kobus Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 mialem wirusa Win32, i wiara zjadł mi wszystkie pliki .exe :( teraz mnie format czeka kurde.........jak pech to pech naprawde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 hehe, czyżby CIH ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 To z czego teraz piszesz, tylko nie mów mi że z "kompa siostry'?? Buehehehehehee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ci co w temacie wiedzą o co mi chodzi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Wlasnie dzis moj koleszka zalapal wirusa wlasnie CIHa. Ciekawe. Zdazyl mi tylko powiedziec ze go ma i bach-format :D Jak przesrane to na maxa :P:P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 no ja mialem i love you [; i wjebal wszystkie jpg mp3 gif avi itp itd ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Mój kumpel ma CIH'a na dyskietce =]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 lol komp jeszcze chodzi o dziwo :) AVG mi wywalil go ale i tak 4mat :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 lol komp jeszcze chodzi o dziwo :) AVG mi wywalil go ale i tak 4mat :( 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Mój kumpel ma CIH'a na dyskietce =].ja mam na cd z filmem blair witch pro...1 odpalacs filmik i juz masz syfa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 twgo win32 miał moj kumpel i tez sie wkurzał mxymalni bo ystem chodził ale marne.. :/ Ach moj kumpel juz od kilku dobrych lat ma co iekawsze wirusy na dyskietkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 He, He a ja mam YankeeDodley'a na dyskietce - OD 8 LAT !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 http://skaner.mks.com.pl/ wbijaj się morze uda mu się usunąć........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 He, He a ja mam YankeeDodley'a na dyskietce - OD 8 LAT !!!!! To pewnie juz umarl ..................... ze starosci :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 He, He a ja mam YankeeDodley'a na dyskietce - OD 8 LAT !!!!! To pewnie juz umarl ..................... ze starosci :roll: :( wcale nie! virusy się nie starzeją - ale od czasu pojawienia się winXP przymiera trochę głodem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 IMHO zakonczyla sie kariera wirusow w sensie stricte co zapewne potwierdzilo by kilka osob robiacych antywirusy Pamietacie popularne w latach 90'tych wirusy bootsector'a ? W tej chwili na wolnosci praktycznie nie spotkane. Rowniez przez architekture win32 duzo trudniej doczepic kod do juz skompilowanego exe dlatego sadze, ba jestem przekonany ze jeszcze najblisze lata to czas wormow internetowych i w mniejszym stopniu makro-wirusow. Potwierdza to moj skaner antywirusowy na ktorym dziennie zostaje kilkanascie maili i praktycznie 95 procent zlapanych okazow to Klez'y w wszelakich mutacjach, Reteras, Vecna i Roger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 27 odpaliłem kompa na win 98 bo xp siem wysypał :evil: nav2003 powiedział, że mam uszkodzone mbr na partycji z xp...qfa - cih, ale byłem na maxa zdziwiony bo powinien zatakować 26 :? przy ponownej próbie odpalenia - skandisk z opcją gruntownego skanowania i co? pierwszy klaster i same bady :evil: format i około 30 gb poszło się j.e.b.a.ć ... myślałem, że straciłem też dyski, ale na szczęście przetrwały.bady zniknęły 8O kij wie - może jakaś paskudna mutacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 He, He a ja mam YankeeDodley'a na dyskietce - OD 8 LAT !!!!! To pewnie juz umarl ..................... ze starosci :roll: :( wcale nie! virusy się nie starzeją - ale od czasu pojawienia się winXP przymiera trochę głodem... wrzuć mu ze 2 jpg-i niech coś zje biedaczek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 He, He a ja mam YankeeDodley'a na dyskietce - OD 8 LAT !!!!!On chyba któregoś dnia melodyjkę grał prawda :) ? Jka miałem 486 to on był dość częsty ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...