 35zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 takie cusw sklepach zaganicznych chodzi po ok 70-100 zł (w przeliczniu) za zestaw bez dołączenia do mobo i po 250-300 zł z czójką do mobo więc jak będzie z czójką za 100 zł to bedzie naprawde super a znajac pana z cpc to on juz się postara żeby cena nie przekroczyła 119 zł 9najdroższy zestaw w sklepie pana cpc) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 jakosc/cena .. nie byla zbyt silna strona cpc .. co jak co .. no dobra .. zlapal nas , i tyle .. ;] odzewu wciaz brak .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 tylko powiedzcie mu zeby robil po przeciwleglych stronach rurki , bo tak jak jest teraz to troche przeplyw dostanie w dupe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 albo niech zdradzi w jaki sposob robi takie rzeczy (pewnie nie zdradzi bo to PATENT :lol: ) :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Po kiego grzyba taki wiatraczek? Zbedny bajer ograniczajacy przeplyw.Po kiego grzyba taki wiatraczek? Zbedny bajer ograniczajacy przeplyw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Fuck - jakos nie odpisuj jeszcze. Moze ktos z was wysle e-mail'a do niego i spyta? A co do kosztow to nalezy doliczyc przesylke, chyba 9zl czyli za c2 wyjdzie 38zl, a ca c3 58zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Po kiego grzyba taki wiatraczek? Zbedny bajer ograniczajacy przeplyw.Po kiego grzyba taki wiatraczek? Zbedny bajer ograniczajacy przeplyw.Jesli nie jest podlaczany do mobo to calkowicie popieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Hmm ... ja wyslalem maila .. 0 odzewu (pewno w niedziele ma wolne ;P) ten wiatraczek moze byc ok - jak zrobi sie czujnik optyczny (cos jak w myszcze) to i bedzie obrotomierz .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Hmm ... ja wyslalem maila .. 0 odzewu (pewno w niedziele ma wolne ;P) ten wiatraczek moze byc ok - jak zrobi sie czujnik optyczny (cos jak w myszcze) to i bedzie obrotomierz .. a nielapiej na tej samej zasadzie co dzialaja wentyle ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Phil - na jakiej zasadzie miezone sa obroty w wentylach ? ten zolty kabelek odchodzacy do wtyczki na mobo - ladunki generowane w przeciagu czasu - .. .ale jak to powstaje to nei wiem.To wszystko musi byc SZCZELNE i nietykalne - cos jak przeplywomierz z innovateka - tylko z wiekszymi wlotami.Gdzies na overclockers - com widzialem kurs - jak zrobic przeplywomierz . element wentyla , miedziane kolanko , drucik , korek i cos tam jeszcze .. ale jak to bylo i na czym polegalo sedno to nei pamietam .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Nie chcę Was martwić panowie, ale czujnik ten jest jedynie czujnikiem wizualnym- jak się kręci to znaczy woda płynie. Żadnego licznika obrotów, itp. "Lustrzana powierzchnia wirnika zapewnia doskonałą widoczność." Szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Nie chcę Was martwić panowie, ale czujnik ten jest jedynie czujnikiem wizualnym- jak się kręci to znaczy woda płynie. Żadnego licznika obrotów, itp. "Lustrzana powierzchnia wirnika zapewnia doskonałą widoczność." Szkoda. ten z cpc moze i tak... ale zobaczcie tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Siemka Wlasnie odebralem poczte i dostalem odpowiedz to znaczy niby odpowiedz, mianowicie mam odezwac sie po poludniu w celu uzyskania informacji na ten temat. Zaraz wysylam kolejnego. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 hmm to moze znaczyc cos dobrego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...