Lano Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Mi już coraz mniej się chce Sent using Tapatalk W stanach po 10$ była w Toys'R'us Sent using Tapatalk Ja mało gram a kupiona gra za 200zł zarobiła 588zł.. 388zł droga nie chodzi Sent using Tapatalk Ja zarobiłem 50zl, ale nie o to chodzi:) Ostatnio już chciałem zostawić d3 a tu nagle dwa itemy warte 50kk, potem polowanie na ubery (udało mi się zrobić pierścionek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaffVeyda Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 U mnie pierscionkow jak psuff chyba 7 czy 8 ,a zaden nie nadaje sie do noszenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Jaff zrobimy kolejne podejscia ;] U mnie coraz lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Czy warto kupić? Według mnie tak... Gra mnie trzyma jak żadna inna(patrzę na ostatnie 3 lata, no to w co grałem), i tu pojawia się magiczne słowo ale:)... Na + (dla mnie): - poznałem sporo ciekawych ludzi - i nie tylko do grania :) (szacun koledzy z forum + paru z forum z BT nie wymieniam aby kogoś nie pominąć) - nie jestem aż taki stary :) (gram równiż z kumplami po 40lat) - gra w ciekawym team'ie -- dużo frajdy :) - "wskoczysz" grasz - publik - sentyment do Diablo 1 i dla 2...(nie dla każdego) - można zarobić(przed 1.0.4 bardziej) Na - : - jesteś poczatkujący w Diablo(nie znasz "klimatu") - brak znajomych grających... - ceny na ah dla wartościowych itemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Zagrałem pierwszy raz od ~2 miesięcy i wypadło mi takie coś: Warte to coś? Szukałem podobnych ale na AH ale nawet po wycięciu kilku statów nic nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Brak crit chance, crit damage, attack speed. Jeśli jest coś wart, to niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) @up Dla przydupasa niezłe ;) Przez to wasze gadanie o DH odkurzyłem swojego i zaczęły się wydatki... ale przynajmniej teraz ciekawiej się gra niż barbem WW. Muszę jeszcze wczuć się z powrotem w DH i parę gratów jest jeszcze do wymiany http://eu.battle.net/d3/en/profile/GregoR-2582/hero/17711346 Edytowane 30 Października 2012 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Amulet świetny dla followera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Da się uzbroić szelmę na mf? Templarowi można dać Sunkeepera, Zaklinaczce wezyr i już jakoś to wygląda. Jest jakiś łuk/kusza z dużym MF/GF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Zastanawiam się nad nowym paskiem i póki co myślę nad 2 opcjami Pasek IK ze 180str lub wigor boga gromów z ls i redukcja dmg 18-20%. Cenowo oba podobnie. Pas IK z butami doda dużo resów ,a znowu wigor daje ładną redukcję obrażeń i sam nie wiem. http://eu.battle.net/d3/pl/profile/wsk175-2582/hero/7318094 mój profil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Chcesz mf to weź templara. Po co kombinować. Tak ci potrzebne te 3% crita? :) Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier78 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Droop życia :) , podobno około 2kkk - pierwsza propozycja 1,5kkk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Ja albo bym nosił, albo opchnął za 250 ojro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Zwariowałeś? za samo złoto dostanie kilka razy więcej. Ja bym pchnął za golda, trochę kasy sobie zostawił, a resztę puścił na jakimś allegro. Edytowane 31 Października 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 ja bym oddał mi 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Zwariowałeś? za samo złoto dostanie kilka razy więcej. Ja bym pchnął za golda, trochę kasy sobie zostawił, a resztę puścił na jakimś allegro.Zgadza się ;) Przy sprzedaży złota miałby ponad 2 tys złotych, dom blizzarda traci sens przy ograniczeniach maksymalnej ceny. Chciałbym mieć tyle złota albo taki przedmiot, tylko z siłą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziq Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Kosmos! Najbardziej szokuje ile za to można mieć realnej gotówki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 No to nie chce nawet wiedzieć jak dopasiesz teraz monka xavier78 gtz;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) Niezły. Mała porada jak ktoś jest na etapie kupowania ulepszeń na tym poziomie. Patrzcie na ringi/amulety z affixem +x do obrażeń. Np. zamiast speeda. Często dają więcej dps a są wielokrotnie tańsze (choć nadal drogie). Ma to miejsce szczególnie na postaciach używających szybkich broni. Edytowane 1 Listopada 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Ta. Dałem mojemu Wd 13lvl hellfire ringa z 30-61 dps 158 int i 190 str. pancerz 190 na tym lvl to kosmos. Ilość inta zabija. A moby można zabijać pięścią. 158dps. po wzięciu jakiekolwiek broni już 250 :). Na 17 lvl mogę farmic a3 z mp10. A xp leci kosmiczne (hellfire u mnie i followera, gem w czapce no i mp10). Nie mówiąc już o tym ze jak poleci fireball za 25k to na normalu wszystko klęka. :) śmiesznie Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 W końcu wypadło mi coś co mogę założyć a nie opchnąć na AH :) Trochę mało Vit ale nie można mieć wszystkiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 http://www.aipai.com/c12/NDs2IScjI2gnaiAo.html - filmik z kopiowaniem itemków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) http://www.aipai.com/c12/NDs2IScjI2gnaiAo.html - filmik z kopiowaniem itemków... Ja dostałem komunikat o malware edit: w tym filmiku jest poruszony problem: Edytowane 1 Listopada 2012 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) To były jedynie domysły, a filmik z kopiowaniem był robiony na 1.0.2 bodajrze (o czym wspomina autor). Teraz pojawiło się wideo na którym powielają przedmioty w 1.0.5... Edytowane 1 Listopada 2012 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 A mi dwa przedmioty wyparowaly... Kupione za fajne zloto... U kumpla to samo... Chyba Blizzard sie wzial za handelek i usowa przedmioty ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Jeśli tak robią to świetny pomysł... A co Ci dokładnie "wyparowało" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Naramienniki - plugawa oslone 249 zwinki Jakies zolte rekawice -10cc, zwina, obrazenia od cryta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animaes Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Gram na G550+HD7770 Diablo potrafi przyciąć do 7-8kl/sek. nawet przy średnich detalach. Czy to normalne? Czasami nawet klatkuje przy bieganiu po pustych, niewymagających lokacjach. Wcześniej miałem catalysta 12.8. Zainstalowałem 12.11. Nie pomogło. System świeży, Win7 64. Jakieś pomysły na rozwiązanie problemu? PS sprawdziłem osiągi przy StaCraft2 na ultra nie spada poniżej 30kl/sek podczas bitki. Edytowane 2 Listopada 2012 przez Animaes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 A mi dwa przedmioty wyparowaly... Kupione za fajne zloto... U kumpla to samo... Chyba Blizzard sie wzial za handelek i usowa przedmioty ;/ Co to znaczy fajne złoto? Za duża kasę czy za lewe złoto. Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Przystepne ceny... To mialo znaczyc "fajne zloto" Wciach! niezly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...