pr1est Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 oj server busy trzeba poczekać aż ciach!ażeria spać pójdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 a u mnie lipaaa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 oj server busy trzeba poczekać aż <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ażeria spać pójdzie ;) Pójdą spać to amerykanie zaczną wracać z pracy. Mi udało się wejść, dojść do 2 lvl, potem disconnect i już zalogować się nie da. W sumie można było się tego spodziewać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Miał ktoś że D3 nie jest doczepione (attached) do konta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Oj tam, chociaz piwa sie napije i posłucham muzyki w menu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Miał ktoś że D3 nie jest doczepione (attached) do konta ? no bo nie jest, masz dostep do d3 tylko w zakladce klienty gier. Jak dostaniesz zaproszenie do OB to wtedy sie pojawia w grach ok juz wiem o co chodzi, wlasnie mi wywalilo ten komunikat... Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 według mnie jakieś jaja, albo są gotowi albo nie, nie dla zachcianki komp działał całą noc wczoraj żeby się ściągnęła gra (szło baaardzo wolno) i teraz mam non stop jakiś error i za każdym razem muszę podawać hasło. Wk...a mnie takie coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 to jest reklama, smaku wam narobili, a czy da się zagrać czy nie sprawa drugorzędna, news poszedł w świat, reklama gry jak znalazł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Do gry nie da sie zalogowac. Forum padlo a i sama strona chodzi jakby chciala a nie mogla. Jezusie to tylko open beta - jak tak bedzie wygladac premiera to niezla wtope zalicza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Po to właśnie jest ten test, żeby przygotować się na obciążenie serwerów, które wg mnie, na dzień premiery będzie kilkanaście razy większe niż obecnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Oni pewnie siedza i sie smieja:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 to jest reklama, smaku wam narobili, a czy da się zagrać czy nie sprawa drugorzędna, news poszedł w świat, reklama gry jak znalazł :) Dla mnie antyreklama, nienawidzę gdy mnie ktoś robi w balona, jak nie ruszy to dla zasady nie kupię w sklepie tylko za pół roku z 2 lub 3 ręki, a jak w filmikach czy innych zobaczę że ssie to wracam do części 2 i mam w d.. d3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 albo ruszaja sie jak avatar enemiksa. Stay positive :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 albo ruszaja sie jak avatar enemiksa. Stay positive :wink: po same jaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ja pierdziu... od 11ej rano ciagne i zostalo jeszcze 500mb, transfer na poziomie 60kb/s :mur: i pewnie jeszcze sie okaze, ze klops bo jakis error wyskoczy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Co wy macie za dziadowski internet? u mnie szlo ponad 4mega i zassalo sie w jakies 30-40 min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) przynajmniej zagrasz od razu jak sie sciagnie, a my siedzimy i przegladamy opcje po raz dziesiaty jak ktos chce posluchac to Force ma teraz DiabloCast Live: http://www.youtube.com/watch?v=fWg-_ZoQlT0 Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) Przestańcie z tym testem serwerów żeby się przygotować na premierę... Przecież Blizzard nie istnieje od wczoraj, ich każda gra jest masówką sieciową. Wiadomo, że każdy ich tytuł będzie miał inne wymagania sieciowo-sprzętowe, ale mając ich doświadczenie i wiedzę powinni je bardzo dobrze wyestymować a nie "pure guess" albo "zobaczmy, może pociągnie". Jeżeli Blizz będzie się tłumaczył z tej open bety, że nie spodziewał się takiego zainteresowania no to litości... Świat czeka 11 lat na diabła jak na apokalipsę a oni nie spodziewają się "takiego" zainteresowania? :mur: Póki co wygląda, że jest to closed beta a nie open beta tzw bullshit. Sama muzyka w menu jest tragiczna i nie przypomina niczym klimatu diablo. Logikę obsługi formularza do logowania jak i samego logowania pisał chyba student a nawet nie junior, obsługa timeout-ów i zwracane statuscode-y wołają o pomstę do nieba. Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ej to ja nie sciagnelo sie cale to nie ma szans na gre? mam 85%;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jeśli weszło Ci już w fazę 2 to chyba można już wejść w menu i próbować grać, trzeba tylko w opcjach wlączyć taką możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Bashiok: We're investigating why some people are seeing a 'no license' Error 12 for the #D3 open beta. Hang tough. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 gram;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Nawet jak masz całe to nie ma szans. Nie działa i tyle, mam ich w D.., mało że strona nie pamięta hasła to klient pomimo wybrania "zapamiętaj" i tak wymaga podania i "loginu" i hasła. Kompletnie nie poważne. Ja dziękuję, shift delete i tyle. A potem płaczą że piraty.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ja dostaję błąd, że jest "temporary outage" BN. Chyba dziś nie pogram, a szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Bashiok: We're investigating why some people are seeing a 'no license' Error 12 for the #D3 open beta. Hang tough. Lepiej niech powie, czemu nie potrafią po tylu latach zrobić porządnej obsługi logowania? Brak umiejętności/wiedzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Co poniektórym to się w [gluteus maximus]ch poprzewracało, to nie jest demo tylko beta, a blizz wpuścił tyle ludzi tylko dla tego że chce przetestować nowe servery pod obciążeniem ... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A jak można na serwer us grac? mając konto na eu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ...a niektórzy nadal nie mogą nawet ściągnąć klient legalnie :D. w moim przypadku winny był brak włączonej usługi - menedżer logowania pomocniczego, po włączeniu od razu zaczęło się ściągać :) równie dobrze może to być jakaś inna usługa mam vistę 64bit sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 A jak można na serwer us grac? mając konto na eu? W opcjach gry, w zakładce account zmieniasz na americas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Na forum juz sie wyjasnilo. To nie jest stress test dla serwerow tylko dla userow :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...