KHOT Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaczyna się: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 wymaga darmowej usługi Alerty komórkowe Battle.net, wymagany token Battle.net Authenticator, Faktycznie trzeba mieć token jak i phona z androidem? nie, amplikacja na Androida jest alternatywa dla tokenu. Telefon jest potrzebny do kodow sms w AH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 wymaga darmowej usługi Alerty komórkowe Battle.net, wymagany token Battle.net Authenticator, Faktycznie trzeba mieć token jak i phona z androidem? http://code.google.com/p/winauth/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 u mnie to samo mmowin.com :D co za spamerzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 http://code.google.com/p/winauth/ Widzisz a tego nie znałem :-| Z tego co przeczytałem Blizz nie ma nic przeciwko tej aplikacji ale czy to jest 100% safe? Używasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja mam Authenticator na javie w K800i i działa bezproblemowo - raz na tydzień gra prosi mnie o klucz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz.Sz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 @Aurora001 - Eee... czego oczekujesz, gry którą będziesz grał w nieskończoność? Chyba jestem tutaj jedynym, który chce przejść normala wszystkimi postaciami. Pograć tymi, którymi się spodobają na koszmarze i helu i pewnie na tym skończyć grę :) Ludzie, na co liczycie na grę w którą będziecie grać 50 lat? Widzisz może nawet nie chodzi o grę w którą możesz grać 50 lat ale taką do której za 50 lat wrócisz i nadal będziesz się nią cieszył. DIABLO III nie jest taką grą!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Moglby ktos zapodac zdjecia swojego ekwipunku dla DH albo podpowiedziec mi czym sie kierowac przy zakupie zbroi amuletow i reszty sprzetu.W tej chwili jest na hell.i przy obecnym sprzecie nie moglem wyjsc z wioski poczatkowej przy quescie na Weeping Hollow.Te psy mnie loily,musialem sie chowac w barze.W tej chwili mam Armor na poziomie 1000 i physicla resisty na poziomie 20 a elementy 29.Bron jaka posiadam to 2H bow z kolczanem.Na sharpshooterze mam 11k dmg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Moglby ktos zapodac zdjecia swojego ekwipunku dla DH albo podpowiedziec mi czym sie kierowac przy zakupie zbroi amuletow i reszty sprzetu.W tej chwili jest na hell.i przy obecnym sprzecie nie moglem wyjsc z wioski poczatkowej przy quescie na Weeping Hollow.Te psy mnie loily,musialem sie chowac w barze.W tej chwili mam Armor na poziomie 1000 i physicla resisty na poziomie 20 a elementy 29.Bron jaka posiadam to 2H bow z kolczanem.Na sharpshooterze mam 11k dmg. z pewnością musisz podbić resy, jak na hell to zdecydowanie za mało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Widzisz może nawet nie chodzi o grę w którą możesz grać 50 lat ale taką do której za 50 lat wrócisz i nadal będziesz się nią cieszył. DIABLO III nie jest taką grą!!! Nie wiem i się raczej nie przekonam, bo nie wracam do starych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Moglby ktos zapodac zdjecia swojego ekwipunku dla DH albo podpowiedziec mi czym sie kierowac przy zakupie zbroi amuletow i reszty sprzetu.W tej chwili jest na hell. początek aktu III i idzie jakotako też zastanawiam się nad zmianami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jest na liście kilka osób z DH, wystarczy dodać i można pooglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jak się tego PayPal'a podłącza, chce robić aukcje, pisze mi że nie mam podpiętego konta i jak kliknę OK to będę mógł to zrobić, klikam OK i nic się nie dzieje, nic mi się nie otwiera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 u mnie po kliknięciu ok otworzyło się okno przeglądarki z logowaniem do paypal'a może masz coś poblokowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 a ja nie mogę włączyć alertów na komórkę ponieważ konto mam na GB a numer tel polski :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 początek aktu III i idzie jakotako też zastanawiam się nad zmianami pierwszy raz widze DH z tarcza O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mało widziałeś. Sam latałem trochę z tarczą, bo: a) miałem jednoręczną kuszę b) dołożenie drugiej powodowało wzrost dpsu o 50 c) dołożenie tarczy wzrost hp o 7k Proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 2 kusze to miazga, podwójny crit bonus, perf to 400%. Tylko drogo by wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mało widziałeś. Sam latałem trochę z tarczą, bo: a) miałem jednoręczną kuszę b) dołożenie drugiej powodowało wzrost dpsu o 50 c) dołożenie tarczy wzrost hp o 7k Proste. czyli po prostu nie zadbales o wystarczajaco dobry sprzet bieganie z tarcza jako DH to jest wyjatkowo kiepski pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mi tam bardzo często dropia tarcze z bonusami dla DH :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 czyli po prostu nie zadbales o wystarczajaco dobry sprzet bieganie z tarcza jako DH to jest wyjatkowo kiepski pomysl Było to piekło i jakoś dawalem radę z tym. Potem to zmieniłem. Coś złego zrobiłem? Czy jakiś obowiązek, aby oneshotowac wszystko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 raz mam tarczę, raz drugą kuszę z tarczą bezpieczniej, z drugą kuszą hmmmm, niby fajniej ale czasami trzeba szybko spie....rniczać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 bieganie z tarcza jako DH to jest wyjatkowo kiepski pomysl Jak to wyglada w przypadku kolczanu? Te niby przeznaczone sa tylko dla lukow, ale staty w przypadku kuszy i kolczanu tez niby skacza do gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 bieganie z tarczą wcale nie jest złe szczególnie jak się nie ma nic lepszego na off-hand, nieraz tarcza okazuje się lepszym rozwiązaniem niż słaby kołczan, vita, dex, int, socket, u name it ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja tam preferuję kuszę dwuręczną i kołczan. Co mi po wielkim attack speedzie, kiedy walcząc z elitkami po każdym strzale muszę się cofać =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 No właśnie a z dobrą kuszą jednoręczną i dobrą tarczą można spokojnie chwilę pomęczyć nawet elita zanim przejdzie się do defensywy. A teraz mam już inny zestaw bo znalazłem przyzwoity kołczan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 @conti - twoj problem to tragiczny dps, a wynika on z uzywania jednorecznej kuszy. Kup kusze/luk dwureczny koniecznie z socketem w ktory zapakujesz zielonego gema, do drugiej reki kolczan z max discipline i crit chance i jestes gotowy. Na pozostalych przedmiotach wszedzie gdzie sie da attack speed/crit chance/crit damage + resist all + dexterity + vitality wszedzie gdzie sie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Michaelius dobrze prawi. Sam patrzę tylko na przedmioty minimum 20% IAS, 10% crit chance, 80% crit dmg, 120 resist all, minimum 250 dexa i vita. Reszta to crap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 zależy na którym poziomie, ja ledwo do 50-tki dobijam z wolna poprawione z tego co było mnie stać i znalazłem łupie mocniej ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 IMHO wciąż za dużo STR i INT, idź ostro w DEX i VIT, resztę olej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...